Юношеский футзал«Футзал-Дніпро» – володар Кубка України (U-15)!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 2. День 2. ВидеообзорыРоссияКубок Еременко. День 2. "Кайрат" не без труда обыграл "Никарс", а КПРФ всухую победил "Норникель"Первая лига. 12-й тур. LIVE!РоссияКайо: «Постараюсь стать любимцем местных болельщиков»РоссияКубок Еременко - 2018. 2 тур. LIVE!Сборная УкраиныЮнацька збірна України (U-18) вдруге поступилася суперникам з ІрануВинницкаяФутбольний Тиждень 285 від 28.02.2018ВетераныВетераны "40 плюс". Цифры Второго этапаОдессаОдесса. Премьер-лига. «Эпицентр К Таирова» - «МКВ» 4:0. Победа по всем статьямЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 12-й тур. ВідеооглядиРоссияКубок Еременко. День 1. КПРФ разгромил "Никарс", а "Норникель" сломил "Кайрат"Чемпионат ЕвропыДушан Матич: «Игру с пятым полевым нужно ограничивать во времени»ХерсонГригорій Ніченко: «У Херсоні є «Продексім», тож нам є з кого брати приклад»Житомирская“Граніт” і “Коростень” захопили лідерство у Чемпіонаті Житомирської області серед ветеранів 40+ПольшаВіталій Ханюков: «У «Гатті Актив» є, в кого повчитися»РоссияКубок Еременко - 2018. 1 тур. LIVE!Юношеский футзалЮнацька збірна України (U-18) поступилася одноліткам з ІрануЛьвовГранд ліга Львова: лідери беруть запланованеОдессаОдесса. Пока «союзники» спасаются, «ветераны» уходят в отрыв

«Сокіл» у Польщі: перемога та нічия (+відео)

Хмельницький "Сокіл", скориставшись паузою в чемпіонаті, провів два матчі в Польщі, з клубом "Пяст", який виступає в Екстра-клясі і після 13-го туру займає четверте місце.

 

У першому із двох запланованих товариських матчів  з польським «Пястом» «Сокіл» здобув перемогу – 3:1.

«Сокіл», після 14 турів  в українській Екстра-Лізі, займає друге місце, а «Пяст»,  після 12 ігор, іде четвертим у чемпіонаті Польщі.
Українська команда лише вранці прибула у Глівіце, а тому часу на повноцінну підготовку майже не мала.  Також Роман Ковальчик не міг розраховувати на своїх збірників, які продовжують підготовку до Евро-2018 у головній команді країни.
 
Почали матч команди практично без розкачки, спочатку Кіт не влучив по воротам суперника з 6 метрів, а потім настала черга Глівіце відповісти своїм моментом –Зжадурскі поцілив у штангу воріт Ліпчинського. І все ж відкрили рахунок у матчі саме наші хлопці – все той же Кіт після передачі Подлюка, на 4-й хвилині, скористався помилкою голкіпера суперника – 1:0. Команди й надалі тішили глядачів відкритою грою, створюючи момент за моментом, аж поки на 14-й хвилині Мартинюк після хитрого та блискавичного розіграшу штрафного удару не вивів на побачення з воротарем Вербового і молодий вихованець «Сокола» холоднокровно подвоїв перевагу гостей – 2:0. До кінця тайму обидва колективи мали хороші можливості відзначитись, але чудову гру на лінії демонстрували воротарі команд.

На початку другої половини зустрічі вже «Пяст» мав дві чудові можливості відквитати бодай гол і одну з них він успішно використав – Щербань після дальнього пострілу Грежи зрізав м’яч у власні ворота – 2:1. На куражі підопічні Клаудіша Хірша створили ще декілька напів моментів, але Буганскі та все той же Греж ними не скористались, за що і були невдовзі покарані. «Соколята» розіграли просто блискучу комбінацію і прагнучий реабілітуватись Щербань  ввігнав кулю у порожні ворота. 3:1 – на 32 хвилині і цей гол кардинально змінив хід гри.
 
Вже наші футзалісти більш впевненіше володіли м’ячем та раз по раз втікали у блискавичні контратаки. Могли записати своє прізвище на табло все ті ж, активні на протязі усієї гри, Подлюк та Кручек, але в деяких епізодах їм банально не щастило, а в інших впевнено на лінії  діяв Дендзік. У підсумку – 3:1, на користь хмельницької команди і вже завтра нас очікує друга зустріч між цими клубами, яка обіцяє бути не менш видовищною!


 

Глівіце – 23.01.2018
«Пяст» Глівіце – «Сокіл» Хмельницький – 1:3 (0:2)
0:1 – 4’  Вадим Кіт
0:2 – 14’  Владислав Вербовий
1:2 – 27’  Владислав Щербань (аг)
1:3 – 32’  Владислав Щербань
Пяст: Paweł Grzywa, Michał Dendzik – Zbigniew Mirga, Marcin Grzywa, Lucas Bonifacio, Adam Jonczyk, Michał Grecz, Gustavo Machado Coutinho Marcin Czech, Marek Bugański, Ivan Lopez Del Pino, Krzysztof Piskorz
Trener: Klaudiusz Hirsch
Сокіл: Богдан Чех, Владислав Ліпчинський –  Артур Подлюк, Дмитро Мартинюк, Владислав Вербовий, Богдан Кручек, Вадим Кіт, Владислав Щербань, Максим Цилепа.
Тренер:  Роман Ковальчик


Після вчорашньої перемоги  «Сокіл» виходив на сьогоднішній матч проти польського «Пяста» з рішучим бажанням довести не випадковість  своєї минуло денної переваги.  Склад у команди Романа Ковальчика залишився практично незмінним, за виключенням зміни у воротарській позиції – замість Владислава Ліпчинського на поле вийшов Богдан Чех. У наших суперників з’явилось кадрове поповнення  – Густаво Коутіньо, ще один бразильський легіонер команди з Глівіце, відновився після ушкодження і готовий був підсилити атакуючу ланку господарів.
 
Почався матч, як і вчора, з атак обох команд. Обидва колективи одразу ж почали шукати шляхи до воріт суперника, але ефективніше це знову таки вдалось саме нашій команді. Щербань після розіграшу кутового вправніше за всіх розібрався на «п’ятачку» та добив м’яч у сітку. 1:0 – уже на 13-й хвилині матчу.  Незважаючи на забитий гол, наші гравці не зупинилися на досягнутому, та продовжили комбінувати на чужій половині поля.

До честі суперника слід відзначити, що і «Пяст» не відсижувався в  обороні  та раз по раз завдавав клопоту нашій захисній ланці.  Двічі міг відзначатись Коутіньо (дальні постріли якого парирував Чех) та Йончик (не влучив у ціль з 6 метрів). У складі нашої команди найреальніші моменти для збільшення рахунку мали  Кручек (нереалізований вихід сам на сам) та Подлюк (знову таки відмінно зіграв Денджік ).
 
Другу половина матчу більш активно розпочали футзалісти хмельницької команди (Цилепа влучив у стійку, а Щербань у поперечину воріт польської дружини) і невдовзі це принесло очікуваний результат – Кіт на 29-й хвилині подвоїв рахунок , поціливши у ворота з лінії штрафного майданчику.

Господарі поля скоріше по інерції продовжували атакувати, але до справжніх гольових моментів біля наших воріт діло так і не дійшло. Аж доки не прийшла фінальна 40-ва хвилина. Дві помилки наших гравців біля власних воріт дозволили суперникові зрівняти рахунок у зустрічі та відібрати перемогу, яка здавалось вже була у кишені «соколят». Відзначились Буганскі та найактивніший гравець у складі суперника –Коутіньо.
 
У підсумку – 2:2, дещо нелогічна нічия, якщо аналізувати хід поєдинку. Звісно, потрібно відмітити нашого суперника, команду «Пяст» за бажання  боротися до останнього, а нашим хлопцям  хочеться подякувати за якісну гру та проявлені  бійцівські якості, які допомогли їм достойно проявити себе у матчах міжнародного рівня.


Глівіце – 24.01.2018
«Пяст» Глівіце – «Сокіл» Хмельницький – 2:2 (0:1)
0:1 – 4’  Владислав Щербань
0:2 – 29’  Вадим Кіт
1:2 – 40’  Марек Буганскі
2:2 – 40’  Густаво Коутіньо
 
Пяст: Paweł Grzywa, Michał Dendzik – Zbigniew Mirga, Marcin Grzywa, Lucas Bonifacio, Adam Jonczyk, Michał Grecz, Gustavo Machado Coutinho Marcin Czech, Marek Bugański, Ivan Lopez Del Pino, Krzysztof Piskorz
Trener: Klaudiusz Hirsch
 
Фото узяті з офіційного сайту “Пяст” Глівіце
 
Бевза Микола, прес-служба СК “Сокіл”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.