БеларусьБарбозинья – игрок «Столицы»БразилияМаркіньйос Шав’єр: «Я вірю в майбутнє футзалу, коли всі головні люди в нашій грі перестануть боятися говорити правду»Иван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»Турниры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів першого ігрового дняАзербайджан«Араз» подписал двух бразильцевИспанияМанкузо – в «Пальме», Мати Роса – в «ЭльПосо» ИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы «Винья Альбали Вальдепеньяс» и «Футбол Эмоушен Сарагоса»Футзал в миреContinental Futsal Championship-2021. Финал. LIVE!Экстра-лигаНиколай Микитюк: «Я перешел из одного особенного клуба в другой особенный клуб»Экстра-лига«Ураган» здобув першу перемогу в міжсезонняБеларусь«Столица» создает уникальную игровую форму из 356 логотипов и фразФестиваль«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. «Viatec» у фіналі переграв «INTER»Футзал в мире«Лития» подписывает АлексаРоссияСергей Скорович: «Мы все соскучились по спорту, по большим турнирам, по болельщикам на трибунах»Экстра-лигаДмитрий Холоша: «Работать с лучшими вратарями лиги очень ответственно и очень почетно»ЧехияАндре Гимараеш возглавил «Сварог»КиевЮрий Мельник: «Люди, собранные в «Манзане», были сконцентрированы на Кубке Украины – это и помогло выиграть»Женский футзалВероника Ковальчук: «Сложно чего-либо ожидать от нового сезона, остается надеяться на лучшее»Первая лига «Ураган-2-КФВ» вийшов з відпусткиЭкстра-лигаДмитрий Бербенцев: «Пока есть «Продэксим», другие клубы меня не интересуют»

Роман Ковальчик: “Працюємо над силою та витривалістю” (+ відео)



Головний тренер СК “Сокіл” у спілкуванні із клубною прес-службою розповів про кадрові зміни в складі хмельницької команди та підготовку СК “Сокіл” до старту нового сезону.

– Романе Миколайовичу, розкажіть, як команда розпочала підготовчий період?
– Зараз ми працюємо в режимі дворазових тренувань – зранку і ввечері. Працюємо над силою та витривалістю. Фізичні навантаження досить пристойні, але ми даємо їх через різні спеціальні вправи. На мій погляд, це краще і ефективніше, ніж кроси або робота зі штангою.

– За попередньою інформацією, команду покинули Тимощук і Моспан, а також поповнили Владислав Ліпчинський, Владислав Вербовий та Роман Мельник з “Сокола-3”. Чи є ще якісь зміни в складі?
– Так. Покинув команду Святослав Зубик, який вирішив закінчити ігрову кар’єру. Складно коментувати це рішення – адже кар’єра цього хлопця, в принципі, ще й не почалася. Можливо, свою роль зіграла ситуація, що склалася з викликом Зубика в молодіжну збірну України. Працюють з командою ще кілька молодих, перспективних гравців. За підсумками передсезонних зборів і турнірів буде зрозуміло, наскільки вони готові допомогти команді вже в цьому сезоні.

– В яких турнірах команда візьме участь?
– З 1 серпня плануємо перейти в зал і почати цілеспрямовану підготовку до традиційного “Кубку Свободи”, який пройде в Хмельницькому з 15-го по 19-е серпня. За попередніми домовленостями, в ньому візьме участь 6-8 команд. А в кінці серпня вирушимо на турнір до Польщі. У цьому році в ньому візьмуть участь команди з Іспанії, Італії, Чехії, Фінляндії та Польщі.
Розраховуємо, що участь в такому турнірі дозволить нам отримати нашій команді такий необхідний міжнародний досвід.

А на завершення – відеосюжет від клубної прес-служби про те, як СК “Сокіл” готується до старту нового сезону:

 

Джерело – sokil.km.ua 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.