ОдессаОдесса: «JomaSport» вырывает золото первого дивизиона! (+ видео)ТурнирыКубок Свободы-2017: хватит ли денег у Дмитрия Камеко на Романа Ковальчика?!Экстра-лигаТМ «INTER BETON» - новий титульний спонсор МФК «Кардинал-Рівне»Экстра-лигаИгорь Калинин: «Участие в Экстра-лиге - это вызов для серьёзной работы»ЕврокубкиКубок УЄФА: 23 серпня стартує Попередній раундХмельницкаяПреміум-ліга: "Ротор" виходить у фінал! (+ відео)Экстра-лига Та ли это Раба ЭТО: Продэксим ждет двойное испытание чемпионом ВенгрииУкраинаХИТ согласился сыграть с Продэксимом в Суперкубке УкраиныТурнирыКубок Свободи-2017: короткі підсумкиЛьвов«Галицька Здоба» - чемпіон Гранд-ліги Львова (+ відео)Первая лига Іван Скіцко: «Надія-Прикарпаття» не буде проектом одного дня» Житомирская22 серпня стартує Кубок міського голови Житомира. Календар матчівДетиДетский Кубок Независимости в Одессе: итоги жеребьевки и календарьТурниры«Кубок Львівщини-2017» стартує 30 серпня. КалендарТурнирыКубок Свободи-2017. День 4 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі) (оновлюється)ТурнирыСК «Сокіл» зупинився за крок до першості в «Кубку Свободи» з футзалуЖитомирская“Штурм-2” став переможцем першого літнього Чемпіонату Олевського районуХарьковскаяЛучшие голы 8-го тура 13-го Кубка ХарьковаТурнирыКубок Свободи-2017. День 4. LIVE!!!У Винниках розпочався міжнародний турнір з футзалу серед адвокатів

Стали відомі результати жеребкування відбіркового етапу Юнацьких Олімпійських Ігор - 2018

Голова відділу УЄФА по змаганнях для збірних Ленс Келлі провів жеребкування європейського кваліфікаційного відбору на Юнацькі Олімпійські Ігри 2018 для юнацьких та дівочих збірних команд. У відбірковому турнірі серед юнаків візьмуть участь шістнадцять команд, які розділені на чотири групи. А от у дівочій кваліфікації зіграють вісім команд, які розділені на дві групи.

 
Юнацька збірна України (U-17) потрапила до групи «А» і гратиме свої матчі у Сербії (Врнячка Баня). За право вийти на Юнацьку Олімпіаду підопічні Віталія Одєгова боротимуться зі збірними Сербії, Португалії та Угорщини. Дівоча збірна України (U-17) потрапила до групи «А», матчі якої проходитимуть у Португалії (Віана до Кастелло). У одній групі з підопічними Тараса Шпички будуть збірні Португалії, Італії та Азербайджану.Пропонуємо Вашій увазі повні склади груп.
 
Юнацький відбірковий турнір.
 
Група «А». Сербія.
Сербія
Португалія
УКРАЇНА
Угорщина

 
Група «В». Словаччина.
Словаччина
Росія

Азербайджан
Нідерланди
 
Група «С». Хорватія.
Хорватія
Іспанія
Казахстан

Бельгія
 
Група «D». Словенія.
Словенія
Італія
Чехія
Румунія
 
Дівочий відбірковий турнір.
 
Група «А». Португалія.
Португалія
Італія
УКРАЇНА
Азербайджан

 
Група «В». Іспанія.
Іспанія
Росія
Казахстан
Румунія
 
Пропонуємо Вашій увазі календар матчів юнацької та дівочої збірних України (U-17)
 
Юнацький відбірковий турнір.
 
1 листопада 2017 року.
Сербія – УКРАЇНА
 
2 листопада 2017 року.
УКРАЇНА – Португалія
 
3 листопада 2017 року.
Вихідний день
 
4 листопада 2017 року.
Угорщина – УКРАЇНА
 
Дівочий відбірковий турнір.
 
1 листопада 2017 року.
Португалія – УКРАЇНА
 
2 листопада 2017 року.
УКРАЇНА – Італія
 
3 листопада 2017 року.
Вихідний день
 
4 листопада 2017 року.
Азербайджан – УКРАЇНА
 
Нагадаємо, що Юнацькі Олімпійські Ігри відбудуться у 2018 році у Буенос-Айресі.
 
Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.