ВетераныВетераны. День 2Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 2. LIVE!Экстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає чемпіонат із впевненої перемогиЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Україна – Білорусь. АнонсЧемпионат ЕвропыЧемпіонат Європи серед жінок. Огляд матчів першого ігрового дня (+ відео)Экстра-лигаЖитомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». АнонсЧемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕОБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Владимир БобылевЭкстра-лигаФК «Эпицентр К Авангард»: в новый сезон – с обновлённой эмблемой!Женский футзалЖіноча збірна України з футзалу розпочала свій виступ у відборі до Євро-2019 із драматичної нічиєїЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!Экстра-лигаСК “Сокіл” поповнив свій склад трьома новими гравцямиВетераныВетераны. День 1Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Білорусь – 0:8БеларусьУкраинские голы в Беларуси-1. В первом туре – ТОП-10 от наших!Экстра-лигаПід знаком реноваціі: «Ураган» представив оновлену командуФутзал в миреУкраинские голы в Европе-1. "Девятка" Дмитрия Бондаря и месть ЕмельяноваВетераныВетерани. Календар змаганьФутзал в миреРоберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубль

Станіслав Гончаренко: «Головне завдання на сезон – потрапити до першої шістки»

Керівництво МФК "Кардинал-Рівне" озвучило завдання на сезон

Потрапити до першої шістки за підсумком першого етапу чемпіонату футзальної Екстра-ліги у сезоні 2018-2019 років. Таке завдання перед командою сьогодні під час офіційної презентації нового головного тренера та новачків, у присутності журналістів та вболівальників, озвучив президент МФК "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка. За його словами, на будівництво нової команди Станіслав Гончаренко матиме один рік. Вже у сезоні 2019-2020 "Кардинал-Рівне" збирається поборотися за медалі чемпіонату України.
 
– Керівництво клубу не буде ставити конкретних задач на перший сезон. Але якщо в нас все вийде і ми вдало розпочнемо сезон – можливо спробуємо поборотися за медалі вже у нинішньому чемпіонаті, сказав президент клубу Володимир Валявка.
– Ми не маємо права відставати, борсатися десь внизу турнірної таблиці. Я постійно кажу про це хлопцям. Вся наша робота в тому і полягає, щоб рости, ставати сильнішими. Бути серйозною силою в Україні. Я вже відчуваю, що нас будуть поважати. Наше головне завдання на сезон – потрапити до першої шістки. А вже потім подумаємо про блиск медалей, сказав головний тренер команди Станіслав Гончаренко.
Нагадаємо, стартовий матч сезону "Кардинал-Рівне" проведе у четвер, 13-го вересня, у Львові проти "Енергії". Початок гри о 13:00.
 
"Кардинал-Рівне" оголосив імена та ігрові номери гравців, що потрапили до заявки команди на сезон 2018-2019. До списку увійшли три воротарі та дев'ять універсалів. Участь ще двох виконавців у стартовому матчі сезону проти "Енергії" - поки під питанням. 
 
Склад команди у сезоні 2018-2019 (станом на 11 вересня)
Воротарі:
1. Ярослав МОРИКИШКА
2. Юрій СВИНАРЧУК
91. Олександр СІРІЦЬКИЙ
Універсали
7. Максим МАНУЙЛЕНКО
8. Ігор САЛТАНОВ
9. Іван ІВАНЮК
10. Володимир ПОНОЧОВНИЙ
15. Павло КОНЦЕБА
17. Олександр БАСИЧ
18. Андрій АРДАШНІКОВ
22. Роман ГОРПИНИЧ
27. Сергій КРАВЧУК
 
– Є проблеми по трансферу Віктора Кравцова і Артема Мороховця. Клуб якнайшвидше намагається вирішити цю проблему. Чим швидше ми її вирішимо, тим у сильнішому складі вирушимо до Львова, - резюмував головний тренер команди Станіслав Гончаренко.
Додамо, що у команді Віктор Кравцов взяв номер 37, а Артем Мороховець – номер 88.
– Щодо Богдана Новака – то він поки поза заявкою. Це пов'язано із тим, що в нього зараз є певні протипоказання до фізичних навантажень. Він розмовляв вже із Станіславом Олександровичем на цю тему. Тому, у майбутньому ми все ще розраховуємо на цього виконавця,
 заявив президент клубу Володимир Валявка.
 
Джерело –
cardinal-rivne.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.