Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Виграли, але є інформація для роздумів»Сборная УкраиныУкраина в первом товарищеском матче одолела ИталиюСборная Украины18.30. Украина – Италия. LIVE!Сборная УкраиныУкраина – Италия. АнонсКиевКиев. Высшая лига. 7 тур. Два матча, зато каких!БеларусьАндрей Толмач: "В целом – успешно"Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 13-го тураОдесскаяОдесса. Лига Содружества. Высшая лига: потеряли все!ЛьвовскаяІгор Савка: "Асоціація футзалу Львівщини допомагає нам розвиватись"Футзал в миреТурнир «Четырех наций»: видеообзорыОдессаОдесса. Премьер-лига. 6 тур. Без сюрпризов, но с драматургиейЭкстра-лигаВалерій Грицовець – найкращий гравець листопадаАссоциация футзала УкраиныМова футболу: Володимир Гримайло на радіо "Голос Свободи"Экстра-лигаМаксим Бессалов: "Нужно снять эмоции и готовиться к матчам Экстра-лиги"Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 4 тур: лідери ділять очки, а «Ураган» виходить на друге місцеФутзал в миреЄвген Ривкін розпочав роботу зі збірною Литви (+відео)ИталияРоберто Менікеллі провів семінар для українських тренерів з футзалу КазахстанКайрат Оразбеков: "Своей некомпетентностью судьи сыграли на руку «Интеру»"Экстра-лигаНомер 6 навечно закреплен в ФК «ХИТ» за Дмитрием Шуваловым!РоссияГлеб Разоренов: «Называть фаворита Финала четырех пока рано»

Степан Струк: «Завдання – перемога в чемпіонаті і Кубку України»

Гравець львівської «Енергії» Степан Струк про переможний матч команди в чемпіонаті Екстра-ліги

 

У виїзному матчі з хмельницьким «Спортлідером+» львівська «Енергія» зуміла втримати свої ворота на замку, перемігши господарів 2:0. «СПОРТИВКА» поспілкувалася відразу по завершенні цієї гри з одним із героїв зустрічі Степаном Струком.

- Не варто заглядати у турнірну таблицю, -- ділиться враженнями від матчу Степан Струк. - Те, що «Спортлідер+» йде на останньому місці у турнірній таблиці ще нічого не означає. Ця команда налаштовується на кожен матч, щоб здобути перші очки у чемпіонаті. Попри це ми теж налаштовувалися на цей матч тільки на перемогу. Тому жодної недооцінки у нас по відношенню до цієї команди не було. Добре, що нам вдалося виграти. Хоча за рахунку 0:0 у них був один небезпечний момент, коли вони влучили у штангу. А потім нам вдалося забити. Тому гра видалася важкою та ще й покриття їхнього майданчика трохи не зручне і до нього треба звикнути. Добре також й те, що ми не пропустили голів. Цією перемогою ми зробили подарунок Миколі Анатолійовичу Сичу. Адже для нього ця перемога стала першою у якості головного тренера «Енергії».  Гадаю, що він повинен бути задоволений результатом.

- Твій партнер по команді Сергій Коваль відзначився у цьому поєдинку двома голами…
- Сергій зіграв добре. Однак, окрім нього моменти були й в інших гравців «Енергії» для того, щоб забити голи. Добре, що Сергій забив двічі. Хоча, на мій погляд, не має великої різниці у тому, хто забиває голи. Головне, що команда забиває, не пропускає і перемагає.

- Ваші конкуренти по чемпіонаті Екстра-ліги «Ураган» та «Єнакієвець» підсилили свої склади бразильцями. На скільки не зручно грати проти латиноамериканців?
- Незручно грати не лише проти бразильців. Коли у цих командах, що ви назвали не було бразильських легіонерів грати теж було важко. Щодо латиноамериканців, вважаю, що вони додають цим командам. Адже бразильці – швидкі, технічні, можуть обіграти один в один. Важко проти них грати, але ми налаштовуємося та доводимо, що грати можна і треба проти всіх. Це ми й довели у попередньому матчі з івано-франківським «Ураганом» на домашньому майданчику.

- А перед «Енергією» стоїть завдання виграти регулярний чемпіонат? Чи все-таки немає різниці, з якого місця потрапляти у плей-офф?  
- Керівництво «Енергії» перед нами ставить завжди максимальні цілі. Це – перемоги у кожній грі. Звісно, що хотілося б перемогти у регулярному чемпіонаті. Будемо до цього прагнути. Налаштовуватися треба на кожну гру. Та все ж головним завдання є перемога у чемпіонаті та Кубку України.

Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК, газета «Спортивка»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.