Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

СКК “Лідер” повернув собі лідерство у чемпіонаті з футзалу 2017


Знову все перевернулося у Відкритому чемпіонаті Чернівців із футзалу-2016/17. Знову відбулася зміна лідера, і питання про чемпіонство відкладається до останнього, дев’ятого туру. Вірніше – до першого ж матчу 9-го туру, де фактично у вирішальному, фінальному двобої зійдуться СКК «Лідер» і «Урожай». То ж інтрига все ще панує над чемпіонатом!!!

Програму звітного, 8-го туру відкривав поєдинок між СКК «Лідер» та ФК «Стальнівці». Для цих команд він мав різне значення: якщо «лідери» продовжують битися за чемпіонський титул і їм була потрібна тільки перемога, то стальнівчани вище нинішнього, шостого місця у турнірній таблиці піднятися вже не могли. Проте вони першими закінчували чемпіонат (це була їхня остання, восьма гра) і, напевно, мріяли наостанок «грюкнути дверима».

Мріяти, може, і мріяли, та зібратися на гру все ж таки не змогли. Так, «Стальнівці» відкрили рахунок у матчі, та «Лідер» із відповіддю не забарився, а до кінця першого тайму відзначився ще двічи. 3:1, непоганий заділ перед перервою, та «лідерам» цього, звичайно, не вистачило. «Каратисти» впевнено контролювали гру і довели її до солідної перемоги з рахунком 5:2!

Багато чого міг вирішити наступний, центральний матч туру, де лідер чемпіонату «БукФам» зустрічався з «Урожаєм». У разі перемоги букфамівці на 99 відсотків ставали чемпіоном Чернівців, а от поразка зводила ці їхні шанси фактично до нуля. Отже, всі очікували боротьби не на життя, а на смерть, а вийшло все значно простіше…

«Урожай» просто «розірвав» лідера чемпіонату. Достатньо сказати, що за першу двадцятихвилинку «БукФаму» жодного разу (!!!) не вдалося вдарити по воротах суперника, тоді як команда з Білої впевнено контролювала гру й забила два м’ячі. Другий тайм став справжнім бенефісом Олега Керчу – лідера «Урожаю»: три забитих голи поспіль плюс одна гольова передача!!! Звичайно, «БукФам» старався забити бодай гол престижу, та це був не їхній день. Розгромна поразка 0:6, і «фармацевти» вже навряд чи переможуть у цьому турнірі…

Завершився 8-й тур ще одним розгромом. «Геометрія-Роша» демонструє нестабільну гру, але перемога в матчі проти «ВБА» могла закріпити її на 7-му місці, а то й обігнати «Стальнівці». Та цього більше хотілося саме «ВБА», які каменя на камені не залишили від оборони «Роші»: 11:3, і «ВБА» обходить «Геометрію-Рошу» в турнірній таблиці.ХФК «Єдинство» знову не зміг зібрати хоча б повний склад для виходу на майданчик проти «Корони», проте це значно «покращило» показники аутсайдера: невідомо, скільки м’ячів могли опинитися в сітці воріт «Єдинства»… А так, через невихід на гру перемога автоматично дісталася «шоколадній» команді й «Корона» продовжує боротьбу за медалі чемпіонату, відстаючи від «БукФаму» лише на одне очко.

Боротьба за п’єдестал пошани відбудеться протягом перших двох матчів наступного, останнього туру чемпіонату. Спочатку СКК «Лідер» зустрінеться з «Урожаєм» (а саме ці дві команди з 18-ма очками наразі очолюють таблицю!) і перемога будь-кого з опонентів приводить його до чемпіонського титулу. У випадку нічиї шанси на «золоті» медалі отримає «БукФам», якого екзаменуватиме «Корона», а «шоколадним» перемога над букфамівцями гарантує медалі чемпіонату.

Все заплутано, все складно. І усі крапки над «І» розставить тільки вдала гра. Гра без помилок. Переможе сильніший, тож уся четвірка готуватиметься до останнього матчу із надією на найвищі здобутки.

АЛЬБЕРТ КОМАРІ,

спеціально для ЧОФФ, ffbuk.org.ua

Результати 8-го туру:

ФК «Стальнівці» – СКК «Лідер» 2:5
«БукФам» – «Урожай» 0:6
ХФК «Єдинство» – «Корона» -:+
«Геометрія-Роша» – «ВБА» 3:11
У дев’ятому турі гратимуть:

25.02.17

16:00 СКК «Лідер» – «Урожай»
17:00 «»БукФам» – «Корона»
18:00 «Легенда» – «ВБА»
19:00 ХФК «Єдинство» – «Геометрія-Роша»
Турнірна таблиця станом на 19 лютого:

1 СКК «Лідер» 18 (7)
2 «Урожай» 18 (7)
3 «БукФАМ» 16 (7)
4 «Корона» 15 (7)
5 «Легенда» 10 (7)
6 ФК «Стальнівці» 7 (8)
7 «ВБА» 6 (7)
8 «Геометрія-Роша» 4 (7)
9 ХФК «Єдинство»

Джерело - 
http://sportbuk.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.