Экстра-лигаРуслан Остапчук: «Моя задача – не портить четверку и стараться забивать мячи»Испания«Кайрат» и «Барселона» согласовали трансфер ДугласаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи... (обновляется)РоссияРоссия. Суперлига. 22-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Мнения. Дмитрий Толмачев – лучший игрок финального этапаЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Первые матчи. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныПІСЛЯМОВА-27. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОВетераныВетераны "40+". Лауреаты Третьего регулярного чемпионата Украины (+ ФОТО)Футзал в миреКакау подписал контракт со сборной КувейтаБеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи: овертайм в Лиде и драма в ОршеРоссияМини-футбол в России – жив или мёртв?ХарьковЛучшие голы 16-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаВіталій Танський – найкращий гравець квітняФутзал в миреТроє українців здобули Кубок НімеччиниСборная УкраиныОлександр Косенко: «Зіграємо на турнірі в Ірані, а також зі збірними Франції та Португалії»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Первые матчи. Анонс: удастся ли реванш?Экстра-лигаОлег Безуглый: «Футболист не может одновременно полноценно работать и играть» Экстра-лигаРоман Кіндратів: «Кожна гра для нас була, як фінал»БеларусьБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!ИспанияFutsalMania: вопрос о переходе Дугласа в "Барселону Ласса" практически решен

Сергій Шафранський: "На гол працює вся команда"


Сергій Шафранський, гравець «Надії», автор переможного голу у фіналі турніру:

- Наскільки складно фізично витримувати такі турніри, адже за три дні довелося зіграти шість матчів?

- Важкувато. Добре, що тайми були не по 20 хвилин, а по 12, бо по 20-ть було б взагалі нереально. А по 12-ть хвилин можна грати завдяки тому, що у нас є дві четвірки. Коли ми виступали у попередніх фіналах, то мали в обоймі по 6-7 гравців і було надзвичайно важко. А коли є дві четвірки, то вже нормально і можна встигнути відновитися. Проте все одно три дні підряд грати непросто.

- Сергію, як самопочуття? Ти сам зізнавався, що тобі зле, проте ти все одно зіграв і у півфіналі і у фіналі.

- Нирка дійсно болить. Зіграв тільки завдяки уколам і на морально-вольових. Вчора лежав і мене дуже сильно скрутило. Не спав до третьої ночі. Хлопці вночі мене двічі доколювали. Дякувати Богу організм якось витримав.

- У другому таймі фінального матчу ви пропустили гол і рахунок став 1:2. В голові не виникло паралелей з півфіналом, де «АРПІ» так само насідав на ворота костопільської команди, але пропустив і програв?

- Ні, ми все одно відчували, що у нас вищий клас і ми у будь-якому випадку мусимо їх дотиснути. Клас наших гравців дався взнаки і ми вирвали перемогу. Ми володіли перевагою усю гру. Вони старалися і відбивалися, але майстерність є майстерність. Ми вищі за класом і тому, вважаю, що заслужено перемогли.

- Коли ти забив вирішальний гол, то зі сторони здалося, що виплеснув стільки емоцій, наче у фіналі кубку УЄФА відзначився. Десь так і було?

- Приємні емоції, адже це важливий гол. В житті собі ставиш якісь цілі і досягаєш їх. Радісно від того, що перемогла вся команда, а не від того, що я відзначився. На гол завжди працює вся четвірка і вся команда.

- Ваша команда справжній ветеран всеукраїнських фіналів і лише з четвертого разу вдалося підкорити цю вершину.

- Дуже прикро за минулий рік – у нас була хороша команда і ми пропустили лише один гол, а вилетіли у чвертьфіналі у серії пенальті. Тоді було дуже неприємно, але це футзал. Ніхто від такого не застрахований – є поразки, є й перемоги, тому маємо те, що маємо.

- В наступному році будете замахуватися на дубль?

- Подивимося, все залежатиме від того, що вирішить президент. Якщо не підемо вище, то буде другий похід.

- Що ваша львівська ватага робить на теренах Волині?

- Так життя склалося. Є функціонери, які вкладають гроші. Погано коли їх нема, а так добре, що є.
 

Андрій Гулій

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.