Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 13 тур. Тур дивного суддівстваПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 14. Три разгрома и победный гол Сергея ФиляБеларусьБеларусь-2020/21. Тур 7. БЧ – ВРЗ. LIVE!Детский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. Хто як зіграв у першому турі?Женский футзал«IMS-НУХТ» впевнено розгромив «Фенікс» у київському дербіИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаОлег Гасюк зіграв 100 матчів за «Енергію»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. «INTER» розійшовся миром з «Рівнестандарт-ДЮСШ №4»ИспанияИспания-2020/21. Тур 12. «Блицкриг» «Пальмы» и непробиваемый ДидакЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2020/21. Предварительный раунд: АЕК выбивает «Араз»ИталияИталия-2020/21. Тур 8. Сюрприз от «Пескары» и голепад от «Аква&Сапоне»Кубок УкраиныFavbet Кубок України 2020/21. Другий попередній етап. «Ураган-2-КФВ» поступається «ELDORADO»КазахстанКазахстан-2020/21. Тур 17. LIVE!Детский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. 1 тур. Символічні збірніДетский футзалЧемпіонат України (U-15). Вища ліга. 1 тур. ДЮСШ №25 зі 100%-м результатомПервая лига Найсильніші суперники і партнери в кар’єрі Сергія ПіддубногоСборная УкраиныЮнацька збірна України U-19 провела два спаринги з аматорськими командамиЖенский футзал«Кобра-НПУ» завдяки хет-трику Прокопенко вирвала перемогу в ХмельницькомуЖенский футзал«Тесла-ЗХО» наколотила 21 м’яч у ворота «Mezzo-ЗХО»: пента-трик Костюк та два автоголиЛига чемпионов УЕФА«Продексім» впевнено крокує до 1/16 фіналу Ліги чемпіонів

Роман Ковальчик: «Ставлю на молодість»

В інтерв'ю клубній прес-службі Роман Ковальчик розповів про матчі в Польщі і збір в Словенії, а також поділився своїми враженнями про Євро-2018

Роман Миколайович, кілька слів про те, як команда працювала під час перерви в чемпіонаті? Були в Польщі, були в Словенії, які враження?
– І в Польщі і в Словенії весь процес був побудований в навчально-тренувальному режимі. У нас відбулися зміни в складі, в команду влилася група молоді, і необхідно було в максимально прискореному режимі дати цим хлопцям якомога більше інформації. Плюс ми підтримували фізичні кондиції.
 
Ваші враження від ігор з «Пястом»?
– Мене вразили наші молоді хлопці. Вони дуже добре зіграли в цих матчах. Зізнаюся відверто, я не очікував, що вони настільки швидко освояться і так впевнено зіграють. Ці ігри показали, що цей матеріал (посміхається), ці гравці - це ті люди, які нам потрібні. Вони можуть прогресувати і будуть прогресувати.
 
Як пройшов збір в Словенії?
– Дуже насичено. Вранці ми тренувалися, ввечері дивилися матчі Євро-2018. Плюс багато моментів розбирали. Повторюся, дуже багато потрібно було вкласти в голову новачкам, і дуже багато інформації давали матчі європейського чемпіонату. Необхідно було зрозуміти, як вони сприймають великий обсяг інформації, наскільки добре він засвоюється. І тут можу сказати, що мені багато чого сподобалося. Зрозуміло, що попереду ще багато роботи, однак видно, що молоді гравці розуміють, чого я від них хочу, і правильно сприймають інформацію, яку ми до них доносимо.
 
Ваші враження від чемпіонату Європи?
– Дуже сподобалася командна гра збірної Казахстану, їх настрій, бажання, характер. Ця команда мені сподобалася найбільше. Решта команд грали прогнозовано. Дещо  розчарували іспанці - від них очікував більшого. Вони мене здивували. Так, вони, як зазвичай, досить довго входили в чемпіонат, але так і не показали тієї гри, яку я від них чекав. Можливо, справа в тому, що в команді багато вікових гравців. І обов'язково скажу про те, що футбол (і футзал в тому числі) не любить пробачати).
 
Тобто перемога збірної Португалії заслужена?
– Повторюся – більшого очікував від іспанців. У Португалії хороша команда, але погоджуся з тими, хто сказав, що португальцям у вирішальні моменти  свідомо чи мимоволі допомогли арбітри.
 
У суботу граємо з «ХІТом»? Ваші очікування?
– Дуже добре укомплектована команда. Всі гравці досвідчені, не один рік пограли на найвищому рівні. Нам буде нелегко, тому що у нас багато молодих гравців. Загалом, класичне протистояння молодості та досвіду. Все побачимо в суботу. Я ставлю на молодість (посміхається).
 
Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.