Сборная УкраиныУкраина – Италия. АнонсКиевКиев. Высшая лига. 7 тур. Два матча, зато каких!Сборная Украины18.30. Украина – Италия. LIVE!БеларусьАндрей Толмач: "В целом – успешно"Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 13-го тураОдесскаяОдесса. Лига Содружества. Высшая лига: потеряли все!ЛьвовскаяІгор Савка: "Асоціація футзалу Львівщини допомагає нам розвиватись"Футзал в миреТурнир «Четырех наций»: видеообзорыОдессаОдесса. Премьер-лига. 6 тур. Без сюрпризов, но с драматургиейЭкстра-лигаВалерій Грицовець – найкращий гравець листопадаАссоциация футзала УкраиныМова футболу: Володимир Гримайло на радіо "Голос Свободи"Экстра-лигаМаксим Бессалов: "Нужно снять эмоции и готовиться к матчам Экстра-лиги"Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 4 тур: лідери ділять очки, а «Ураган» виходить на друге місцеФутзал в миреЄвген Ривкін розпочав роботу зі збірною Литви (+відео)ИталияРоберто Менікеллі провів семінар для українських тренерів з футзалу КазахстанКайрат Оразбеков: "Своей некомпетентностью судьи сыграли на руку «Интеру»"Экстра-лигаНомер 6 навечно закреплен в ФК «ХИТ» за Дмитрием Шуваловым!РоссияГлеб Разоренов: «Называть фаворита Финала четырех пока рано»Сборная УкраиныЗбірна Італії прибула до ХарковаПервая лига Первая лига-2017/18. Тур 3: добыть победу за 120 секунд

Степан Струк: «Я – українець! Тож забиваю по-українськи!»

Інтерв’ю з гравцем львівської «Енергії» та збірної України з футзалу Степаном Струком
 

- Степане, які враження залишилися в тебе після спарингів з командою Казахстану?
- Враження позитивні, але, я б сказав, трохи двоякі. Не тішить, що не виграли другу гру, але з іншої сторони ми зіграли більш-менш нормально з хорошою командою, збірною Казахстану, мали чудову нагоду помірятися з нею силами.

- Чи вдалося реалізувати всі поставлені задачі на гру?
- Я думаю, це повинен сказати тренер, чи виконали ми всі його задуми. Під час матчів він подивився, як відбувається взаємодія між гравцями у різних четвірках, робив експерименти, я думаю, що щось таки задумане ним і вдалося втілити на майданчику.

- Чимало глядачів у захваті від забитого тобою гола. Ти зіграв на «автоматі» чи був час роздумувати і спланувати удар?
- Якщо чесно - то був. Після того, як Максим Павленко віддав мені п'ятою м'яч, я міг зразу бити по воротах, але оскільки гравець команди суперника вже набігав, щоб накрити удар, тому на замаху вирішив прибрати його, а потім тільки залишалося прокотити м'яч і перекинути через воротаря, що і вдалося.

- Максим, до речі, сказав на днях, що ти забив цей гол «по-бразильськи». Ти його таким вважаєш?
- В принципі, не знаю чи можна його таким назвати. Мабуть, ні, я ж - українець. Значить, забив по-українськи (Сміється, - авт.)

- Давай повернемося до останнього матчу з «Ураганом». На твою думку - результат закономірний, чи було місце фарту?
- Як на мене, то перший варіант – результат цілком закономірний. В «Урагану» теж було чимало моментів, але так вийшло що обоє воротарів добре стояли на воротах у цьому матчі, я тут також маю на увазі Кирила Ципуна, який завадив нам реалізувати цілий ряд атак.

- Гра показала, що Володимир Кардаш вже впевнено набирає форму. Він вже повернувся на той рівень що до травми?
- Це була тільки його перша гра, якщо він і надалі так проводитиме матчі, то, думаю, можна буде сміло говорити про це. Попри все, надіюся так і є, він повертається до своєї звичної форми, і в наступних матчах виручатиме команду у ключових моментах.

- «Ураган» без Біро Жаде та Ділву вже не той «Ураган»?
- Про Ділву не скажу, бо я бачив його лише у грі з «Єнакієвцем» (де він двічі відзначився), а щодо Біро Жаде, - то для «Урагану» це, безумовно, втрата, і поки-що їм важкувато. Варто взяти до уваги, що також Євген Валенко травмований, а я вважаю його одним із лідерів команди. Та маю надію, що попри це все вони якось перелаштуються і будуть показувати сильнішу гру.

- Наскільки зараз зрівнялися четвірки «Енергії»? Чи немає вже проблем, про які говорив Станіслав Олександрович?
- По останній грі з «Ураганом» якраз можна сказати, що обидві четвірки відіграли дуже добре, обидві мали чимало хороших моментів, тому можна підсумувати, що вже десь і друга четвірка виходить на свій рівень, намагаючись зрівнятися з першою, і продовжуватиме далі так грати.

- Що сказав головний тренер по завершенні матчу?
- По-перше, Гончаренко і до матчу нас налаштвував, що «Ураган» вдома треба перегравати, тож після гри він звісно був задоволений, і похвалив, що здорово відіграли другий тайм.

- Фан-сектор здивував?
- Так, звісно! Було дуже приємно, що є така підтримка на секторі, «кричалки» та ще й з барабанами. Загалом хочу подякувати всім вболівальникам, що допомагали нам йти вперед.

- З яким настроєм йдете на тритижневу паузу в чемпіонаті?
- Настрій звісно піднесений після останніх матчів, але це не зовсім пауза - збірники їдуть до Києва, а ті хлопці, що залишаються в клубі, працюють на повну у звичному режимі, готуються до гри з «Локомотивом», ніякого відпочинку!

 

Андрій СТАДНИК, Sport.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.