Футзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)Чемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. Бразильський карнавал у Херсоні та інтрига між медалістами БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанЭдуардо: «Может лет 10 назад и было понятие слабого соперника, сейчас ситуация совсем другая»АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футболРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!КазахстанАлександр Гуров покинул МФК «Аят», а Дмитрий Двирный МФК «Байтерек»‎АзербайджанИса Атаев: «При новом формате отбора к Евро шансов что-либо изменить стало больше»Чемпионат ЕвропыПьер Жаки: «Наша федеральная политика принесет свои плоды»Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»

Рівне. Газовики зміцнюють позиції

Огляд матчів шостого туру Аматорської футзальної ліги Рівненщини


 

Одразу на шість днів розтягнулися матчі шостого туру чемпіонату Аматорської футзальної ліги Рівненщини. За його підсумками, з першої трійки лідерів зумів перемогти лише «Рівнегаз», який зі стовідсотковим показником набраних очок очолює турнірну таблицю. Тим часом, «Комфорт-Сервіс» несподівано поступився «Рівнеобленерго» та погіршив власне становище, а поєдинок за участю «Свиспан-Костополя» перенесено на пізніший термін.

«Рівне 112» – «Поліська Січ» – 2:1 (0:1)

Голи: Величко (28), Троцький (33, у власні ворота) – Гарбарук (13)

Гравці «Рівне 112» та «Поліської Січі» виходили на майданчик останніми, тож уже знали результати матчів за участю своїх конкурентів. Перемога виводила «рятувальників» на друге місце турнірної таблиці і вони її здобули. Щоправда, один з аутсайдерів добряче попсував нерви «сто дванадцятим».

Розпочали гру команди обережно, з мінімумом гостроти біля обох воріт. Але в середині першої половини «Поліська Січ» повела у рахунку – стрімка контратака завершилася влучним ударом Владислава Гарбарука. Як не намагалися «рятувальники» ще до перерви відігратися, цього зробити їм не вдалося.

У другому таймі тиск на ворота «Поліської Січі» лише посилився і гравцям «Рівне 112» все ж вдалося досягти свого. Спочатку партнери зробили все для Володимира Величко, який не схибив, з кількох метрів розстрілявши порожню «рамку». Остаточну ж долю матчу вирішив автогол у виконанні Андрія Троцького.

«Комфорт-Сервіс» – «Рівнеобленерго» – 2:4 (0:1)

Голи: Котюк (26), Петрик (40) – А.Д.Паришиков (19, 38), Павлів (39), Романюк (39)

Найбільша несподіванка туру трапилася у цій зустрічі. Один з лідерів чемпіонату «Комфорт-Сервіс» нічого не зумів вдіяти проти «Рівнеобленерго». «Енергетики» ж, які жахливо розпочали нинішній чемпіонат, без сумніву, провели найкращий свій матч і можуть бути задоволеними його результатом.

Першого взяття воріт у грі довелося чекати довгих 19 хвилин. Хоча м’ячем значно більше володіли гравці «Комфорт-Сервісу», м’яч влетів саме у їх ворота. Голкіпер «чорних» Павло Котюк не найкращим чином відбив удар суперника перед собою, чим одразу ж скористався досвідчений 42-річний Андрій Паршиков – 0:1.

Другий тайм розпочався атаками «Комфорт-Сервісу» і вже згодом воротар цієї команди Котюк реабілітувався за згадану вище помилку. Він забив ефектний гол ударом від своїх воріт до чужих, до чого його колега з «Рівнеобленерго» виявився зовсім не готовим. Здавалося, що «Комфорт-Сервіс» дотисне суперника, але час ішов, а рахунок лишався нічийним. Розв’язка ж виявилася зовсім не такою, як очікувалося. Впродовж двох хвилин наприкінці зустрічі три м’ячі поспіль провели гравці «Рівнеобленерго». Спочатку потужним та точним ударом здалеку дубль оформив Андрій Дмитрович Паршиков, а потім грубими прорахунками «чорних» скористалися Микола Павлів та Віталій Романюк. Єдине, що ще встиг зробити «Комфорт-Сервіс» – це уникнути розгромної поразки. За секунду до фінального свистка відзначився Едуард Петрик.

«Реал-Рівне» – «Штанга» – 0:3 (0:0)

Голи: Герасимчук (36), Цимбалюк (40, 40)

Від зустрічі двох міцних середняків чемпіонату очікували цікавої та безкомпромісної боротьби з перших до останніх хвилин. Зрештою, так усе і вийшло. Краще ж своїми нагодами скористалися гравці «Штанги», які таким чином зрівнялися із «Реал-Рівне» за кількістю набраних очок і випередили свого останнього суперника за додатковими показниками.

Перший тайм завершився без голів. Більш активно його провели гравці «Реал-Рівне», які втратили кілька відмінних нагод для взяття воріт. За схожим сценарієм пройшла і друга половина гри. «Реалісти» продовжували атакували, натомість отримали гол у власні ворота. «Штанга» вдало виконала штрафний, м’яч влучив у Юрія Герасимчука і від нього залетів у сітку. «Салатово-чорним» нічого не залишалося, як ризикувати. Вони зняли воротаря, пішли вперед великими силами, але врятуватися не зуміли. А от Михайло Цимбалюк зі «Штанги» на останній хвилині ще встиг двічі вкотити м’яч у порожні ворота «Реал-Рівне», оформивши дубль – 3:0.

 


Ігор Муха, представник команди «Реал-Рівне»:
– Я дуже незадоволений діями арбітрів. Судді не побачили, як гравці «Штанги» тричі зіграли рукою впродовж матчу. Якби вони відреагували – рахунок був би зовсім іншим. Взагалі ж гра була хорошою. Суперник сподобався. Нам не щастило, адже було чимало епізодів, коли не влучали в порожні ворота. А так – зіграли нормально.

 


Євген Сара, представник команди «Штанга»:
– Не вважаю, що судді вплинули на результат, хоча дії арбітрів нам також не сподобалися. Коли передивлялися відео, то побачили, що арбітри не зарахували чистий гол, який ми забили. Загалом же, гра була рівною. Ішла до першого забитого м’яча. Пощастило, що забили ми, тому й виграли.

«Сантос» – «Рівнегаз» – 2:6 (2:2)

Голи: Принкевич (3), Тушич (4, у власні ворота) – Ніколайчук (6, 35, 37), Тушич (20, 34, 38)

Єдиною командою, яка виграла усі свої матчі у нинішньому чемпіонаті продовжує залишатися «Рівнегаз». Більше того, у чотирьох з п’яти проведених матчів «газовики» перемагали з великим рахунком, демонструючи солідну перевагу над суперниками. Саме так трапилося і цього разу, хоча початок зустрічі і був за «Сантосом».

Здавалося, що лідер чемпіонату не матиме жодних проблем із головним аутсайдером. Але стартові хвилини матчу приголомшили прихильників «Рівнегазу». Дві стрімкі контратаки «Сантоса» принесли цій команді успіх. Спочатку відзначився Олександр Принкевич, який завдав ефектного та невідпорного удару здалеку, а згодом «біло-сині» подвоїли рахунок, коли гравець «Рівнегазу» Віталій Тушич невдало підставив ногу, надіславши м’яч у власні ворота. Щоправда, ще до перерви «газовикам» вдалося відігратися. Продумані комбінації лідера турнірних перегонів завершилися влучними пострілами Олександра Ніколайчука та Віталія Тушича.

Більше половини другого тайму рахунок продовжував залишатися нічийним, але далі «Рівнегаз» прорвало. За останні 6 хвилин м’яч одразу чотири рази побував у воротах «Сантоса». Причому, голи цього для у складі «газовиків» забивали тільки два гравці – Олександр Ніколайчук та Віталій Тушич оформили по хет-трику, знявши усі питання щодо переможця поєдинку.

«Derby» – «Квартал» – 5:2 (3:0)

Голи: Курилович (7, 28, 32), Вашай (12), Гришкевич (15) – Гордійчук (35, 40, з 10-метрового)

Найменше часу інтрига протрималася у протистоянні «Derby» та «Кварталу». Обидві команди не вражають впродовж першої половини чемпіонату та все ж сподіваються зачепитися за місця у першій вісімці. Наразі значно ближче до цього «Derby». А от «кварталівці» не знають радості перемог вже у п’яти матчах поспіль, набравши у цих поєдинках усього одне очко.

За великим рахунком, доля зустрічі була вирішена ще до перерви, коли «біло-чорні» вразили ворота «Кварталу» тричі. Павло Курилович потужно пробив здалеку, а Богдан Вашай та Павло Гришкевич завершили комбінації партнерів по команді.

Після перерви гравці «Derby» лише розвинули власний успіх. Зокрема, Павло Курилович забив ще двічі, оформивши хет-трик. Лише виконавши головне завдання на гру, «біло-чорні» дозволили собі дещо заспокоїтися. Як наслідок, впродовж останніх хвилин «кварталівці» зуміли зробити рахунок для себе більш пристойним. Юрій Гордійчук спочатку забив з гри, а потім – чітко реалізував 10-метровий удар.


Джерело futsal.rv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.