Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіЖенский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»ИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»ИспанияФабио: «Думаю, я был прав, когда перешел в такой клуб, как «Пальма»ПортугалияХоссейн Тайеби: «Очень рад присоединиться к «Бенфике»РоссияВ протесте отказать! Виноват не нарушитель, а пострадавший...ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»

Роман Ковальчик: «Чекаю на видовищну гру»

Головний тренер СК «Сокіл» про перші шість турів, роботу над помилками і матч з «Енергією»

 Роман Миколайович, позаду третина регулярного чемпіонату. Ваші враження від гри команди і від чемпіонату взагалі?
– Давайте спочатку про команду. У мене двоякі враження від нашого виступу. З одного боку, ми стали більш професійними, і це позначилося на грі в кращу сторону. З іншого боку – не все склалося в деяких іграх так, як ми з хлопцями планували. Тобто ми зіграли гірше, ніж хотілося б. І в тренувальному процесі помітно, що деякі аспекти щодо ведення гри дуже важко виправляються і поліпшуються. Можу так сформулювати – чим більше ми граємо, тим помітніше для мене, що у нас ще дуже багато роботи.

Зрозуміло. А загалом по чемпіонату?
– Мене нічого не здивувало, як, напевно, і всіх інших тренерів команд Екстра-ліги. Команди підрівнялися, підтягнулися, чемпіонат став сильнішим і цікавішим саме з точки зору інтриги і непередбачуваності. Саме в цьому відношенні. В іншому не бачу змін ні в кращу, ні в гіршу сторону. Що в організації, що в суддівстві.

Які команди можете виділити?
Я вже говорив, що на даному етапі 5-6 команд можуть мати приблизно рівну кількість очок і йти щільною групою. Саме така зараз розстановка сил. Подивіться в таблицю – там зараз приблизно така картина.

А з гравців?
– Нових імен немає. На провідних ролях ті ж гравці, що і в минулих сезонах. Так, додали деякі молоді гравці, але чогось надприродного я не побачив.

Попереду у «Сокола» дуже серйозний відрізок три матчі з «Енергією», ХІТом і «Продексімом». Якось спеціально готуєтеся?
– Ні. Нічого спеціального ми не робимо. Для нас і перші шість турів були складним відрізком. У нас є проблеми в грі, нам є над чим працювати. Ми до всіх ігор підходимо з максимальною відповідальністю, інакше не було б того результату, який сьогодні є. Звичайно, ми враховуємо при виборі тактики на гру, з яким суперником будемо грати, але кардинально нічого не змінюємо.

Після матчу з «Юні-Ламаном» тренер суперників назвав гравців «Сокола» легкоатлетами. Що скажете з цього приводу?
– Я так розумію, що він залишився незадоволений моїми гравцями. Я з ним погоджуся – я теж залишився ними незадоволений (посміхається). А якщо серйозно, то гра з «Юні-Ламаном» була, м'яко кажучи, не найкращою нашою грою. На мій погляд, наші гравці, навпаки, рухалися гірше, ніж можуть. Скажу більше – ми весь тиждень працюємо над тими помилками, які допустили в цьому матчі.

Наступна гра з львівською "Енергією". Ваші очікування від гри з віце-чемпіоном?
– Думаю, що ця гра буде дуже цікавою для вболівальників. Швидкісна, силова, видовищна гра. І я думаю, що для обох тренерів вона дасть багату поживу для роздумів і подальшої роботи.

Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.