Вторая лигаФинал четырех. «Эпицентр К Таирова» – победитель второй лиги чемпионата Украины!РоссияРоссия. Суперлига. 18-й тур. LIVE!БеларусьБеларусь. 27 тур. 19.00. «Столица» – «Форте». LIVE!Первая лига Іван Скіцко: «Ми дуже хотіли залишити Кубок Івано-Франківської області у себе» Экстра-лигаОфіційно: Євген Іваняк став «вільним агентом»Женский футзалТарас Шпичка оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на навчально-тренувальний збірИталия«Пескара» больше не сыграет: вице-чемпион Италии снялся с чемпионатаРоссияКака: «Задачу выиграть чемпионство в России, поставленную передо мной, никто не отменял»Чемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Нужно учиться играть в классический футзал»«Кайрат» – «Актобе»: превью и расписаниеПервая лига Первая лига. «АРПИ Запорижжя» – «Виза Вторма» 3:2. Два разных тайма в ЗапорожьеПортугалияПортугалия по наработанному сценарию снова обыграла СербиюЖенский футзалЮлия Титова: «Наша игра не соответствует занятому месту»АматорыВалерій Чернєв: «На фінал АФЛУ просто не вистачило емоцій»Футзал в миреЕвгений Рывкин со сборной Литвы добился ничьей в матче с БеларусьюВинницаФутбольний Тиждень 290 від 3.04.2018Экстра-лига«Цифры знают все»: догонит ли кто-то Руслана Шеремету?ПортугалияТри гола за три минуты позволили Португалии обыграть СербиюЭкстра-лигаПетро Шотурма – кращий гравець Екстра-ліги у березніИвано-Франковск«Віза-Вторма» втретє поспіль виграє фінал і назавжди залишає у себе Кубок АМФІФО!

Роман Вахула: «Пропозиції від українських команд були»

Екс-гравець львівського «ТВД» і донецького «Шахтаря» Роман ВАХУЛА про від’їзд до Польщі

Екс-гравець львівського «ТВД» і донецького «Шахтаря» Роман Вахула свою футбольну кар’єру може продовжити у чемпіонаті Польщі, у складі срібного призера минулої першості польського чемпіонату краківської «Вісли Кракбет».

— Я ще не підписав контракт, однак у Польщу вже їздив, і ми домовилися усно з керівництвом команди. Невдовзі поїду у Краків і вже тоді підпишу контракт із «Віслою Кракбет».

— Скільки плануєш виступати у цій команді?
— Контракт має бути підписаний за системою один плюс один. Рік точно я виступатиму в цій команді, а якщо мене все влаштовуватиме, тоді можлива пролонгація контракту ще на рік.

— Чемпіонат Польщі для тебе новий?
— Справді, у чемпіонаті Польщі я ще не виступав. Я отримав пропозицію від команди «Вісла Кракбет», поїхав подивитися цю команду, і мені відразу сподобалося професійне ставлення футболістів у цьому клубі до роботи. Саме тому вирішив поїхати і як футболіст спробувати себе у чемпіонаті Польщі.

— Які завдання ставить ця команда?
— У Кракові я був три дні. Встиг поспілкуватися і з тренером «Вісли Кракбет», і з президентом команди. Вони ставлять завдання посісти перше місце у чемпіонаті Польщі, а також грати у Кубку УЄФА. Зараз вони будуть грати матч за Суперкубок з «Академією» і там також стоїть максимальне завдання — лише перемога.

— Романе, когось із гравців команди «Вісла Кракбет» знав до цього?
— Окремих гравців цієї команди знаю візуально. Адже ще тоді, коли я грав за збірну України проти збірної Польщі, окремі гравці клубу «Вісла Кракбет» виступали за збірну своєї держави.

— Ти будеш єдиним легіонером краківського клубу?
— У складі цієї команди є два бразильські легіонери, а також я — один українець. Більше легіонерів у «Вісли Кракбет» немає.

— А твоя сім’я також поїде з тобою на час твоїх виступів за краківську команду до Польщі?
— Так. Я планую взяти свою сім’ю у Польщу. Це для мене важливо. Адже ще тоді, коли грав за донецький «Шахтар», і був без сім’ї, мені було дуже важко. Тим паче, у мене три місяці тому народилася донечка. Тому для мене буде ще більший стимул, коли моя сім’я буде поряд зі мною.

— А чому саме вирішив виступати у чемпіонаті Польщі. Запрошень від українських команд не було?
— Пропозиції від українських команд були. Однак у Польщі я був значно швидше і вже домовився з польським клубом.

— А Роман Ковальчик не запрошував у луганський «ЛТК»?
— Ні, не запрошував.

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ'ЯК, Галичина спортивна

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.