БеларусьБеларусь. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы первых матчей 1/4 финала плей-оффКазахстанБратский союз в «Кайрате»РоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Вторые матчи. ОбзорыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Чемпион – «Продэксим», «серебро» – у «Энергии», «бронза» – у «Титана»ХарьковЛучшие голы 17-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Ответные матчи. LIVE!Футзал в миреБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Роман Кордоба выводит «Витэн» в полуфиналРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Первые матчи. ОбзорыЮношеский футзалВіталій Одегов оголосив список гравців юнацької збірної України з футзалу (U-19) на навчально-тренувальний збірОдессаОдесса. Лига Содружества. Летом в зале сыграют 66 команд!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Ответные матчи. Анонс: сыграем ли в воскресенье?ВетераныВ Умані стартував Кубок України серед ветеранів 50+Экстра-лига«Цифры знают все»: рекордная серия в ПокровскомАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Футзал – это семья. Она небольшая, но она растёт»Футзал в миреОпределились даты проведения клубного чемпионата мираЭкстра-лигаАндрій Сімка: «Урагану» трохи не вистачило везіння» Экстра-лигаПІСЛЯМОВА-28. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОФутзал в миреДмитрий Бондарь: «В Актобе умеют болеть»ЛьвовПетро Закалюжний: «АФЛ працює у правильному напрямку»

Summer Futsal Fest-2016. День другий (трава). Нічийний синдром ПСВ


10:00 РПЛ (Київ) – Конструктив (Київ) 0:4 (0:3)

Голи: Ятченко, 1, Острополець, 7, Хоменко, 15, Агеєв, 29

Нереалізовані дабл-пенальті: Лінський, 30 (воротар), Хоменко, 30 (штанга). (обидва - Конструктив)

«Радикали» в цьому матчі не змогли розраховувати на Ярослава Аксьонова, який вчора вже був заграний на покритті тарафлекс, що для них стало серйозною втратою. «Конструктив» одразу взяв бика за роги і відкрив рахунок вже на 40-й секунді, а далі лише нарощували свою перевагу в рахунку. Після третього голу «радикали» спробували за рахунок високого пресингу змінити хід гри, але гравці «Конструктиву» спокійно виводили м’яч і за такої ситуації.

В другому таймі «будівельники» іноді просто грали на публіку та й воротар господарів Дмитро Бондар зловив кураж, але один гол таки пропустив. З кожною хвилиною перевага «будівельників» ставала все більшою. «Радикалам» за щастя було перейти центр майданчика і вони почали порушувати правила, що й вилилося у дві жовті картки. На останній хвилині «біло-зелені» ще й два дабл-пенальті не реалізували, але все одно зробили непогану різницю м’ячів.


 

10:40 ПСВ (Одеса) – Ансерглоб (Херсон) 3:3 (1:1)

Голи: Таранчук, 9, Войніков, 19, Недолуженко, 28 – Супаков, 10, Ленський, 21, 22

«ПСВ» на правах головного фаворита і переможця минулого турніру одразу почав тиснути на ворота гостей. Двічі каркас воріт грав за «Ансерглоб», але знаний бомбардир Сергій Таранчук таки зробив свою справу – 1:0. Здавалося, що далі все піде за планом «ПСВ». Однак «зелено-білі» мали свою думку на цей рахунок і після розіграшу кутового зрівняли рахунок, використавши свою першу нагоду для взяття воріт у грі.

Після того як рахунок став 1:1 «ПСВ» постійно атакував і таки досягнув свого, коли  Олег Войніков швидко розібрався в ситуації після помилки захисника – 2:1., але в середині другого тайму все перевернулося з ніг на голову. Роман Ленський елегантним фінтом на лівому фланзі прибрав опонента і надзвичайно точно пробив у дальню «шістку», а потім продемонстрував чудову гімнастичну підготовку. За мить пройшла контратака херсонців і він же знову демонструє дива акробатика у святкуванні – 2:3.

Господарі почали рятувати гру замінивши воротаря на польового гравця і досягли свого, зрівнявши рахунок. А після цього Ленський міг стати супер героєм, але пробив зі своєї половини повз порожні ворота.

Станіслав Гончаренко, заслужений тренер України: «Ця нічия відкриває горизонти для всіх. «Ансерглоб» – темна конячка і вони добре відбилися у цій грі. Подивимося, як вони себе проявлять впродовж усього турніру. Було видно, що «ПСВ» вийшло із думкою, що перемога від них нікуди не дінеться. Оесити краще підготовлені у футзальному плані, але херсонці з цим були не згодні і проявили свої амбіції та характер. Вони відчайдушно і добросовісно упиралися, а «ПСВ» хотів здобути перемогу на класі. Рахунок підтвердив боротьбу на майданчику і непоступливість «Ансерглобу».

 

11:20 Антарес (Київ) – Gold Auto (Суми) 2:2 (1:1)

Голи: Демчук, 13, Кульгук, 23 – Мурашкін, 5, Долбін, 17

У першому таймі гра відбувалася на зустрічних курсах, що підтвердив і рахунок після першої половини гри. Команди подарували нам яскраве видовище, що навіть відзначали нейтральні уболівальники на трибунах.

В дебюті другого тайму «Ансерглоб» в швидкій атаці, але після цього збавив оберти і цкияни цілком справедливо вдруге зрівняли рахунок. Після метушні м’яч відскочив у штрафному майданчику на Дмитра Кульгука, а він на паузі розібрався з воротарем – 2:2. Попри те, що у киян в запасі було лише 3 польових гравці, вони весь час підтримували дуже високий темп. Але за 4 хвилини до кінця сили киян таки залишили і сумчани перевели гру на їхню половину поля. Однак «Антарес» грамотно відзахищався і втримав нічию.



 

12:00 Grasser-СБК (Київ) – Білі Роси (Понорниця) 0:0 (0:0)

Незважаючи на те, що в першому таймі обидві команди створили достатньо моментів, ми отримали перший «сухий» тайм на турнірі. Також запам’яталося миле спілкуванням по телефону Валентина Ірхи на лаві запасних понорничан впродовж усієї першої половини гри.

У другому таймі кияни додали, але після середини другого тайму їхній креатив зник і гра скотилася до безбарвної нічиєї без голів. На останній хвилині невелику перевагу господарів мав втілювати у життя Андрій Васянович, але замість удару по воротам з двох метрів пробив паралельно до них. До речі, у цьому матчі відбувся перший спортивний подвиг турніру: понорничанин Сергій Хабенко продовжив гру з розбитим носом.


 

12:40 Конструктив (Київ) – ПСВ (Одеса) 2:2 (2:2)

Голи: Ардашніков, 11, Агеєв, 12 – Рудой, 10, 15

На цю гру «ПСВ» змінив комплект форми з блакитного на жовто-чорний, можливо на фарт.

З обох боків проглядалася обережна гра. «ПСВ» почав у повільному темпі, але ближче до середини тайму «жовто-чорні» розбігалися і Володимир Рудой поужним ударом прошив воротаря. Станіслав Гончаренко одразу взяв тайм-аут і після цього випустив другу четвірку, яка одразу організувала два голи, хоча до того кияни не могли налагодити контргру. Втім одесити швидко показали свій клас. Сергій Таранчук на позиції «стовпа» стягнув на себе двох гравців і віддав на Рудого, який оформив дубль.

«Одесо, що ж ви так жорстко граєте? Будьте доброзичливішими» - лунало з трибун після одного з порушень у другому таймі. Киян не відсиджувалися у захисті, але серйозну перевагу все ж мав «ПСВ», який після першого туру мав лише одне очко в своєму активі. На 24-й хвилині Сергій Литвиненко відбив підряд два удари Олександра Тонкова з меж штрафного – це поки що головний претендент на звання «Порятунок турніру». В кінці «Конструктив» перейшов до контролю м’яча, що у киян дуже непогано виходило, і одеситам довелося вдовольнитися другою підряд нічиєю.


13:20 Ансерглоб (Херсон) – РПЛ (Київ) 3:1 (1:0)

Голи: Міненко, 9, Ленський, 17, Лата, 27 – Коваль, 30

Людина, яка придумала вислів «Воротар – це півкоманди» явно надихалася грою Дмитра Бондаря в рамці «РПЛ». Дмитро впродовж усього матчу крутився як білка в колесі, але він ще не всесильний і один гол в першій п’ятнадцятихвилинці херсонці таки забили.

Безперервні атаки «Ансерглобу» продовжилися і в другому таймі, але на цей раз Бондар не зумів врятувати двічі. Роман Ленський після забитого голу порадував уже третьою варіацією сальто на цьому турнірі. Після третього голу херсонці дали пограти усім заявленим і «радикали» цим скористалися. Спочатку Олег Коваль пробив у стійку, а хвилиною пізніше зумів реалізувати свій момент – 3:1.


14:00 Білі Роси (Понорниця) - Антарес (Київ) 2:7 (0:3)

Голи: Кульгук, 4, Пластун, 4, Демчук, 15, 18, Бульбін, 16, 28, Мазур, 30 – Гончаров, 26, Пасічник, 30

Кияни навчені попередньою грою з можливою втомою через обмежену ротацію вирішили усі свої питання «закрити» у першому таймі. В дебюті вдалося забити двічі, а в кінці тайму додати вдалий розіграш вільного удару. 0:3 – хороший заділ перед другою половиною гри.

В дебюті другого тайму господарі буквально «посипалися» і лава запасних «Антаресу» навіть не одразу могла зрозуміти, що свої забили черговий гол. За 5 хвилин до кінця «антаресівці» вирішили підключати воротаря в атаку. Поки кияни розбиралися хто де має стояти і як вони будуть розігрувати більшість, понорнинці втекли у швидку контру і зуміли «розмочити» рахунок, але це їх не вберегло від найбільшого розгрому турніру на цей момент і навіть гол Пасічника всі «святкували» з кам’яним виразом обличчя.


14:40 Gold Auto (Суми) - Grasser-СБК (Київ) 4:1 (2:0)

Голи: Ганжа, 2, Мурашкін, 4, Торба, 22, Абдулаєв, 30 – Кучер, 28

«Gold Auto» в дебюті продемонстрував дива реалізації: два удари – два голи. Гравці «Grasser-СБК» добряче занервували і вже до 11-ї хвилини зібрали «букет» з 5 порушень, але вчасно зупинились.

В другому таймі «Grasser-СБК» проявили активність не у фолах, а біля чужих воріт. Богдан Чірка і Тарас Кучер мали хороші нагоди, щоб відквитати один м’яч, але гол Володимира Торби практично вирішив долю зустрічі. За дві хвилини до кінця після розіграшу ауту Тарас Кучер вдало підправив м’яч у ворота – 3:1. У киян з’явилася надія і Тарас Кучер вийшов 5-м польовим, але дуже швидко Шаміль Абдулаєв за високою траєкторією відправив м’яч у протилежні ворота – 4:1.


15:20 Manzana-2 (Київ) – Інтер (Донецьк) 1:0 (0:0)

Гол: Кучук, 30

У першому таймі гра переважно протікала в центрі поля і навіть заряд «Манзана, на-на-на» з трибун не розворушив умовних господарів. Декілька спроб перевірити воротарів з дальньої відстані – от і все на що спромоглися команди в першій половині зустрічі.

В другому таймі крики київських уболівальників «Треба гол!» і «Шайбу! Шайбу!» несли в собі явно більший емоційний заряд для команди. Господарі впевнено перевели гру на половину поля «нерадзуррі». Один Ілля Бондарчук мав дві чудові нагоди для взяття воріт впродовж 3 хвилин. А удар Ігоря Костроми з 6-ми метрів у нижню «шістку» дивом потягнув Сергій Омельченко. Однак попри дуже закриту гру донеччани вибігли у перспективну контратаку, але Володимир Полозов з гострого кута потурбував лише стійку, а не сітку воріт. Момент істини настав за 12 секунд до кінця: Сергій Кучук фантастичним ударом зі штрафного метрів з 10-ти влучив у «дев'ятку».


 

16:00 Django Stars (Київ) – Укргазбанк (Київ) 1:1 (0:0)

Голи: Мамчур, 29 – Данилів, 16

У першому таймі господарі вміло грали від захисту і демонстрували вже звичну організовану гру, особливо враховуючи, що за глибиною складу та іменами «банкіри» виглядали фаворитом. В «Укргазбанка» проглядалися проблеми зі зламом такої грамотної оборони, тож їхньому воротарю Олександру Поліщуку довелося підключатися п’ятим польовим гравцем, але й це не привело до бажаного ними результату.

У другому таймі «Укргазбанк» заграв швидше і цікавіше в атаці. Віктор Данилів намагався загострювати за рахунок індивідуальних дій і врешті-решт був ви нагороджений забитим голом. Розвинути успіх гостям не вдалося, хоча на воротах «зірок» грав Віталій Мамчур, для якого воротарська позиці є не такою звичною, як гра в полі. За 2 хвилини до кінця Мамчур покинув ворота і почав виконувати більш знайомі собі функції польового гравця, от тільки 5-го. Йому й судилося стати героєм. Його легкий неоковирний удар з гострого кута став повною несподіванкою для Поліщука – 1:1.

Приз головна борода турніру ми однозначно віддамо гравцю «Джанго Старс» Павлу Парафейніку. На жаль, книга «Ні туди і не сюди без моєї бороди» не передбачена призовим фондом турніру.
 


 

16:40 Інтер (Донецьк) – АБіП (Київ) 1:0 (1:0)

Гол: Шичкін, 14

Протистояння команд відбувалося не тільки на майданчику, а й на трибунах, де вболівальники обох суперників регулярно перегукувалися кричалками в підтримку улюбленці. «Інтеристи» весь перший тайм обстрілювали ворота киян з дальніх і середніх відстаней, і добилися свого. Михайло Шичкін десь з 15-ти метрів пробив в дотик майже по центру під поперечину, а голкіпер не встиг переміститися у воротах.

У другому таймі «юристи» мляво намагалися щось придумати попереду, а «Інтер» грав по рахунку, не сильно пориваючись збільшувати свою перевагу.



 

17:20 Арсенал (Очаків) - Django Stars (Київ) 3:1 (1:0)

Голи: Гранковський, 2, Борисов, 20, Мізернюк, 23 – Лютенко, 21

Очаківці в обох таймах діяли за однаковим сценарієм: спочатку ударний початок із забитим голом, а потім ініціатива віддається «Джанго Старс». Кияни створювали моменти і ще в першому таймі Олександр Онопрієнко мав зрівнювати рахунок, коли на добиванні обіграв воротар, але пробив повз ворота. А очаківці попри те, що більшу частину часу грали стартовою четвіркою весь час вривалися у вільні зони суперників, яким необхідно було відіграватися. В першому таймі їм дещо бракувало гостроти, але у другому вони буквально розірвали киян на контратаках. Якби в дебюті другого тайму Василь Павленко не підстрахував свого голкіпера у воротах, то «зелено-білі» горіли б 0:2 ще раніше ніж Василь Борисов реалізував свій вихід віч-на-віч. Киянин Андрій Лютенко наважився на дальній удар, а Юрій Амонгаєв пропустив необов’язковий гол у ближній кут – 2:1 і на нас чекала цікава кінцівка гри. Очаківці в контратаці забили втретє, але інтриги матчу додало ушкодження Амонгаєва, якому надзвичайно сильний удар влучив у сонячне сплетіння. За 5 хвилин до кінця гри місце у воротах зайняв Євген Криворотий і здійснив декілька по-справжньому яскравих порятунків.
 

18:00 Manzana-2 (Київ) – АбіП (Київ) 2:0 (1:0)

Голи: Кучук, 10, Кострома, 24

В київському дербі «Манзана-2» володіла територіальною перевагою, але нічого конкретного з цього витиснути не вдавалося. «Юристи» грамотно захищалися і дався взнаки індивідуальний клас Сергія Кучука, який  після розіграшу штрафного пробив між ніг воротарю. «Абіпівці» мали зрівнювати рахунок, але навіть удари з лінії штрафного йшли в «молоко».

В другому таймі «анзанівці» запрошували своїх суперників атакувати і вичікували свій момент, який випало реалізувати Ігорю Костромі. В другому таймі фарт так і не повернувся обличчям до гостей і за 5 секунд до кінця Олександр Ткачук навіть не влучив по м’ячу перед порожніми воротами. У битві фанів теж перемогу святкували «манзанівці», які за рахунок своєї  чисельності таки змогли заглушити нечисленну, але дуже гучну групу підтримки «юристів».
 


 

18:40 Арсенал (Очаків) - Укргазбанк (Київ) 2:5

Голи: Д. Криворотий, 22, Гранковський, 30 - Степанюк, 4, Чубан, 10, Гагун, 14, Крилов, 15, Жук, 23

«Укргазбанк» явно розібрав попередню гру своїх земляків з «Арсеналом». «Банкіри» взяли м’яч під контроль, щільно діяли в захисті і не давали розбігтися швидким і технічним очаківцям, а самі постійно методично розхитували їхню оборону.

Після того як рахунок став 0:4 «Укргазбанк» розслабився, чим скористався один із братів Криворотих, але «воротарський» гол Євгена Жука не дав відродитися інтризі.

«Малому 10 років» апелював до арбітрів тренер «Арсенала» в надії на милість у питанні пред'явлення жовтої картки, але перед Фемідою рівні усі. Попри невеликі шанси врятувати гру, очаківці не опускали руки до самого кінця і були винагороджені за це ще одним голом.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.