Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: две сборные Украины сыграют за золото турнираЭкстра-лигаИтоги сезона. Неудержимый Сокол и великолепная семерка ГрицыныОдесскаяОдесса: первая победа «Orange Machine» и очередная порция ничьихЖитомирВизначились півфіналісти Кубку Житомирської областіДнепрСуперлига: «Екатеринославхлеб» встретится в финале с «ЛАДом» (+видео)СумыСумы: "КомпСервис" побеждает в схватке лидеров, второе очко "Руха"Экстра-лига"Локомотив" находится под угрозой исчезновенияХарьковІсторична Хроніка Кращих голів усіх кубків ФК "Універ" 2Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: сборные Украины сыграют в четырех полуфиналахЛьвовІгор Матвійчук: Найголовніше у роботі – масовість та популяризація футзалуСборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: три наши команды уже в следующем этапе турнираСборная УкраиныС футзалом в Монтесильвано не скучно: пять побед украинцев в шести матчахЭкстра-лигаІван Гончар: “Відверто про все”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «На первых просмотрах в молодежную команду были талантливые ребята, ждем второй этап просмотров»Экстра-лигаБоргун не вернется в Ураган и останется в Титан-ЗареЭкстра-лигаСергій Піддубний про плани на новий сезонОдессаОдесса: итоги сезона от ФМФО (+видео)ХмельницкийПреміум-ліга: перша перемога чемпіона та несподіванка від «Ротора-2»Сборная УкраиныУкраина планирует в декабре сыграть два матча с ИталиейСборная Украины«Montesilvano Futsal Cup». День 1. Результати матчів за участю українців

Сергій Піддубний про плани на новий сезон

Сергій Піддубний (справа), uragan.if.ua

Асоціація футзалу України визначилась з датою початку нового сезону. Дев'ятого вересня херсонський «Продексім» та харківський «Локомотив» розіграють Суперкубок, а вже за тиждень, 16 вересня, відбудеться перший тур в Екстралізі.

Система проведення чемпіонату майже незмінна. Про плани рівненського «Кардинала» на новий сезон ми попросили розповісти головного тренера команди Сергія Піддубного:

— Нині у нас відпустка, яка триватиме до середини липня. Точніше, відпустка у гравців, тренерський штаб займається пошуком підсилення. Якщо відверто, то особливо немає кого і взяти, добре, хоч тих, які були, вдалося утримати.

— Хто з минулорічного складу залишився?

— Воротарі Микола Дурбан та Юрій Свинарчук. Польові гравці Олександр Басич, Володимир Кручок, Богдан Новак, Артем Фаренюк, Павло Концеба, Максим Мануйленко, Павло Дармовіс, Владислав Зелінський.

— Особисто Ви ще плануєте пограти?

— Налаштований вже не грати. Але зарікатися не буду, усе залежатиме від того, хто у нас буде в команді.

— Як готуватиметься команда до сезону?

— Загалом традиційно. Можливо, порівняно з минулим роком, хотілося б побільше пограти на турнірах. 

Джерело - http://rivnepost.rv.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.