ВетераныВетераны. День 2Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 2. LIVE!Экстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає чемпіонат із впевненої перемогиЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Україна – Білорусь. АнонсЧемпионат ЕвропыЧемпіонат Європи серед жінок. Огляд матчів першого ігрового дня (+ відео)Экстра-лигаЖитомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». АнонсЧемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕОБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Владимир БобылевЭкстра-лигаФК «Эпицентр К Авангард»: в новый сезон – с обновлённой эмблемой!Женский футзалЖіноча збірна України з футзалу розпочала свій виступ у відборі до Євро-2019 із драматичної нічиєїЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!Экстра-лигаСК “Сокіл” поповнив свій склад трьома новими гравцямиВетераныВетераны. День 1Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Білорусь – 0:8БеларусьУкраинские голы в Беларуси-1. В первом туре – ТОП-10 от наших!Экстра-лигаПід знаком реноваціі: «Ураган» представив оновлену командуФутзал в миреУкраинские голы в Европе-1. "Девятка" Дмитрия Бондаря и месть ЕмельяноваВетераныВетерани. Календар змаганьФутзал в миреРоберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубль

Роберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубль

Легендарний захисник збірної Бразилії, 45-річний Роберто Карлос почав кар'єру в футзалі, повідомляє Sport Bible

Карлос став гравцем японського клубу «Розвиток», і вже і в дебютному матчі забив два голи за свою нову команду. У підсумку, команда Карлоса здобула перемогу в грі з клубом «Воскуоре Сендай» з рахунком 2:1.

Також повідомляється, що цей матч зібрав трохи більше 3 тисяч чоловік, в той час як в середньому на ігри «Розвитку» ходять 1500 уболівальників.


Джерело - https://www.ua-football.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.