Футзал в миреБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитЭкстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «ХІТ» – «Енергія». АнонсАссоциация футзала УкраиныЧто для гандбола хорошо, то для футзала смертьЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Медальні серії. Два різні свята, але празникує тільки «Ураган»Лига чемпионов УЕФААлекс Мерлим: «Кайрат» – это клуб, в котором хотят играть все»Первая лига Перша ліга 2020/2021: оприлюднено календар групового етапуРоссия​Россия-2020/21. Тур 18. Прошлогодние финалисты сойдутся на ранней стадии

Сергій Піддубний навчатиме тренерів Волині

На Волині стартує навчання тренерів за ліцензією С

 

 

Вже визначено дату початку першої сесії – це 26 лютого 2018 р., домовлено про навчальну базу – це Луцький інститут розвитку людини Університет «Україна». Отже є місце, є викладачі, але найбільш футзальну спільноту цікавило питання: хто ж буде викладати практику? Приємно повідомити, що асоціацією футзалу Волині досягнуто домовленості на співпрацю в якості викладача з Сергієм Піддубним. Тренер рівненського «Кардиналу» особливих презентацій не потребує – його авторитет та діяльність на посаді головного керманича клубу Екстра-ліги дозволять передати досвід тим, хто хоче зростати в улюбленому спорті й надалі.


 

Тут слід нагадати, що ліцензія С надається через програму УЄФА і ФІФА, а тому ліцензований тренер може працювати у будь-якій країні. Крім того без отримання цієї першої категорії неможливо отримати ліцензії В, А, PRO, адже система передбачає тільки послідовну, «крок за кроком» підготовку тренерів.

Яким же чином буде проходити навчання? Слухачам буде запропоновано 84 години учбових занять. Для зручності матеріал буде вивчатися протягом трьох чотириденних семестрів: тобто перший семестр заплановано на 26 лютого-1 березня. Другий семестр відбудеться в березні, а в квітні останній семестр і випускний екзамен. В складі екзаменаційної комісії будуть присутні представники Асоціації футзалу України і саме вони видаватимуть сертифікати новоспеченим тренерам футзалу.

Джерело amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.