БеларусьБеларусь. 4-й тур: два украинских хет-трика и гол вратаря (обновляется, видео)БеларусьМорено: «В Иране с командой для удачи прыгали через зарезанного барана»БеларусьТарас Королишин: «Будем прибавлять»Футзал в миреИспания, 2-й тур: фавориты несут первые потериФутзал в мире18.00 Женский футзал. Италия. Серия А. Пескара - Рамбла. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 2: тур красивых голов и опоздавших героевФутзал в миреДва украинца из «Резекне» не помешали «Никарсу» добыть Суперкубок ЛатвииСумыИгорь Черненко: "Я был в шоке от игры Хавренко". Часть 1Футзал в мире19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Футзал в мире19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16)

Сергій Нікітін: «Асоціація футзалу Львівщини помітно вдосконалилась»

Однією з найзагадковіших команд у футзальній Гранд-лізі Львова є «Нові Імена». Цей колектив може як і провалити гру, так і відібрати очки в лідерів, здобувши при цьому перемогу.

У літній сезон «Нові Імена» входять непросто, однак, за словами керівників команди, це відбувається традиційно. Минулий футзальний сезон для команди був успішним. У чемпіонаті першої ліги «Нові Імена» приміряли бронзові медалі, а у «Кубку Надії» дійшли до фіналу турніру, поступившись лише «Альтернативі». Про цьогорічний сезон, плани на майбутнє та про можливого тренера у команді в інтерв’ю прес-службі АФЛ розповів менеджер команди Сергій Нікітін (на фото справа).

- Сергію, після досить успішного сезону взимку, влітку «Нові імена» загальмували. В чому причина, на Вашу думку?  

- Не сказав би, що ми загальмували. Вважаю, ми важко входимо  у сезон. Окрім того, до нас прийшли нові люди, а хтось з команди пішов. Це не могло пройти безслідно. Якщо робити порівняння із зимовим чемпіонатом, то це були зовсім різні змагання.

- Які завдання поставлені перед Вашою командою на цей сезон?

- В якому турнірі ми б не брали участь, завжди ставимо максимальні завдання. Якщо не прагнути перемогти, то, вважаю, нема чого тоді взагалі виходити на майданчик. Щодо літнього чемпіонату, який проводить Асоціація футзалу Львівщини, то наше завдання - потрапити в призери. Якщо ж не вдасться це зробити, то принаймні довести усім, що «Нові імена» - це команда.

- Кого вважаєте головними конкурентами у боротьбі за призову трійку?

- Безперечно, головним фаворитом чемпіонату є «Галицька Здоба». Ця команда стоїть на порядок вище. Можливо, трохи сильніше виглядає «Фуджікура», подобається гра «Альтернативи». Втім, якщо проаналізувати загалом, то окрім «Здоби», усі решта команди приблизного одного рівня. Тим і цікавіший чемпіонат.

- У попередніх сезонах «Новими іменами» керував Володимир Крупчук, зараз формально Ви. Наскільки важко бути і гравцем, і тренером, і керівником команди одночасно?

- Не сказав би, я  що керую командою. Більше прислухаюся до того, що каже команда. Якщо команда у чомусь мені заперечить, то я також не буду вставляти палки в колеса і гнути свою лінію. У «Нових імен» є кістяк, який складається з основних гравців, до яких я і прислуховуюсь.

- Що скажете про виступ команди «Нові Імена-2», яка виступає у першій лізі?

- «Нові імена 2» знаходяться в пошуку оптимального складу. Більшість людей, які грали у минулому сезоні, покинули команду, а ті що є зараз, не мають особливого бажання грати. У цю команду будемо брати людей з бажанням. Зміни будуть, і при чому кардинальні.

- Незабаром період дозаявок. Чи планує ще когось заявити у головну команду? Можливо, з кимось попрощаєтеся…

- Прощатися ні з ким не будемо. Щодо доукомплектування, то якщо хтось і захоче з нами грати і буде підходити за рівнем гри,  то залюбки цих футзалістів візьмемо до себе. Вважаю,  на 90 % команда зараз є укомплектованою.

- Що скажете про чемпіонат, який проводиться під егідою Асоціації футзалу Львівщини?

- Приємно, що керівництво не стоїть на місці, а постійно розвивається. На мою думку, Асоціація футзалу Львівщини з новим керівництвом помітно вдосконалилась. З’явилися онлайн-трансляції усіх матчів Гранд-ліги, появилися інформаційні та інші партнери, є розвиток не тільки аматорського футзалу. Також подобається те, що у матчах Гранд-ліги ввели «чистий» час. Організація змагань на хорошому рівні. Вважаю, новий президент АФЛ Мирослав Хом’як за доволі короткий термін зробив у розвитку футзалу на Львівщині величезний крок вперед у порівнянні з тим, що було до нього.

- Взимку було багато чуток про те, що «Нові імена» очолить професійний тренер. Це все залишилося на рівні розмов. Наскільки правдивими були ці чутки?  

- На даний час ми вирішили грати без тренера, але цілком реально, що він буде у майбутньому. Яким він буде? Скажу відверто, «Новим іменам» більше потрібен тренер-тактик, а не з фізичної підготовки.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.