Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЕкстра-Футзал Випуск № 10 сезон 2019/2020ИспанияИспания-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 12-го тураЭкстра-лигаFavBet Экстра-лига-2019/20. Лучшие голы, комбинации и сейвы 10-го тураЭкстра-лигаДенис Овсянніков: факти про харківського вінгераПольшаПольша-2019/20. 11 тур. «Сухой» тур для украинцев и возвращение МиколаевичаКубок УкраиныВизначено дату жеребкування 1/8 фіналу Кубка УкраїниВетераныМатч за Суперкубок України серед ветеранів 40+ відбудеться 23 грудня в РівномуКыргызстанФутзалисты кыргызского EREMа поддержали обвиняемого в коррупции президента клубаАссоциация футзала УкраиныЛьвівські арбітри обслужать товариські матчі між юнацькими збірними України і СербіїВторая лигаДруга ліга 2019/20. Група 6. Календар змаганьСборная УкраиныЮнацька збірна України U-17 у першому спарингу всуху обіграла однолітків із Сербії Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» расстался с Романом Смирновым и Александром ЛеоновымКубок УкраиныКубок України. Львівський «Максимус» вибиває луцький «Любарт»Вторая лигаДруга ліга 2019/20. Групи 3 і 4. Результати першого туруЖенский футзалВища ліга (жінки) 2019/20. 7 тур. Визначилися всі учасники другого етапуИспанияФабио: «Я не думаю, что в прошлом году играл настолько плохо, чтобы весь сезон просидеть в запасе»ИспанияИспания-2019/20. 12 тур. Подвиг Матамороса и победа «Барсы» над «Интером»Бразилия«Пато Футзал» – чемпион Бразилии-2019!ИталияИталия-2019/20. 12 тур. «Аква&Сапоне» снова первый

Сергій Владико: «Постійно стежу за успіхами АФЛ»

Інтерв'ю президента АФУ прес-службі Асоціації футзалу Львівщини

У п’ятницю, 30 березня, у Львові, «Енергія» поступилась хмельницькому «Соколу» з рахунком 4:5 у рамках третього чвертьфінального матчу плей-оф Екстра-ліги. Серед вболівальників палацу спорту «Галичина» на тому двобої були присутні і дуже поважні гості, зокрема президент Асоціації футзалу України Сергій Владико.
 
Очільник АФУ переглянув захопливий поєдинок у компанії президента Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка та голови Федерації футболу Львівщини Олександра Шевченка. 
 
Опісля протистояння «Енергія» - «Сокіл» спортивні високопосадовці обговорили стан справ в українському футзалі. Сергій Владико, окрім того, встиг відповісти на декілька запитань у короткому бліц-інтерв’ю нашому сайту.
 
Сергію Васильовичу, чому на матчі плей-оф Екстра-ліги вирішили завітати саме до Львова?
– Відвідаю не тільки Львів. Сьогодні, у п’ятницю, спершу завітав на матч до Львова. Сподіваюсь, що встигну ще на поєдинок до Івано-Франківська, а вже завтра вирушу до Рівного. Намагатимусь усіх учасників чвертьфінальних протистоянь потішити своєю присутністю (усміхається…).
 
Чи сподобався Вам двобій за участю львівських «енергетиків»?
– Безперечно. Дуже напружений, цікавий та захопливий матч мені довелось переглянути. «Енергія» – чудова команда, але і «Сокіл» сьогодні показав все, на що здатен.
 
Як оцінюєте шанси цього складу «Енергії» додати до Кубка України з футзалу ще й золоті медалі Екстра-ліги?
 – Це вже нехай оцінює керівництво команди. Я можу тільки якісь загальні речі сказати з цього приводу. Загалом, то хороша команда «Енергія», завжди прекрасні поєдинки за їх участі відбуваються. А чи є в «енергетиків» завдання здобути перемогу в Екстра-лізі, чи ні, то вже безпосередньо в них запитуватись треба.
 
Ви переглядали двобій «Енергія» - «Сокіл» у компанії президента Асоціації футзалу Львівщини. Чи спостерігаєте Ви за роботою органу, який очолює Мирослав Хом’як?
– «Спостерігаю» – це не те слово. Ми завжди на зв’язку з Мирославом Хом’яком, постійно спілкуємось, обговорюємо моменти, які потребують покращення. Окрім того, звісно ж, стежимо за успіхами, які тут останнім часом помітні.
 
Як оцінюєте роботу Асоціації футзалу Львівщини?
– Це питання доволі широке. У всіх осередках футзалу, по всій країні є дуже багато позитивних зрушень. Не буду кривити душею, якщо скажу, що всюди є також і недоліки. Втім, з усіма президентами обласних асоціацій, зокрема зі львівською, намагаємось постійно бути на зв’язку, підтримувати. Вважаю, що з приходом Мирослава Хом’яка до АФЛ ситуація з футзалом у вашій області суттєво змінилась на краще, безперечно.
 
Чи спостерігали Ви за Всеукраїнським фіналом АФЛУ? Зокрема, як Вам виступи чемпіона Львівщини, команди «Русин-О» (Розвадів)?
– Відверто кажучи, не дивився за усіма командами на тому турнірі. Бачив тільки фінальну гру. Втім, впевнений, що рівень футзальної майстерності команд, навіть на аматорському рівні, на Львівщині доволі серйозний.
 
А як загалом оціните перспективи такого виду спорту як футзал на даний момент в Україні?
– Дуже добре оцінюю. Ми розвиваємось і чудово знаємо до якої мети йдемо.
 
Дуже дякую, що знайшли вільний час для відповідей на запитання, а також вдячний, що завітали до Львова на поєдинок «Енергії».
– Вам щиро дякую. Сподіваюсь, що АФЛ і надалі працюватиме не покладаючи рук задля безперервного розвитку футзалу не тільки на Львівщині, а й в Україні. Користуючись нагодою, хочу також привітати усіх львів’ян, українців, з Великодніми святами. Бажаю, Божої ласки, миру, добра, злагоди та щастя в кожній домівці.
 
Володимир Дидик, прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.