КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Международный турнир в Гомеле. День 3. LIVE!ТурнирыКубок на призы Валерия Водяна. Финальные игры. LIVE!Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 2. LIVE!ТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезонуЭкстра-лигаЖеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги. LIVE!Экстра-лигаП'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і ПольщуКазахстанИгита: «Луизиньо фартовый человек, он приносит мне удачу»

Шкільний турнір НФК Ураган. Третій день боротьби за мрію

У суботу, 25 листопада, відбувся третій тур попереднього етапу Кубку міського голови та НФК "Ураган". Учасники дивували харизмою, голами та неймовірним бажанням перемогти. Кому вдалося вибороти бажані три очки? Читайте далі…

ЗШ №25 - ЗШ№4 - 13:1
Тільки-но вийшовши на майданчик ЗШ №25 відразу показала, хто на полі господар - команда розпочала з гострих атак. Не дивно, що не змусили себе чекати і гольові моменти та голи, тож ЗШ №4 не залишилося нічого іншого, як зосередитися у захисті. Тим не менше, у воротах 4-ї школи опинилося 13 м’ячів, здорово поповнили свої бомбардирські скарбнички і голеодори - сім "автографів" залишив Роман Харандюк, хет-трик оформив Олег Булавинець, дубль  на рахунку Віталія Катрича, голом відзначився Костянтин Боркович. До своєї честі, ЗШ №4 зуміла відіграти гол престижу, який забив Роман Чучук.

Українська гімназія №1 - ЗШ №10 - 0:10
ЗШ №10 завжди налаштована виключно на три очки, тож демонструє відповідну гру і бойовий настрій. Не став винятком і третій тур - чинний чемпіон зосередився у пресингу і змусив суперника оборонятися. Вже зі старту і розпочали свою гольову серію, лік якій дав Андріан Рижко, далі до товариша долучилися Мирослав Романюк, Валентин Бородайко, Тимофій Бугай. А перший тайм ЗШ №10 завершила неймовірним влучним пострілом з центру поля у виконанні Андріана Рижка, тож на перерву команди пішли за цілком комфортного рахунку для ЗШ №10 - 5:0. Друга десятихвилинка пройшла за тим же сценарієм, що дозволило фавориту матчу подвоїти підсумок. Голами відзначилися - Святослав Шестак, Максим Грабан, Андрій Храбатин, дуль оформив Тимофій Бугай, хет-трик - Андріан Рижко. Варто віддати належне і гімназистам, які відзначилися непоганим захистом і відмінною грою голкіпера - Данило Стасюк здійснив чимало "сейвів" від влучних пострілів суперника.
 

СШ №11 - ЗШ №12 - 6:0
З перших секунд СШ №11 почала диктувати свої правила гри, і притиснула суперник до воріт. Вже на 4-ій хвилині Сергій Ткачук повів в рахунку, тож, отримавши перевагу у вигляді гола, СШ №11 почала гру ще впевненіше, тим більше, що Ткачук  за лічені миттєвості відзначився дублем. Далі до успіху долучився Станіслав Саєвич. ЗШ №12 теж докладала всіх зусиль, щоб відігратися, створили кілька хороших нагод, однак не реалізували. Натомість, у другому таймі СШ №11 довела гру до результативного завершення - хет-трик у виконанні Сергія Ткачука та влучні голи від Олега Горбатого і Андрія Чуйка подарували 11-ій шкоді "суху" перемогу - 6:0.

Крихівецька ЗШ - СШ №1 - 3:2
СШ №1 в гру включилася активніше, і вже на першій хвилині гри святкувала гол - відзначився Павло Починок. За лічені миттєвості у воротах суперника відзначився ще один м’яч - цього разу гол оформив Артур Багайлюк. Попри не зовсім вдалий старт Крихівецька школа таки зуміла зібратися, і продемонструвати, що без бою перемогу не віддасть. На 4-ій хвилині Станіслав Лакуста відіграв один м’яч, і далі Крихівецька зуміла перехопити ініціативу, "притиснувши" свого візаві до воріт. Не обійшлося без прикрого автогола СШ №1, завдяки якому на перерву команди пішли з рахунком  2:2. З початком другої десятихвилинки Назарій Черняк схилив шальки терезів на користь СШ №1, і, як виявилося згодом, саме цей м’яч став вирішальним. Попри всі зусилля забити гол - рахунок залишився незмінним - 3:2 на користь СШ №1.

Католицька ЗШ - ЗШ №9 - 6:1
Стартували команди доволі спокійно, спершу розігрували "круглого" на середині майданчика, далі почали діяти впевненіше, і докладали всіх зусиль, щоб "засмутити" суперника. Першою рахунок відкрила Католицька ЗШ, скориставшись помилкою 9-ї школи, змогли реалізувати пенальті - відзначився Ілля Хруник. Щоправда, ЗШ №9 змогла швидко відігратися - голом відзначився Андрій Ціпух. Однак, дальше Католицька школа повністю перехопила ініціативу, і не залишила своєму візаві жодного шансу. До завершення поєдинку покер на свій бомбардирський рахунок записав Ілля Хруник, дублем відзначився Остап Масляк. Таким чином, 6:1 на користь Католицької школи.
 

ЗШ №3 - ЗШ №24 - 0:2
Команди почали з розвідки, і спершу зосередилися в центрі поля. Далі дали старт атакам, тож не забарилися і перші небезпечні моменти біля воріт. Однак лік голам дали завдяки реалізованому пенальті - влучний простріл Мирона Вістовського дав змогу ЗШ№24 зі старту повести в рахунку. Дальше команди продовжили обмінюватися обопільними атаками, але на заваді ставала реалізація, тож на перерву пішли за мінімальної переваги 24-ї. Другий тайм розпочався за сценарієм першого тайму - гравець ЗШ№3, зігравши рукою у воротарському майданчику, вдруге подарував супернику шанс на пенальті, котре цього разу реалізував Олександр Курилюк. До завершення матчу підсумок не змінився - 2:0 на користь 24-ї школи.

ЗШ №13 - ЗШ №16 - 0:2
Команди включилися у гру стримано, не поспішаючи до воріт одне одного. Було помітно, що обидва суперники грають обережно, боячись пропустити гол. Першою "наважилася" відкрити рахунок ЗШ №16 - голом відзначився Станіслав Юсип. Після пропущеного, ЗШ№13 ще більше зосередилася в захисті, тож до завершення першого тайму рахунок зрівняти не змогли. Після перериви ЗШ №16 вдалося відіграти ще один м’яч, котрий на свій рахунок записав Юрій Підгаєцький. Дальше на майданчику стало спокійніше, і рахунок завершився з рахунком 2:0 на користь ЗШ №16.

ЗШ №26 - СШ №5 - 0:2
Даний поєдинок можна відразу віднести в кагорту одного з найбільш видовищних поєдинків третього ігрового дня. Швидкі атаки, комбінації, обопільні гольові моменти подарували всім присутнім море вражень. Було помітно, що на майданчику два рівних суперника, кожен з яких має намір на перемогу, тому боротьба точилася на кожному клаптику поля. Не дивно, що перший тайм так і не визначив сильнішого - суперники розписали нульову нічию. Натомість, старт другого тайму ознаменувався голом - Архип Мельник подарував своїй СШ №5 шанс на омріяну перемогу. Під завісу гри ЗШ №26 не скористалася стовідсотковим моментом зрівняти рахунок, однак, СШ №5 відразу реалізувала швидку контратаку - Архип Мельник, оформивши дубль, поставив переможну крапку у цій грі.
 

ЗШ №15 - ЗШ №19 - 3:3
Ще один цікавий батл третього туру продемонстрували ЗШ №15 і ЗШ №19. Суперники докладали всіх зусиль, щоб залишитися з трьома очками, тому показували рівну і видовищну гру. Першою гольову серію відкрила 15-та школа - в рахунку повів Дмитро Радковський, але перевагу довго втриматися не вдалося - за лічені хвилини Владислав Сорочин зрівняв рахунок. Після перерви футзальні гойдалки продовжилися - в рахунку знову повела ЗШ №15 - голом відзначився Назар Белей, а за кілька миттєвостей 15-та школа отримала перевагу у вигляді дублю Дмитра Радковського. Але ЗШ №19 швидко відіграла гол, який забив Олег Дудка. А на фінальних акордах дубль Дудки зрівняв рахунок. Таким чином, бойова нічия - 3:3.

ЗШ №22 - ЗШ №18 - 0:3
Обидві команди зі старту були налаштовані на бій, і не приховували бойового настрою. Не дивно, що з першої хвилини поспішали до воріт одне одного, продукували гольові атаки, і старалися забити гол. ЗШ№22 демонструвала шалене бажання, але ніяк не могла повести в рахунку. Натомість, ЗШ №18 відразу похизувалася влучністю - один за одним голами у воротах 22-ї розписалися Роман Недільський і Максим Лінкевич. А після перерви швидкий дубль від Романа Недільського забезпечив ЗШ №18 перемогу - 3:0.

ЗШ №28 - Школа-гімназія №3 - 8:0
Незважаючи на те, що ЗШ №28 грала у чисельній меншості, відразу продемонструвала супернику, хто на полі господар. Тож гімназистам не залишилося нічого іншого, як зосередитися в захисті. ЗШ №28 раз за разом атакували суперника, створювала моменти і доводила їх до логічного завершення. Хет-триками відзначилися Максим Хрептик і Максим Тисак, голом до командного результату долучився Богдан Хомин. Таким чином, 8:0  на користь ЗШ №28.
 

ЗШ №6 - Гімназія №2 - 0:4
Зі старту було помітне налаштування обох суперників і бойовий настрій. Команди демонстрували рівну гру, і відразу похизувалися обопільними атаками та моментами,однак жодній зі шкіл не вдалося реалізувати свої нагоди, тому на перерву пішли з рахунком 0:0. Друга десятихвилинка пройшла під знаком Гімназії №2, котра перехопила ініціативу і "засмутила" суперника голами. Раз за разом хет-триком відзначився Іван Кудляк, а за лічені хвилини до фінального свистка м’яч у ворота суперника забив Ігор Соловей. Таким чином, 4:0 на користь Гімназії №2.

ЗШ №8 - Микитинецька ЗШ - 2:2
Тільки-но вийшовши на спортивний майданчик, команди задали грі швидкого темпу, помітно що обидва суперники грають дуже зосереджено, адже розуміли вагомість кожного очка. Вже на 4-ій хвилині Максим Мельник вправним голом вивів свою ЗШ №8 вперед, але за кілька хвилин В’ячеслав Костишин зрівняв рахунок. На перерву суперники пішли, так і не визначивши сильнішого. Другий тайм провели за тим же сценарієм, але цього разу перевагу отримала вже Микитинецька школа - дублем відзначився В’ячеслав Костишин, однак ЗШ №8 дуже швидко відновила рівновагу - гол оформи Ілля Лесів. Таким чином, бойова і цілком закономірна нічия - 2:2.

Джерело - uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.