Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Шкільна футзальна ліга Закарпаття. Переможцями стали великоберезнянські школярі

Другий етап Шкільної футзальної ліги Закарпаття добіг свого кінця. В ужгородському спорткомплексі «Юність» найкращі 8 команд краю із В.Березного, Сваляви, Перечина, Берегова, Виноградівського, Тячівського, Міжгірського, Рахівського районів у суботу визначили з-поміж себе чемпіона. 
 

Як зазначив голова комітету з футзалу ФФЗ Закарпаття Сергій Дребужан, зазначені змагання відбуваються в три етапи серед хлопців 2006 року народження. Спочатку найдостойніші визначилися в районах і містах, зокрема із чотирьох груп відібрали по два найсильніші колективи. Тепер відбувся обласний етап турніру, а завершальний прийматиме столиця. Наш край представлятиме команда з Великого Березного. Саме вона в красивому стилі в заключному матчі здолала берегівців і продемонструвала значний прогрес у грі за останній час.

Слід також відзначити поєдинок за 3 місце, який виявився по-справжньому драматичним. Тільки в серії шестиметрових перемогли учні з Міжгірщини, що для них, без сумніву, є вагомим успіхом. Особливо слід виділити воротаря колочавців Василя Штаєра. Він, до речі, і став кращим загалом на останньому рубежі, неодноразово демонструючи відмінну реакцію при парируванні ударів.

У групах теж точилося серйозне суперництво, за винятком хіба одного-двох матчів. Але це – дитячий футбол, у ньому все можливе, та й акцентувати увагу на рахунках у такому віці ще не доречно. Головне, школярі відчули смак справжньої футзальної гри на обласному рівні

Кращі команди грамотами, медалями, кубками нагородили голова комітету з футзалу ФФЗ Закарпаття Сергій Дребужан, голова Асоціації футзалу Закарпаття Денис Близнець, начальник навчально-спортивного відділу області Комітету із фізичного виховання і спорту МОН України Михайло Молнар та головний спеціаліст області цього ж Комітету Анатолій Плеханов.

Група А

Команди

1 2 3 4 В Н П Р/М О М
1 ЗОШ №1 (Берегово)   2:0 2:0 4:0 3 0 0 8-0 9 1
2 ЗОШ (В.Бичків) 0:2   1:3 2:0 1 0 2 3-5 3 3
3 «Гімназія» (В.Березний) 0:2 3:1   4:0 2 0 1 7-3 6 2
4 ЗОШ (Чорнотисово) 0:4 0:2 0:4   0 0 3 0-10 0 4

 Група Б

Команди 1 2 3 4 В Н П Р/М О М
1 «Гімназія» (Свалява)   10:0 4:0 2:1 3 0 0 16-1 9 1
2 ЗОШ (Грушівка) 0:10   1:2 0:3 1 0 2 1-15 0 4
3 ЗОШ (Перечин) 0:4 2:1   0:1 1 0 2 2-6 3 3
4 ЗОШ (Колочава) 1:2 3:0 1:0   2 0 1 5-2 6 2


Півфінал
ЗОШ №1 (Берегово) – ЗОШ (Колочава) – 2:0,
«Гімназія» (В.Березний) – «Гімназія» (Свалява) – 1:0.

Фінал
3-4 місця. ЗОШ (Колочава) – «Гімназія» (Свалява) – 2:2, за пенальті 2:0.
1-2 місця. (В.Березний) – ЗОШ №1 (Берегово) – 3:0.

Найкращі в амплуа:
воротар – Василь Штаєр (Колочава),
півзахисник – Едуард Кіндрат (В.Березний),
нападник – Тимофій Фенинець (Свалява).

Насамкінець побажаємо великоберезнянцям гідно представити область у Києві.

Джерело - Володимир ТАРАСЮК
Фото Анастасія ПЕНЗОВА, ФФЗ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.