БеларусьБеларусь. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы первых матчей 1/4 финала плей-оффКазахстанБратский союз в «Кайрате»РоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Вторые матчи. ОбзорыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Чемпион – «Продэксим», «серебро» – у «Энергии», «бронза» – у «Титана»ХарьковЛучшие голы 17-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Ответные матчи. LIVE!Футзал в миреБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Роман Кордоба выводит «Витэн» в полуфиналРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Первые матчи. ОбзорыЮношеский футзалВіталій Одегов оголосив список гравців юнацької збірної України з футзалу (U-19) на навчально-тренувальний збірОдессаОдесса. Лига Содружества. Летом в зале сыграют 66 команд!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Ответные матчи. Анонс: сыграем ли в воскресенье?ВетераныВ Умані стартував Кубок України серед ветеранів 50+Экстра-лига«Цифры знают все»: рекордная серия в ПокровскомАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Футзал – это семья. Она небольшая, но она растёт»Футзал в миреОпределились даты проведения клубного чемпионата мираЭкстра-лигаАндрій Сімка: «Урагану» трохи не вистачило везіння» Экстра-лигаПІСЛЯМОВА-28. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОФутзал в миреДмитрий Бондарь: «В Актобе умеют болеть»ЛьвовПетро Закалюжний: «АФЛ працює у правильному напрямку»

Summer Futsal Fest-2016. День четвертий (трава). ПСВ знову перший!

12:00 Вища ліга Трава ½ Конструктив (Київ) – Арсенал (Очаків) 4:5 (0:4)

Голи: Осоковський, 22, 23, Ардашніков, 33, Агеєв, 40 – Д. Криворотий, 7, Гранковський, 11, 19, 19, 40

Попередження: Агеєв, 10, Ардашніков, 17, Лінський, 20, Осоковський, 21, Середній, 29 – Д. Криворотий, 17, Пасхалов, 24, Амонгаєв, 32, Борисов, 32

Вилученя: Ардашніков, 34 (друга ЖК), Амонгаєв, 38 (друга ЖК)

Очаківський «Арсенал» вже традиційно дарує нам найбільш драматичні ігри на трав'яному покритті. Троє гравців «жовто-зелених» поїхали грати у футбол, а на їх місці з'явилося лише двоє. Тому у очаківців залишилося лише два гравці на лаві запасних. Враховуючи, що час матчів на цій стадії вже 20 хвили, а не 15, то перспективи для них вимальовувалися не дуже райдужні.

«Конструктив» почав з позиції сили і заволодів м’ячем, ретельно будуючи власні атаки. Швидкі і технічні очаківці час від часу вибігали в небезпечні контратаки і одна з них завершилася голом. Після пропущеного голу кияни дещо занервували і у них з’явилося багато браку у передачах. «Арсенал» не відходив від наміченого плану і використав ще дві свої контратаки, особливо ефектним вийшов 3-й гол, коли Сергій Гранковський пробіг метрів 10, обіграв захисника і з 6-ти метрів  влучно пробив. Станіслав Гончаренко миттєво взяв тайм-аут, але «зелено-білі» одразу після нього пропустили вчетверте. Було схоже на нокдаун, але Ігор Лінський ще навіть ледь не встиг подарувати партнерам промінець надії, однак дивним чином пробив вище воріт буквально з метра.

Перерва однозначно пішла на користь «Конструктиву». Господарі зібралися з думками і швидко забили два м’ячі – 2:4. Інтрига закрутилася з новою силою. Очаківці прогнозовано фізично «підсіли» і значно рідше вибігали в контратаки. На 26-й хвилині ситуація для гостей стала критичною: польовому гравцю і за сумісництвом героєм чвертьфіналу з «Манзаною-2» Євгену Криворотому знову довелося ставати у ворота і в запасі залишився лише один польовий гравець. Емоції вирували не на жарт і хоч гра проходила практично без грубощів, але команди награли чи не на рекордну кількість карток, практично всі з яких були зароблені за розмови з арбітрами. Вилучення були зароблені за межами майданчика: амонгаєв другу жовту отримав за розмови, а Ардашніков за порушення чисельного складу.  «Конструктив» з кожною хвилиною тиснув все більше і на 33-й хвилині Андрія Ардашнікову таки вдалося «розмочити» Криворотого на воротах – 3:4. За 2 хвилини 17 секунд до кінця матчу Гончаренко кидає в бій 5-го польового і цей хід виправдав себе. За 47 секунд до кінця Криворотий не зумів зловити удар і Агеєв вдало зіграв на добиванні – 4:4. Станіслав Гончаренко одразу повернув у гру воротаря, щоб не ризикувати, але розв’язка гідна екранізації в Голівуді. За сім секунд до кінця кияни втратили м’яч на чужій половині поля і «Арсенал» реалізував контратаку три в одного – 4:5. «Будівельники» навіть встигли створити момент, щоб зрівняти рахунок, але це було б забагато див для однієї гри. «Арсенал» здійснив черговий подвиг.


12:50 Вища ліга Трава ½ Укргазбанк (Київ) – ПСВ (Одеса) 1:6 (1:2)

Голи: Гагун, 3 – Рудой, 8 (пен.), 21, Чистяков, 16, Копко, 27, Кривич, 28, Таранчук, 39

Перед грою кияни понесли серйозну втрату в особі Євгена Жук, якому терміново довелося залишити турнір. «Банкіри» намагалися ні в чому не поступатися іменитому супернику і це їм вдавалося, а швидко забитий гол додав впевненості. Одеситам було непросто розібратися з організованим і насиченим захистом «Укргазбанку». І тут, у важкі ситуації, слово знову взяв Сергій Таранчук, який на досвіді майстерно підставився у штрафному майданчику умовних господарів. Після пропущеного голу кияни трохи знітилися, а на 16-й хвилині Олександр Оліщук випустив м’яч з рук, а Олександр Чистяков вдало зіграв на добиванні – 1:2.

В дебюті другого тайму Володимир Рудой з близької відстані пробив практично у Поліщука, але той не зумів врятувати команду – 1:3. У середині тайму кияни пропустили двічі впродовж хвилини, після чого їхній керманич Костянтин Власенко взяв тайм-аут. Після нього було видно, що тренер так і не зумів збадьорити команду, і кияни просто перестали вірити у свої сили. Ситуація погіршилася ще й тим, що через ушкодження не зміг продовжити гру Віктор Данилів. Оліщук час від часу підключався п’ятим польовим, але «ПСВ» настільки грамотно захищався, що гостроти біля їхніх воріт практично не виникало. А крапку у гру поставив екс-збірник Сергій Таранчук.


 



13:40 Перша ліга Трава Фінал Ансерглоб (Херсон) – Антарес (Київ) 3:4 (0:1)

Голи: Супаков, 23, 24, Авраменко, 29 – Мазур, 5, 36, Кульгук, 32, 39

Вилучення: Трофіменко, 40 – Дядюнець, 40

У «Антареса» на останню гру залишилося лише двоє гравців на лаві запасних, але це їм не завадило продемонструвати характер. У першому таймі кияни непогано комбінували і цілком справедливо закінчили його з переможним для себе рахунком. Ніщо не передвіщало феєрії, яка на всіх чекала у другому таймі.

На початку другої половини зустрічі нарешті увімкнулися уболівальники господарів з криками «Херсон! Херсон!» і після цього «Ансерглоб» наче підмінили. Спочатку дещо самонадіяно намагався зіграти Максим Дядюнець, який однією рукою намагався зупинити м’яч після удару Максима Супакова в ближній кут – 1:1. За хвилину Роман Ленський організував Супакову дубль. Дядюнець продовжував невпевнено грати і ледь витягнув з-під поперечини удар свого колеги, коли «вийшов погуляти» з воріт. Віктор Мазур оформив дубль і ми дізналися, що у киян теж є група підтримки. А під кінець Дмитро Кульгук в черговий раз продемонстрував, що не просто так носить капітанську пов’язку і забив надважливий гол – 3:4. Херсонці не знітилися і за 18 секунд до кінця їхній бомбардир Ленський зрівняв рахунок, але з порушенням правил. За 5 секунд до кінця Дядюнець реабілітувався за все витягнувши удар з пари метрів, а добивання прийшлося у стійку. От тільки одразу після цього він поліз у бійку з Ігорем Трофименком, який небезпечно пішов у підкат. Гра закінчилася обопільним вилученням, але результат залишився без змін.



 

14:40 Вища ліга Трава Фінал Арсенал (Очаків) – ПСВ (Одеса) 2:5

Голи: Пасхалов, 26, Гранковський, 35 – Таранчук, 3, 8, 28, Найбулаєв, 11, Ляхович, 33

«ПСВ» спочатку створив серйозний тиск на очаківців і тим довелося грати на відбій. Протримався «Арсенал» недовго і вже на 8-й хвилині результат став 0:2. Після цього очаківці на морально-вольовх спробували діяти активніше, але клас «ПСВ» дався взнаки і Найбулаєв забив третій гол. Кінцівку тайму «Арсенал» провів сильно, але Дмитро Криворотий влучив у поперечину та й Олександр Кіба пару разів продемонстрував чудову реакцію.  

Початок другого тайму теж був за номінальними господарями – Гранковський влучив у стійку, а Кіба витягнув удар Рудого по своїм воротам. «Арсенал» таки забив, але «ПСВ» дуже швидко на це відповів і було видно, що при потребі одесити додадуть. Гранковський в кінці забив свій черговий гол, але на результат це вже не мало ніякого впливу, а лише додало краплю позитиву очаківцям у програному фіналі. «ПСВ» вдруге поспіль забирає головний трофей на траві: одесити довго запрягали, але швидко поїхали.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.