Футзал в миреДвоє українських тренерів розглядаються як кандидати на посаду тренера збірної ЛитвиКубок УЕФА25.11. 2017. Кубок УЕФА. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11: «Титан» выходит на первое место (обновляется)Кубок УЕФАКубок УЕФА: "Продэксим" выдал камбек и добыл волевую победу над "Столицей" (+ видео)Италия19.30. Италия. Серия А. 11-й тур. Каме Доссон – Каме Реджо-ЭмилияКубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный этап. LIVE!Юношеский футзалЮношеская Экстра-лига (U-16). 3 тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11. LIVE!Первая лига Первая лига. Группа Восток. 2 тур: футзалисты обыгрывают футболистовКубок УЕФАКубок УЕФА: "Мовистар Интер" намучился с "Девой", но все же победилАссоциация футзала УкраиныПІСЛЯМОВА-10. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕО (+ комментарий)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 11-го тура: без Кардаша и Игоря БорсукаКубок УЕФАКубок УЕФА: "Спортинг" дожал "Национал" и первым вышел в Финал четырехЭкстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские. Ответ Сергею КоваленкоКубок УЕФАКубок УЕФА: "Продэксим" в матче с "Раба ЭТО Дьер" упустил и победу, и ничьюКубок УЕФАКубок УЕФА. "Столица" дожимает чемпиона ВенгрииПервая лига Назар Станкевич: "Об'єдналися заради того, щоб виступати на професійному рівні"ХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ДнепровскаяОбзор голов 6-го тура Чемпионата Желтых Вод по футзалуОдесскаяОдесса. Премьер-лига. Лучшие голы 4-го тура

Сергій Тригубець: «Розглядаємо можливість зіграти у другій лізі»

«Галицька Здоба» - один з найсильніших аматорських футзальних колективів Львівщини. За останній рік команда Сергія Тригубця виграла десять аматорських турнірів, а відтак участь цієї команди у Кубку України серед професійних команд нікого не здивувала. Склад команди та амбіції президента клубу Романа Палідовича дозволяють «Галицькій Здобі» поступово переходити з аматорського рівня на професійний. Про це та інше читачам нашого сайту розповів граючий головний тренер «Галицької Здоби» Сергій Тригубець.


Назар Яцишин (ліворуч) і Сергій Тригубець

Сергію, чого забракло «Галицькій Здобі» для перемоги у першому матчі попереднього раунду Кубка України проти івано-франківської «Візи-Вторми»?
– На мою думку, гра була рівною. Ми більше ставили акцент на індивідуальні дії, суперник - на командні. «Віза-Вторма» нічим не здивувала. Десь так і думав, що суперник гратиме саме в таку гру. Можна було пробувати використовувати гру з п’ятим польовим гравцем.
Враховуючи те, що протистояння складається з двох матчів, ризикувати що я, що тренер нашого суперника Іван Скіцко не хотіли. Ціна кожної помилки в такому протистоянні може бути фатальною. 
 
Прокоменуйте епізод з рукою у штрафній «Візи-Вторми» наприкінці гри. Чи повинні арбітри ставити пенальті у таких епізодах?
– Це «чистий» пенальті. М’яч стовідсотково влучив у руку гравцю команди-суперника. Якщо суддя не свиснув, ймовірно, він вважав, що цей фол не заслуговував на пенальті.  
 
Чого очікуєте від матчу-відповіді?
–  «Галицька здоба» докладе максимум зусиль для того, щоб пройти в наступний раунд змагань. Розуміємо, що гратимемо на виїзді. У «Візи-Вторми» хороший набір виконавців, який вже не один рік грає разом. Всі крапки над «і» розставить безпосереднього сама гра.

 

Останнім часом про «Галицьку Здобу» поширюється багато чуток, що команда нібито гратиме то в першій, то в другій лізі України.
– На даний момент ми беремо участь в Кубку України й на зиму плануємо грати у Гранд-лізі Львівщини. Можливо спробуємо свої сили ще й у другій лізі України, але все буде залежати від рішення керівництва команди та формату цих змагань.
 
У Кубковій грі проти «Візи-Вторми» у складі вашої команди грали такі гравці, як Сергій Шафранський, Володимир Данилюк, Олександр Хлюбко, Назар Цимбаляк та інші. Взимку ці люди виступають за команду з Волині «Надію» (Хорів). Як буде цього разу?
– На даний момент у мене є домовленість, що в кубкових змаганнях ці люди за нас гратимуть стовідсотково. Як буде із зимовим чемпіонатом, все вирішиться найближчим часом.

До складу «Галицької Здоби» входять не тільки знані футзалісти, а ще й працівники фірми. Які перспективи саме у них виступати за основну команду?
– На даний момент є один день в тиждень, коли тренуються працівники. Рік тому вони брали участь у змаганнях Бізнес-ліги, де успішно перемогли. Можливо, з часом хтось із цих гравців вистрілить і буде грати в основній команді.

Ігор Воробій спеціально для futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.