БеларусьБеларусь. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы первых матчей 1/4 финала плей-оффКазахстанБратский союз в «Кайрате»РоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Вторые матчи. ОбзорыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Чемпион – «Продэксим», «серебро» – у «Энергии», «бронза» – у «Титана»ХарьковЛучшие голы 17-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Ответные матчи. LIVE!Футзал в миреБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Роман Кордоба выводит «Витэн» в полуфиналРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Первые матчи. ОбзорыЮношеский футзалВіталій Одегов оголосив список гравців юнацької збірної України з футзалу (U-19) на навчально-тренувальний збірОдессаОдесса. Лига Содружества. Летом в зале сыграют 66 команд!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Ответные матчи. Анонс: сыграем ли в воскресенье?ВетераныВ Умані стартував Кубок України серед ветеранів 50+Экстра-лига«Цифры знают все»: рекордная серия в ПокровскомАссоциация футзала УкраиныСергей Владыко: «Футзал – это семья. Она небольшая, но она растёт»Футзал в миреОпределились даты проведения клубного чемпионата мираЭкстра-лигаАндрій Сімка: «Урагану» трохи не вистачило везіння» Экстра-лигаПІСЛЯМОВА-28. Огляд окремих ігрових епізодів + ВІДЕОФутзал в миреДмитрий Бондарь: «В Актобе умеют болеть»ЛьвовПетро Закалюжний: «АФЛ працює у правильному напрямку»

Summer Futsal Fest-2016. День третій. "Манзана" поступається в серіі пенальті.




10:00 Конструктив (Київ) – Ансерглоб (Херсон) 2:1 (2:0)

Голи: Ардашніков, 5, Агеєв, 8 – Трофіменко, 29

Херсонці з’явилися на майданчику значно раніше початку гри, що зайвий раз засвідчило серйозність їхніх намірів. Дебют їм і справді вдався, але надійну гру демонстрував Сергій Литвиненко. Далі ініціатива перейшла до господарів, які організували два голи підряд. Після цього гравці «Ансерглоба» так і не прийшли до тями, але «Конструктив» не зумів розвинути свій успіх.

В другому таймі хід гри повністю контролювали кияни, а хлопці з півдня України намагалися щось організувати зі стандартних положень (аути, штрафні, кутові). Закривати всі питання мав Андрій Ардашніков, але замість удару з двох метрів в порожні ворота віддав неточну передачу на партнера. В наступній атаці Ігор Трофіменко відквитав один гол і забезпечив нервову кінцівку киянам та їхнім прихильникам. За хвилину, що залишилася, гості встигли створити три нагод, але камбек не відбувся.


10:40 ПСВ (Одеса) – РПЛ (Київ) 8:1 (4:0)

Голи: Найбулаєв, 6, Таранчук, 11, 22, Рудой, 13, 24, 30, Войніков, 15, 28 – Коваль, 26

Попередня гра подарувала одеситам надію на друге місце, тож на «радикалів» за замовчуванням чека важкий матч. Кияни не могли зв’язати хоча б дві передачі і намагалися діяти індивідуально, але теж безуспішно. Зате вони непогано перекривали зони для ударів і самовіддано кидалися під м’яч. Однак вищий клас гравців «ПСВ» дався взнаки і Шаміль Найбулаєв з 11-ти метрів відкрив рахунок. Після цього гості «ожили» і мали зрівнювати рахунок, особливо коли Євген Радченко бив з лінії штрафного, але Олександр Кіба продемонстрував, що з реакцією у нього все гаразд. У непростий момент для своєї команди вчасно увімкнувся досвідчений Сергій Таранчук – 2:0. Після цього голу «РПЛ» «поплив» і одеські нідерландці продовжили покращувати свою різницю забитих-пропущених голів. У другому таймі за рахунку 5:0 одесити вирішили використати сприятливу нагоду для того, щоб награти гру у більшості в бойових умовах: вийшло непогано – 3:1.


11:20 Антарес (Київ) – Grasser – СБК (Київ) 2:3 (1:1)

Голи: Мельник, 11, Мазур, 21 – Броварський, 14, Береговой, 24, 26

У одній з багатьох варіацій київського дербі все відбувалося за нетривіальним сценарієм. «Антарес» постійно атакував, а «червоно-чорні» низько сиділи в захисті, зате із завидною реалізацією використовували свої нечисельні моменти.

В першому таймі «Grasser – СБК» зрівняв рахунок ледь не з першої вдалої контратаки, хоча до того рахунок міг бути вже 2:0, але феноменальний прохід Віктора Мазура, коли він обіграв трьох суперників, закінчився ударом в поперечину.

В другому таймі господарі продовжували «лупати сю скалу» у захисті суперників і її таки прорубав Віктор Мазур різаним ударом в дальній кут – 2:1. Проте гості несподівано вистрелили дуплетом, особливо красивим вийшов дальній удар Ігоря Берегового в «дев’ятку». В останні хвилини господарі пішли на справжній штурм, але «грассеровці» його витримали. Отже, таким чином, гості виграли битву за друге місце і опустили «Антарес» у Першу лігу.  


12:00 Білі Роси (Понорниця) – Gold Auto (Суми) 1:5

Голи: Гончаров, 22 – Ганжа, 4, 11, Торба, 14, 23, 30

Після попередньої гри у «Білих рос» з’явився хороший шанс вийти у Вищу лігу, але для цього треба було вигравати. Поки п’ятірка «зелено-білих» намагалася на майданчику здобути необхідний результат, їхні партнери на лаві запасних весь перший тайм активно знімали своїх колег на один iPhone, певно командний.

Що ж до самої гри, то більш досвідчені сумчани впевнено розкатували молодих колег. Достатньо сказати, що дубль оформив добре выдомий за виступами у «СумДУ» ы «Рятувальнику» Максим Ганжа. Ложку меду в діжку дьогтю докинув Юрій Гончаров своїм фантастичним ударом з центра поля - це вагома заявку на перемогу у номінації «Найкращий гол турніру». Після того як рахунок став 1:4 сумчани вирішили грати з 5-м польовим, але забили ще лише одного разу.


12:40 Ансерглоб (Херсон) – Білі роси (Понорниця) 3:2 (1:2) 

Голи: Міненко, 2, Ленський, 21, 30 - Батуренко, 10, Хабенко, 15

Волею суворого жереба команді з Понорниці довелося грати другу підряд гру при спекотній погоді та й суперник не з простих. «Ансерглоб» добре розпочав гру і відкрив рахунок, але дуже швидко запал херсонців кудись зник. Андрій Пасічник непогано вів гру своїх партнерів і представники Чернігівщини почали переважати своїх опонентів. Після того як рахунок зрівнявся, господарі взяли тайм-аут, але це їх не вберегло від другого пропущеного голу – 1:2. Після першого тайму в голові крутилася тільки одна думка: «Де та команда, що билася з ПСВ?»

У другому таймі сили почали покидати понорничан остаточно, але ті все одно намагалися не мідати дуже глибоко і відповідати на атаки суперників своїми випадами. На 21-й хвилині Роману Ленському вдалося зрівняти рахунок, але свої фірмові кульбіти він чомусь не продемонстрував. І хоч він не реалізував дабл-пенальті, все одно став героєм зустрічі, бо за 38 секунд до кінця таки оформив дубль – 3:2. «Біло-зелені» з останніх сил пішли вперед і награли принаймні на нічию, але надзвичайно важкі три очки відправляються в актив «Ансерглоба». Хороша гра у виконанні «Білих рос». Особливо на тлі втоми.


13:20 Джанго Старс (Київ) – РПЛ (Київ) 3:0 (1:0)

Голи: Цибка, 10, Троценко, 20, Онопрієнко, 30

Перший тайм пройшов в рівній боротьбі, але більш «рівнішими» ній виявилися господарі. Сергій Цибка потужно пробив зі штрафного метрів з 9-ти і м’яч від рук голкіпера влетів у ворота.

У першій половині другої частини гри «зірки» закрили «радикалів» на власній половині поля і закінчили цю активність подвоєнням своєї переваги. Легкість здобутої переваги призвела до розслабленості, чим мав скористатися Олег Коваль, що вибіг віч-на-віч і зловив Віталія Мамчура на протиході, однак той встиг руками відбити його удару. Черговий класний порятунок в колекцію Мамчура. «Червоно-білі» ще мали надію витягнути позитивний результат і на останній хвилині зняли воротаря, але пропустили ще, коли Олександр Онопрієнко п’ятою підправив штрафний у ворота – 3:0.
 


 

14:00 Білі роси (Понорниця) – АБіП (Київ) 0:3 (0:0)

Голи: Павленко, 18, Пустованов, 19, Миколюк, 22

Безжальний жереб знову кинув «Білі роси» на свіжого суперника. Понорничани в першому таймі показали декілька цікавих розіграшів штрафних, але Іван Рудь в цій грі пропускати не збирався, а його польові партнери не поспішали форсувати події.

У другому таймі «юристи» нарешті перервали свою безгольову серію на турнірі, причому двома голами впродовж 20 секунд. А вже після 3-го голу команди остаточно розкрилися і порадували одна одну нереалізацією кількох забійних моментів з ударами повз порожні ворота.

Андрій Пасічник, капітан «Білі роси»: «Ми сюди більше приїхали за досвідом. Звісно, що було завдання перемагати, але нас підводила реалізація. Ми сюди зібрали склад суто з нашого смт з населенням пару тисяч людей. Тобто взяли усіх кого могли. Коли ми грали в київських турнірах, то підсилювалися екстра-лігівськими гравцями. А тут вирішили зіграти своїми і підтягнути молодь до вищого рівня. Організація турніру на найвищому рівні, підібрані сильні колективи. Білі роси – це назва фермерського господарства мого тестя. Я вирішив спонсорувати команду, щоб підтримувати здоровий спосіб життя у нашої молоді.

Коли з’являються такі ситуації як сьогодні, що доводиться грати три гри підряд, то проявляється командний дух. Перша гра з сумчанами була надзвичайно складною, бо це досвідчена команда з АФЛУ і ми віддали з ними багато сил. А з «Ансерглобом» у нас стався провал, оскільки ми вигравали 2:1. Коли сідала перша четвірка, адже одним складом всі ігри не зіграєш, і виходили слабші гравці, то ми пропускали. Вважаю, що основа зіграла непогано, бо в цій грі було 0:0, а коли вийшов резерв, то тільки тоді ми пропустили.»


14:40 РПЛ (Київ) – Антарес (Київ) 2:8 (1:8)

Голи: Коваль, 2, 18 – Бульбін, 2, 4, 13, Кульгук, 6, Глуздовський, 9, Мазур, 11, Мельник, 15, 15

Гості швидко відкрили рахунок, але «біло-червоні» зрівняли його одразу після того як розвели м’яч із центра. Правда інтрига в цій грі прожила лише ще дві хвилини. «Антарес» зіграв на класі, а «радикали» більше у своє задоволення. Особливо показовим був третій гол, коли Кульгук отримав передачу після удару від воріт, а гравці «РПЛ» в цей час повільно поверталися назад навіть не чекаючи подібної передачі. На 11-й хвилині воротар господарів Дмитро Бондар отримав ушкодження і його замінив Артем Мамонов, після цього голи посипалися як з рогу достатку. В такому розслабленому стані «антресівці» ще й воротаря почали підключати до атак.

У другому таймі Бондар повернувся у ворота, а гравці гостей практично втратили інтерес до добивання супротивника, тож глядачі побачили лише один гол.


15:20 Ансерглоб (Херсон) – АБіП (Київ) 4:0 (3:0)

Голи: Ленський, 2 (пен.), 7, Супаков, 8, Міненко, 24

Вилучення: Пустованов, 9 (АБіП)

Цей матч відзначився двома подіями – перше пенальті і перше вилучення на турнірі. Чергові кульбіти демонстрував гроза усіх воротарів турніру на траві Роман Ленський. Херсонці впевнено контролювали хід гри і лише у другому таймі «юристи» почали подавати ознаки життя, втім їм забити не вдалося. Лише в одному з чотирьох матчів на турнірі «абіпівці» змогли відзначитись. А ось в стані «Ансерглобу» святкують, адже команда пробилася у фінал Першої ліги.

Олександр Ткачук, капітан «АБіП»: «В цілому, ті завдання, які ми ставили, ми виконали. Ми розглядали цей турнір більше як для відпочинку за результатами минулого сезону у футзалі і пляжному футболі, підняття командного духу. Звісно, не дуже приємно програвати останню гру 0:4, але кожна поразка у чомусь перемога. Ми зробимо для себе певні висновки і в наступному році виступимо краще.

Було б добре замінити покриття на майданчику, бо тут гума і пісок, а з того, що мало б бути майже нічого не залишилося. По календарю врахували наші побажання щодо часу на який треба ставити ігри. Загалом по організації турніру враження позитивні. Є деякі питання стосовно суддівства. Я розумію, що будуть казати, що команда, яка програє, завжди матиме якісь питання до арбітрів. Проте, чесно кажучи, якщо арбітр дозволяє собі нецензурну лексику у відношенні гравців, то, мені здається, що це не зовсім добре.»
 


 



16:00 Антарес (Київ) – Джанго старс (Київ) 2:2 (1:1)

Голи: Бульбін, 6, Кульгук, 17 – Онопрієнко, 6, 21

Команди дуже швидко обмінялися забитими голами, але загальною перевагою все ж володіли господарі, але до перерви рахунок не зміннився. Порадував новий тактичний прийом, який винайшли у «Джанго старс»: захисник безнадійно відстаючи від нападника «Антареса» чимдуж кричав «Стій! Стій!»

У другому таймі головною дійовою особою став воротар «Антареса» Максим Дядюнець. Спочатку його підключення в атаку застало зненацька «зірок», які не встигли перебудуватися в захисті – 2:1. За 4 хвилини він же, володіючи м’ячем, пішов у непотрібну боротьбу корпус в корпус, яку програв Онопрієнку, який уразив порожні ворота.

Воротар привіз пішов в боротьбу із нападником непотрібну і програвши корпус в корпус втратив м’яч. Нічия цілком влаштовувала «Антарес», який «дотерпів» до фінального свистка.

Станіслав Гончаренко, заслужений тренер України: «Грали дві рівні київські команди, які чудово одне одного знають. «Джанго старс» завжди стабільно виступає, а ось від «Антареса» я чекав більшого, але у них мабуть не всі доїхали, бо мало людей в заявці. Видно, що їм трохи бракує фізичних кондицій. Нічия є закономірним результатом для цього матчу.»




16:40 Вища ліга ¼ Конструктив (Київ) – Grasser-СБК (Київ) 3:0 (1:0)

Голи: Середній, 14, Осоковський, 26, Ятченко, 30

Вилучення: Береговой, 27 (Grasser-СБК)

Господарі мали відчутну перевагу у першому таймі, але, як це часто буває, могли пропустити одну з нечисленних атак суперника, але Сергій Литвиненко вчасно вийшов з воріт при виході сам на сам від Олександра Іващика. Попри серйозну перевагу «конструктор» за першу половину зуміли відзначитися лише один раз.

У другому таймі «будівельники» хоч і мали невелику перевагу, але нервували і почали фолити. Переломним став гол Юрія Осоковського, який зробив рахунок 2:0. У «грассерів» впродовж матчу було мало шансів у рівних складах, тож  такій ситуації Тарас Кучер одразу вийшов 5-м польовим, от тільки дуже швидко це призвело до вилучення. У рівних складах гості встояли, а у повних Андрій Ардашніков у швидкому відриві п’ятою технічно відкинув м’яч на Володимира Ятченка, який і поставив масну крапку у цій грі - 3:0.




17:20 Вища ліга ¼ Манзана-2 (Київ) – Арсенал (Очаків) 1:1 (по пен. 2:3)

Голи: Бондарчук, 23 – Гранковський, 28

Кожен наступний матч плей-оф дарує нам ще більш видовищний футзал. Цей матч однозначно подарував уболівальникам масу емоцій.

Перед матчем у «Манзані-2» відбувся певні рокіровки у складі: Максим Алєксюк не зумів прийняти участь у матчі, зате додався Віталій Мельник, який відзаявився з «Тині UCSM». Через ушкодження у минулій грі голкіпера, у ворота «Арсенала» довелося стати польовому гравцю Євгену Криворотому, що зменшило і без того скромну ротацію очаківців. У першому таймі очаківці обстрілювали ворота Володимира Негеля з усіх можливих позицій, але він у всій красі продемонстрував чому має прізвисько «Павук».

Кияни відзначилися виходом Віталія Мельника віч-на-віч, але його потужний удар в дальній кут Криворотий дивним чином зловив - кандидат на перемогу в номінації «порятунок дня».

У другому таймі Негель продовжував робити матеріал для нарізки на Ютуб під назвою «Дива воротарської майстерності». Одна з небагатьох контратак господарів завершилася ударом Іллі Бондарчук з 10-ти метрів. М’яч летів практично по центру, але від руки кіпера влетів у ворота. Надалі Євген реабілітувався не раз виручивши свою команду. На 28-й хвилині сталося те, у що практично не вірилося: очаківцям таки вдалося «розмочити» Негеля. В швидкій контратаці на добиванні з розвороту вдало зіграв Гранковський, хоча за мить до того ледь не пропустив саме «Арсенал». Загалом Негель відзначився 13-ма порятунками, а «воротар» опонентів 8-ма.

У серії пенальті не забив лише «манзанівець» Олексій Черний, удар якого низом по центру відбив Криворотий – маленьке диво!


18:00 Вища ліга ¼ Укргазбанк (Київ) – Інтер (Донецьк) 4:0

Голи: Данилів, 14, Гагун, 15, Крилов, 23, Христюк, 30

Гра проходила в неспішному темпі, хоча денна спека вже спала. Донеччани хоч і віддали ініціативу «банкірам», проте й самі не забували регулярно навантажувати Олександра Поліщука – один Михайло Шичкін мав три моменти. Кияни все так же неспішно і якось по-солідному в кінці тайму вкотили два м’ячі. За такої гри це більш ніж хороший заділ на другу половину.

У другій половині зустрічі донеччани значно активізувалися попереду і мали вдосталь моментів, але реалізація залишала бажати кращого: удар Володимира Полозова Поліщук відбив у стійку, а Ігор Пархоменко банально не влучив по м’ячу перед порожніми воротами. Навіть попри наявність моментів донеччани вирішили дуже рано ризикнути і за 7 хвилин до кінця замінити воротаря за що миттєво і поплатилися – 3:0. А далі довести гру до переможного завершення було справою техніки для гравців «Укргазбанку», які збільшили свою перевагу до чотирьох голів.


 



18:40 Вища ліга ¼ Gold Auto (Суми) – ПСВ (Одеса) 1:3 (0:2)

Голи: Долбін, 25 – Таранчук, 3, 9, Найбулаєв, 25

Одесити на правах головних фаворитів турніру зібралися перед плей-оф і впевнено вели гру з міцною сумською командою. Сергій Таранчук «вистрілив» у найпотрібніший момент. Спочатку він справа з-під захисника запустив гармату в дальній кут, а потім замкнув простріл партнера. Сумчани діяли трохи несміливо, відчувалося, що на них тисне авторитет суперника. Втім, якби на передостанній секунді першого тайму Максим Ганжа влучив не в поперечину, а в ворота, то в другій половині все могло скластися зовсім по-іншому.

У другому таймі сумчани взяли м’яч під свій контроль, але знайти шпарину у міцній одеській стіні було важко. Моменти виникали вкрай рідко і тому аж за 6 хвилин до кінця вони вирішили випустити 5-го польового гравця. Ця затія швидко закінчилася взяттям їхніх воріт, але відповідь «Gold Auto» була ще більш блискавичною – 1:3 і інтрига не померла, але за час, що залишився, сумчани не змогли жодного разу результативно розіграти більшість.

Переможець минулого турніру, який довго запрягав на цьогорічному турнірі, проходить у півфінал.
 


 



19:20 Вища ліга Кубок Престижу Манзана-2 (Київ) – Інтер (Донецьк) 2:1 (1:1)

Голи: Кучук, 9 Кострома, 20 - Шичкін, 9

В цій грі за престиж команди дали максимум часу для гри резервістам і грали в своє задоволення. Саме тому моменти виникали вкрай рідко. Небачений сплеск активності припав на 9-ту хвилину. Спочатку Негелю довелося двічі парирувати важкий удар на кутовий, а в атаці після цього стандарту Сергій Кучук відкрив рахунок. Раділи «темно-сині» аж 10 секунд. Костянтин Шичкін влетів на швидкості в штрафну і на носовій хустині обіграв пару суперників, а потім пробив повз Негеля. На цьому команди знову увімкнули режим сплячки.

У другому таймі гра протікала трохи жвавіше. Ігор Кострома двічі міг вирішувати, але обидва рази вдало зіграв воротар. В останні три хвилини донеччани суттєво активізувалися, особливо Шичкін, але приціл в другій половині гри у нього явно був збитий. За хвилину до кінця воротар донеччан побіг допомагати партнерам в полі, але вдача двічі від них відверталася. Кияни повезуть додому Кубок Престижу.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.