Сборная УкраиныОлександр Косенко: "Просто так ніхто не посунеться і не звільнить нам місце у півфіналі Євро"Экстра-лигаВладимир Трибой: «С одесским «Локомотивом» двадцать лет назад выносили всех!»Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Готуємось далі та очікуємо на наступного суперника»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 11 тур. Осечка «МКВ»Юношеский футзалВолодимир Салій: "Хочемо довести, що невипадково є лідерами чемпіонату"Чемпионат ЕвропыЗбірна України з футзалу продовжує підготовку до Євро-2018 (відео)ЛьвовскаяГранд Ліга Львова: неймовірний камбек від «Фуджікури» (відео)РоссияАндреев и Пустота. Часть 1Первая лига Перша ліга. Група «Захід». 7 тур: лідери йдуть у відривЭкстра-лигаМФК «Продэксим» отправляется на сборы в ИспаниюОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 10 тура Премьер-лиги 2017-18Кубок УкраиныГол Максима Войтка в ворота «Viva Cup»ОдесскаяОдесса. Высшая лига. Гуляли так, что не смогли встать из-за праздничных столов?!ЖитомирскаяЖитомир. 12 тур: тур сенсацій і несподіванокЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Нині у заявці присутні ті гравці, на яких ми розраховуємо»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «Кадры решают все»ТурнирыEpicentr Brovary Open Cup: «Епіцентра К3» рівніший за іншихКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. 2:1 в пользу «зеленых»Экстра-лига«Сокіл»: до Польщі на матчі з «Пястом»ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура Кубка ФК Универ весна 2018

Шполянський «Жайвір» став переможцем львівського футзального турніру

Асоціація футзалу Львівщини провелае всеукраїнський турнір серед дівчат 2004 року народження та молодших
 
 
Турнір присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні відбуся 16 та 17 листопада.

Організаторами турніру виступили Асоціація футзалу Львівщини, ДЮСШ №1 та ЛОО ВФСТ «Колос».

17 листопада, поступившись несподівано команді з Івано-Франківська 0:1, але за кращою різницею забитих-пропущених м'ячів «Жайвір» отримав путівку в фінал, де на них чекала команда "Легіон" м. Луцьк, переможець іншої групи, яка, до речі, завершила відбірковий етап з 100% результатом.

Початок гри, отримали швидкий гол у свої ворота, дещо приголомшив шполянок, хоча ігрова перевага була на нашому боці. У другому таймі, збільшивши тиск та укріпивши атакуючу ланку команда з черкащини, змогли зрівняти рахунок. Як виявилось, це стало переломним моментом в грі. Дівчатка, відчувши що суперник нічого не може їм протиставити, вже не випустили ініціативу. Ще дві атаки завершились результативно - 3:1 і шполяночки - переможці змагань. Кубок відправляється в географічний центр України - Шполянську об'єднану територіальну громаду.

Кращі гравці нашої команди:
Ліза Бабкіна отримала нагороду кращого захисника.
Альона Вінковська проявила справжні якості капітана та вела команду до перемоги.

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.