Экстра-лигаСформовано остаточні склади команд і тренерів матчу зірокФутзал в миреЛука Краньяс – новий головний тренер «Халле-Гооїка»ЧехияПражская «Спарта» – обладатель Кубка Чехии-2019ИспанияТренерський склад збірних Іспанії підбив підсумки 2019 року і розпланував подальшу роботу Сборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 вдруге обіграла команду СербіїЭкстра-лигаГравці «Урагану» стали майстрами спорту УкраїниВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЕкстра-Футзал Випуск № 10 сезон 2019/2020ИспанияИспания-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаFavBet Экстра-лига-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 10-го тураЭкстра-лигаДенис Овсянніков: факти про харківського вінгераПольшаПольша-2019/20. 11 тур. «Сухой» тур для украинцев и возвращение МиколаевичаКубок УкраиныВизначено дату жеребкування 1/8 фіналу Кубка УкраїниВетераныМатч за Суперкубок України серед ветеранів 40+ відбудеться 23 грудня в РівномуКыргызстанФутзалисты кыргызского EREMа поддержали обвиняемого в коррупции президента клубаАссоциация футзала УкраиныЛьвівські арбітри обслужать товариські матчі між юнацькими збірними України і СербіїВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. Календар змаганьСборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 у першому спарингу всуху обіграла однолітків із Сербії Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» расстался с Романом Смирновым и Александром ЛеоновымКубок УкраиныКубок України. Львівський «Максимус» вибиває луцький «Любарт»

«Русин-О» – новий чемпіон Львівщини з футзалу

В суботу, 10 березня, завершився 23-ій за ліком чемпіонат Львівщини з футзалу

 

До фінальної частини змагань дійшли шість команд. Відповідно до жеребкування колективи було розділено на дві групи. До групи "А" потрапили такі команди: "Юність" (Гійче), "Агроінвест" (Червоноград), "ДКНГ" (Дрогобич). Група "Б" була складена з команд "Фуджікура" (Львів), ФК "Топорів" та "Русин-О" (Розвадів).

За підсумками групового раунду до вирішального двобою дійшли два колективи, які могли зустрітись ще на стадії регіональних відборів. У запеклому та напруженому протистоянні вирішували долю чемпіонства "ДКНГ" (Дрогобич) та "Русин-О" (Розвадів). Попри те, що дрогобиччани виглядали доволі непогано, колективу з Миколаївщини довго вони чинити опір не могли. "Русин-О" (Розвадів) у фіналі знищив своїх опонентів з рахунком 6:1 та став новим чемпіоном Львівщини з футзалу. У поєдинку за третє місце, до слова, зустрічались "Фуджікура" (Львів) та "Агроінвест" (Червоноград). Завдяки своєму досвіду гри на серйозному рівні, зокрема у Гранд-лізі Львова, "Фуджікура" таки зуміла вирвати перемогу у непоступливих червоноградців – 3:1.

Після завершення ігрової частини змагань відбулося урочисте нагородження команд. Колективи отримали відзнаки з рук віце-президента Асоціації футзалу Львівщини Ігоря Матвійчука та заступника начальника Управління молоді та спорту Львівської ОДА Оксани Вацеби. Віце-президент АФЛ, окрім того, відзначив непересічність звітного турніру, висловив сподівання, що надалі чемпіонат Львівщини викликатиме не менший ажіотаж, а також подякував усім командам за участь.

Нагородили також найкращих "персоналіїв" чемпіонату Львівщини з футзалу сезону 2017/2018.:
"Кращий воротар" – Мар'ян Бурмас ("Русин-О")
"Кращий бомбардир" – Роман Лещинський ("ДКНГ")
"Кращий гравець" – Роман Саприка ("Фуджікура")
 
Слід зазначити, що переможець чемпіонату Львівщини "Русин-О" (Розвадів) представлятиме свою область на Всеукраїнському фіналі АФЛУ, який відбудеться у місті Києві впродовж 22-24 березня. "ДКНГ" (Дрогобич), ставши "срібним" призером першості, здобув право захищати честь Львівщини на Кубку регіонів АФЛУ, який відбудеться протягом 30 березня – 2 квітня у Сумах.
 
Прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.