Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5: в дерби энергетиков сильнее Львов (обновляется)Футзал в миреКубок УЕФА: «Столица» и «Дина» выходят в элитныйй раундПервая лига Андрей Чуднов: «Все покажут игры официального сезона»Футзал в мире14.10. Кубок УЕФА. Результаты он-лайнКубок УЕФАКубок УЕФА. LIVE!Кубок УЕФАКубок УЕФА: «Продэксим» побеждает «Никарс» и выходит в элитный раундФК «Вінниця» заявляють до другої ліги чемпіонату УкраїниФутзал в миреКубок УЕФА. «Кайрат» уступил «Столице»Кубок УкраиныКубок Украины. Первый предварительный этап. РезультатыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 5. LIVE!Кубок УкраиныСергей Голов: «Для нас Кубок Украины – проба сил на более высоком уровне»Футзал в миреКубок УЕФА: «Рекорд» проиграл «Кнооппунту» и выбыл из еврокубкаКубок УЕФА19.00. Кубок УЕФА. «Продэксим» (Украина) - «Никарс» (Латвия). LIVE!Беларусь14.30. Беларусь. 6-й тур. "Форте" (Могилев) – ВРЗ (Гомель). LIVE!Кубок УкраиныКубок України з футзалу: “Феміда-Старлайф” мінімально переграє “Альтернативу”Кубок УкраиныКубок України: анонс перших матчів першого Попереднього раунду 14-15 жовтняКазахстанЧингиз Есенаманов: «Важно занять первое место в группе» ХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура Кубка ФК Универ осень 2017Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 5-го тура: кто победит в дерби «энергетиков»?Экстра-лигаПІСЛЯМОВА - 4. Огляд ігрових епізодів матчів 3 та 4 турів Екстра-ліги (+ коментар futsalua.org)

Руслан Шеремета: «Від гольових передач отримую задоволення не менше, ніж від забитих голів»

Руслан Шеремета у спілкуванні з клубною прес-службою розповів про свої гольові паси та поділився враженнями від перших турів чемпіонату

– За підрахунками статистиків, ти після чотирьох турів кращий асистент чемпіонату. Скажи, це твоє кредо ─ віддавати передачі?
– Забивати голи мені теж подобається. Але як говорить наш тренер, в команді повинна бути людина, яка вчасно і в такт дає хороші, націлені передачі і дружить з головою (посміхається). На тренуваннях, напевно, більше виходить у мене. Є у нас взаєморозуміння з партнерами, награні комбінації, і часто це приносить команді користь. І я отримую не менш задоволення від гольових передач, ніж від забитих голів.

– В останньому турі довелося забивати ...
– Все до того йшло. Так вийшло, що у нас було два видалення, видалили головного бомбардира, і довелося брати гру на себе. Хлопці вивели на ударну позицію, я вдарив і забив.

– Які враження від перших турів чемпіонату?
– Вражень багато. Чемпіонат цікавий, вже є несподіванки. Лідери, які в передсезонний період відчутно доукомплектувалися, втратили очки. Можливо, недооцінили своїх суперників. Перші ігри показали, що сюрпризів можна очікувати від будь-якої команди, і думається, що це тільки на користь турніру.

– Це враження про інших. Кілька про нашу команду?
– Мета у нас поставлена чітко ─ перше місце. Думаю, що ми ще по ходу сезону будемо додавати. Так, у нас в минулих іграх не все виходило, повинні були брати більше очок. Будемо надолужувати згаяне.

– Кілька слів про наступного суперника ...
– «Інбев/НПУ» ─ команда, в якій зібрані молоді перспективні хлопці плюс кілька вікових виконавців, які мають великий досвід і передають його молоді. Думаю, що нас чекає дуже цікава гра. Тим більше що цей матч вже пройде в присутності уболівальників, і я сподіваюся, що трибуни будуть повними. Ми скучили за нашими вболівальниками.
 
Прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.