Футзал в миреЮнацький Євро (U-19) відбудеться 2022 року в ІспаніїВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу Восьми (ч.1)Чемпионат ЕвропыЖеребкування фінального турніру Євро-2022 відбудеться наприкінці 2021 рокуИспанияИспания-2020/21. Тур 27. Разгром, сенсация и победа «Барсы» над лидеромЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. Бразильський карнавал у Херсоні та інтрига між медалістами БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 20. LIVE!АзербайджанЭдуардо: «Может лет 10 назад и было понятие слабого соперника, сейчас ситуация совсем другая»АзербайджанВассура объяснил свой переход из футзала в футболРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 17. LIVE!КазахстанАлександр Гуров покинул МФК «Аят», а Дмитрий Двирный МФК «Байтерек»‎АзербайджанИса Атаев: «При новом формате отбора к Евро шансов что-либо изменить стало больше»Чемпионат ЕвропыПьер Жаки: «Наша федеральная политика принесет свои плоды»Чемпионат мираЖеребьевка чемпионата мира-2020 (21) – 1 июняКазахстанКака: «Не можем иметь две цели одновременно»Сборная УкраиныЗбірній України зараховано технічну перемогу у матчі відбору до Євро-2022 з АлбанієюИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании-2020Детский футзал«ДЮСШ-Respect» здобуває Кубок України U-12ИспанияХосе Руис: «Хочется самому уйти из спорта, а не дождаться того, чтобы спорт ушел от меня»Чемпионат ЕвропыВладимир Вусатый: «Я склоняюсь к тому, что пора мне уже двигаться к завершению»Чемпионат ЕвропыТомаш Драховски: «За выход на ЕВРО нам обещали 14 тысяч евро»

Рівне. На вершині таблиці тривладдя

У Рівному завершився черговий тур чемпіонату

Дуже непростим для лідерів вийшов четвертий тур аматорської футзальної ліги Рівненщини у Першій лізі. Поразок зазнали одночасно «Свиспан-Костопіль» та «Комфорт-Сервіс». Як наслідок, вказані команди наздогнав, а за додатковими показниками і випередив «Рівнегаз». Саме ці три клуби наразі очолюють турнірну таблицю, щоправда, «газовики» знаходяться у вигіднішому становищі, адже мають гру в запасі.

«Рівне 112» – «Комфорт-Сервіс» – 2:1 (0:0)

Голи: Білий (28), Ревуцький (39) – Сондак (37)

До особистого протистояння «Рівне 112» та «Комфорт-Сервіс» підійшли без поразок в пасиві, тож кожна команда прагнула розвинути успіх і закріпитися в групі лідерів.

Перший тайм суперники провели досить обережно. Трохи більше м’яч контролював «Комфорт-Сервіс», але забитих голів уболівальники так і не дочекалися. Не особливо змінився малюнок гри і у другій двадцятихвилинці. «Чорні» продовжували загострювати ситуацію, натомість отримали гол у власні ворота – ефектну комбінацію гравців «Рівне 112» влучним ударом завершив Євгеній Білий.

Усі ж найцікавіші події в зустрічі трапилися на заключних її хвилинах. «Комфорт-Сервіс», який не втратив раніше жодного очка в чемпіонаті, змінив воротаря польовим гравцем, після чого Юрій Сондак вирівняв становище. «Комфортівці» не зупинялися, й надалі ризикуючи, але це був відверто не їх день. Спочатку Дмитро Ситник втратив свій шанс, не зумівши переграти голкіпера з 10-метрового удару, а потім Євгеній Ревуцький приніс перемогу «Рівне 112», завдавши невідпорного удару з близької відстані.

Таким чином, «Рівне 112» лишився однією з двох команд вищої ліги, яка в нинішньому сезону ще не програвала, а «Комфорт-Сервіс» втратив відмінний шанс одноосібно очолити турнірну таблицю.


«Реал-Рівне» – «Поліська Січ» – 8:2 (2:0)

Голи: Тивонюк (14, 23, 29), Дмищук (17), Трофімчук (25, 32, 35, 36) –Басовець (31), Малиновський (39)

Той факт, що нинішні суперники мали напередодні однакову кількість очок в активі, обіцяв напружену боротьбу. Але вийшло усе навпаки. «Реал-Рівне» виявився значно сильнішим за «Поліську Січ» в окремо взятому матчі.

Протриматися «січовикам» вдалося лише трохи більше, ніж пів-тайму. Далі ж голи у їх ворота почали залітати один за одним. Справжнім героєм зустрічі став гравець «Реал-Рівне» Михайло Трофімчук, який забив одразу 4 м’ячі у ворота Олександра Герасимчука. Загалом же на рахунку Трофімчука з початку сезону вже 6 забитих голів, що дозволяє йому посідати одне з перших місць у суперечці кращих бомбардирів чемпіонату.

Переконлива перемога «Реал-Рівне» стала найбільшою у нинішньому турі, дозволивши «жовто-чорним» впритул наблизитися до групи лідерів.


«Сантос» – «Рівнеобленерго» – 2:4 (1:3)

Голи: Семенчук (17, 23) – Павлів (6), Романюк (11, 32), Голуб (18)

Жахливо розпочавши нинішній сезон, «Сантос» сподівався покращити власне становище у протистоянні зі ще більшим невдахою – «Рівнеобленерго», який до того лише програвав.

Гострі атаки «енергетиків» на початку зустрічі принесли команді успіх. Спочатку потужно та результативно пробив здалеку Микола Павлів, а згодом – Віталій Романюк розвинув успіх своєї команди. Далі команди обмінялися забитими м’ячами, тож на перерву гравці «Рівнеобленерго» пішли з комфортною перевагою у 2 голи.

На початку другої половини гри захисники «Рівнеобленерго» помилилися в простій ситуації, дозволивши Едуардові Семенчуку оформити дубль. Але це був останній успіх «Сантоса» в грі. А от «енергетики» відзначилися ще раз – уже згадуваний Романюк розстріляв ворота суперників потужним ударом здалеку. Останню можливість повернутися у боротьбу за очки «Сантос» втратив за хвилину до завершення, коли Іван Марчук не зумів реалізувати 6-метровий.

Здобувши першу перемогу в чемпіонаті, «Рівнеобленерго» залишив останнє місце чемпіонату, на яке опустився саме «Сантос».

«Граніт-Хімік» – «Квартал» – 3:3 (2:1)

Голи: Берташ (10), Любар (16, 30) – Гордійчук (15, 24), Грицак (37)

Вже впродовж трьох турів поспіль не може перемогти «Граніт-Хімік», усе більше віддаляючись від групи лідерів. У матчі проти міцного середняка, яким є «Квартал», «біло-червоні» постійно вели у рахунку, але кожного разу дозволяли супернику відіграватися.

Впродовж зустрічі Тарас Берташ та двічі Олександр Любар виводили вперед «Граніт-Хімік» і постійно здавалося, що суперник більше не оговтається. Однак гравці «Кварталу» продемонстрували, що також вміють забивати. У них дублем відзначився Юрій Гордійчук, а остаточну крапку в матчі поставив Олексій Грицак.

 

«Derby» – «Штанга» – 0:1 (0:1)

Гол: Цимбалюк (14)

Аж ніяк не належать до числа грандів вищої ліги також і «Derby» та «Штанга», але за сприятливих умов кожен з цих клубів може зачепитися за місце в першій вісімці.

Взагалі, гра видалася малоцікавою. Суперники діяли досить обережно, не бажаючи особливо ризикувати. А долю поєдинку вирішив курйозний гол у виконанні Михайла Цимбалюка, який ще на 14 хвилині надіслав м’яч у ворота з гострого кута. І хоча у «Derby» залишалося ще дуже багато часу, щоб вирівняти становище і команда намагалася відігратися, рахунок на табло більше не змінився.

 

«Свиспан-Костопіль» – «Рівнегаз» – 1:6 (0:0)

Голи: Степанюк (35) – Коляда (32, 35, 40, 40), Костюк (39), Ніколайчук (40)

Найбільша несподіванка туру була зафіксована у цій зустрічі, де діючий чемпіон аматорської ліги і лідер нинішніх перегонів поступився одному з головних конкурентів у боротьбі за титул. Однак неочікуваною є не сама перемога «Рівнегазу», а розгромний рахунок, з яким завершилася гра.

Спостерігаючи за розвитком подій на майданчику в першому таймі, мабуть ніхто не очікував на подібний підсумковий рахунок. Свої шанси мала кожна з команд, та все ж, перша 20-хвилинка завершилася взагалі без голів – 0:0. Тривалий час ніхто не міг вразити ворота суперників і після перерви. І тільки на 32 хвилині Миколі Коляді вдалося вивести «Рівнегаз» вперед, потужно пробивши зі штрафного.

Далі ж ситуація в матчі почала розвиватися з калейдоскопічною швидкістю. Костопільчани спробували відігратися, але постійно помилялися, отримавши ще один гол у власні ворота – свою нагоду реалізував усе той же Коляда. Гравцям «Свиспан-Костополя» знадобилося усього кілька десятків секунд, щоб знову відновити інтригу. Сергій Степанюк опинився один перед воротами і не схибив. Втрачати «біло-помаранчевим» було нічого, тож вони замінили голкіпера п’ятим польовим гравцем і пішли вперед великими силами. Але «Рівнегаз» дуже ефективно зіграв на контратаках, впродовж останніх двох хвилин забивши ще 4 голи, два з яких – у порожні ворота. Покер оформив Микола Коляда. Також відзначалися Олег Костюк та Олександр Ніколайчук.

«Рівнегаз» залишається єдиною командою чемпіонату яка ще не втрачала очок, вигравши усі свої матчі. Перемога над «Свиспан-Костополем» дозволила «газовикам» очолити турнірну таблицю вищої ліги.

Сергій Степанюк, представник команди «Свиспан-Костопіль»:
– Гра видалася досить важкою. Чудово розуміли, що «Рівнегаз» – дуже сильний суперник, тож готуватися почали заздалегідь. Планували забити три голи, але не зуміли цього зробити. На останніх хвилинах дуже хотіли зрівняти рахунок, тож зовсім забули про оборону. Припустилися кількох помилок у захисті, які виявилися ключовими і вплинули на підсумковий результат.

Олександр Ващук, представник команди «Рівнегаз»:
– Звісно, ми задоволені результатом. Очевидно, що це була наша найкраща гра в сезоні. У Костополя завжди була дуже гарна команда. Там виступають сильні, молоді гравці, є одразу три-чотири четвірки. Тож приємно, що змогли їх перемогти. Зробити це, мабуть, за рахунок більшого бажання та концентрації. Завдання мінімум на сезон – бути у призерах, але взагалі хочемо здобути чемпіонський титул.

 

«Граніт-Хімік» – «Квартал» – 3:3 (2:1)

Голи: Берташ (10), Любар (16, 30) – Гордійчук (15, 24), Грицак (37)

Вже впродовж трьох турів поспіль не може перемогти «Граніт-Хімік», усе більше віддаляючись від групи лідерів. У матчі проти міцного середняка, яким є «Квартал», «біло-червоні» постійно вели у рахунку, але кожного разу дозволяли супернику відіграватися.

Впродовж зустрічі Тарас Берташ та двічі Олександр Любар виводили вперед «Граніт-Хімік» і постійно здавалося, що суперник більше не оговтається. Однак гравці «Кварталу» продемонстрували, що також вміють забивати. У них дублем відзначився Юрій Гордійчук, а остаточну крапку в матчі поставив Олексій Грицак.
 

Джерело futsal.rv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.