Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікування

"Сатурн": підсумки виступу у фіналі АФЛУ


Вапнярський Сатурн припинив свої виступи у Всеукраїнському фіналі АФЛУ на груповій стадії змагань. По гарячих слідах спробуємо розібрати матчі Сатурну та зробити висновки на майбутнє.

1. Команда прибула на змагання у кількості 8 гравців без запасного воротаря. Вважаємо, що на змагання такого рівня така кількість гравців вкрай мала. Дефіцит запасних Сатурн відчув уже під час першої гри, коли травмувався 
Валентин Кучковський і залишилося лише двоє гравців на підміну.

2. Виїзджаючи на змагання такого рівня необхідно детально вивчати логістику. Незнання чужого міста також завадило Сатурну зіграти на 100 відсотків своїх можливостей, адже добираючись на першу гру, футзалісти були вимушені 6 км іти пішки до залу. Саме це не дозволило Сатурну втримати переможний рахунок 2:0 у першому матчі проти херсонського Стелсу.

3. Склад групи. Група С, у який виступав Сатурн, попри очікування більшості виявилася найсильнішою на турнірі. Три команди з групи продовжили змагання у серії плей-офф, дві з яких у вищій лізі (2 команди до вишки вийшли лише у двох групах), одна у першій. За підсумками змагань суперники Сатурна посіли 3 місце у першій лізі - Стелз Херсон (у 1/4 переграли київську Альтернативу), 3 місце у вищій лізі - ІВТ Луганська область, 2 міісце у вищій лізі - Костопіль Рівненська область (Сатурн у групі перегравав цю команду). Отже, жодна група не може похвалитися подібними результатами.

4. Перед змаганнями необхідно детально вивчити Регламент проведення змагань. Цього сезону систему розіграшу було змінено. При підрахуванні показників команд, які виходили у наступний раунд, показники команди, що посіла останнє місце в групі не враховувались.
5. Рейтинг регіону. Виступ Сатурну дещо погіршив рейтинг вінниччини у АФЛУ, але ми залишимося сіяними у наступному році.

6. Гра команди. В цілому, провальною видалася лише друга гра - поразка 0:5 від ІВТ. Як писалося вище - це була друга гра у день і саме цього дня команда добиралася пішки 6 км - банально не вистачило сил. За дві інші гри можемо подякувати Сатурну і особлива подяка за перемогу над срібним призером Всеукраїнського фіналу.

7. Арбітраж. Як завжди арбітри видали якісну роботу з чітким суддівством та застосуванням правил гри у всіх епізодах. Фатальних помилок не було, трактування епізодів до всіх команд було однакове. Дякуємо суддавському корпусу АФУ!

Ось такий короткий наш погляд на Всеукраїнський фінал АФЛУ. Дякуємо Сатурну за участь у турнірі!
Прес-служба ВОАМФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.