ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

Роман Ковальчик: «Радий, що зіграємо з лідерами європейського футзалу»

Головний тренер СК «Сокіл» про завдання команди на міжнародному турнірі «Futsal Masters»

Головний тренер СК «Сокіл» у спілкуванні із клубною прес-службою підбив підсумки виступів команди на «Кубку Свободи-2017», а також поділився очікуваннями та завданнями, які стоять перед його підопічними на турнірі «Futsal Masters» у Польщі.

– Романе Миколайовичу, які ваші враження від «Кубку Свободи-2017» та підсумкового результату ваших підопічних?
– Перш за все, «Кубок Свободи-2017» був проведений на дуже високому рівні. Тренери команд-учасниць отримали багато поживи для роздумів, в тому числі і ми. Побачили те, що треба змінити та покращити при подальшій підготовці до сезону.

– Через декілька днів СК «Сокіл» вирушає до Польщі, де зіграє на міжнародному турнірі «Futsal Masters». На ваш погляд, на скільки команда готова на даному етапі до таких відповідальних змагань?
– На вісімдесят відсотків. Нам ще є багато чого виправляти та доводити до логічного закінчення в ракурсі підсилення гри. Цього тижня проводили роботу над помилками, які мали місце на «Кубку Свободи», і зараз ще подивимось, що нам покаже турнір у Польщі. Після нього у нас буде час все проаналізувати та у всеозброєнні підійти до старту нового сезону.

– «ЕРА-ПАК», «Рекорд», «Лолло Каффе Наполі». Якими ви бачите перспективи СК «Сокіл» у цій підгрупі і з яким із суперників очікуєте зустрічі найбільше?
– Перш за все, «хлопчиками для биття» ми точно не будемо. У нас стоїть завдання виграти групу. Може це хтось неправильно сприйме, у хлопців є налаштування на це, вони повинні боротися лише за перше місце, і починаємо відчувати, що це можливо та реально. У нас надзвичайно молода та голодна до трофеїв команда. Група у нас дуже сильна, і я радий, що ми зіграємо з лідерами європейського футзалу.

– Продовжуючи тему суперників «Сокола» на груповому етапі «FutsalMasters», можна погодитись з тим, що їх склад за іменами як мінімум не поступається Основному раунду Кубку УЄФА. Чи не відчувають гравці певного мандражу перед іграми з такими маститими опонентами?
– Ще не можу сказати (посміхається). Думаю, що невеличкий мандраж буде у всіх хлопців, оскільки ніхто з них ще не грав на тому рівні. Дякую нашим власникам за можливість зіграти на такому турнірі. Вони молодці, вони розуміють у якому ракурсі потрібно розвивати нашу команду, і мені це дуже імпонує.

– Польща – це країна з іншою культурою та традиціями, красивою архітектурою, мальовничими пейзажами. Як плануєте проводити час в проміжку між іграми?
– Максимально постараюсь наситити, аби гравці взяли для себе все те, що їм дійсно потрібно. Постараємося провести декілька екскурсій, аби наші гравці відчули весь той колорит та красу цієї країни. Будемо компонувати роботу з відпочинком, але головний акцент буде звісно на роботу.

Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.