Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!ВетераныВетерани. Календар змаганьФутзал в миреРоберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубльЭкстра-лигаКадрові зміни у «ІнБев/НПУ»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Головне завдання на сезон – потрапити до першої шістки»Ч-т ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Україна – Угорщина. АнонсЭкстра-лигаВиталий Зеленчук: «У «Продэксима» выделю Ланко, Шотурму и Волянюка»ПортугалияНуну Диаш: «Лучший в мире – Рикардиньо»Ч-т Европы12 вересня стартує Основний раунд чемпіонату Європи серед жінокФутзал в миреНаши за границей. Клушин нарушает, Крыкун забивает, Шаровара и Мельник побеждаютЭкстра-лига«Предсезонка»-2018: успешный «Ураган» и сверхсекретный «ИнБев/НПУ»Первая лига Дві легенди НФК “Ураган” продовжують активні виступи у великому футболіЖитомир“Грантех” здобуває Кубок Житомирського міського головиФутзал в миреИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Виктор Лопес и Асьер ЛамасПервая лига Олександр Славінський: «Хочемо популяризувати футзал у Броварах, а тому матчі Першої ліги прийматимемо вдома»Детский футзалДЮСШ “Спортлідер+” – переможець турніру “Кубок Бару-2018"БеларусьДмитрий Камеко: «Нам важно оттачивать свою игру»РоссияРоссия. Суперлига. 2 тур. ВидеообзорыРоссияРоссия. Суперлига. 2 тур. Без пиетета перед чемпиономИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка Испании

Тарас Кузь: «У перемогу повірив за три секунди до кінця гри»

Тарас Кузь – про реванш у матчі з «Продексімом» та молоде поповнення клубу

Один з лідерів львівської «Енергії» Тарас Кузь у поєдинку за Суперкубок України не зміг відзначитись голом у ворота «Продексіма», однак традиційно створював напругу біля воріт Кирила Ципуна. У ексклюзивному інтерв’ю «5х5» «стовп» «енергетиків» поділився своїми емоціями від перемоги над «мельниками».
 
– Тарасе, вітаємо тебе з перемогою. Що можеш сказати по грі? 
– Дякую. Гра була напруженою – справжньою кубковою, навіть фінальною. Було витрачено багато сил з боку обох команд, адже це був перший офіційний поєдинок сезону. Приємно, що «Енергія» нарешті змогла здобути Суперкубок України, і зробила це вдома. Все-таки, якщо ти довго йдеш до мети, то рано чи пізно доля тебе винагородить за це.

– Минулого та позаминулого сезону «Продексім» ставав чемпіоном України саме у Львові після перемог над «Енергією». Чи було якесь бажання взяти реванш за ці поразки?
– Так, звичайно. Хотілось довести, що все-таки ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками. Ми два роки програвали їм у Львові у вирішальних поєдинках сезону, тому сьогодні зробили все для того, аби перервати цю тенденцію.

– Коли ти повірив, що «Енергія» стане володарем Суперкубку України? 
– Можна було би сказати, що після того, як Легендзевич зробив рахунок 4:3, але ж потім «Продексім» міг одразу забити у відповідь. А повірив я, коли до фінальної сирени залишалось три секунди.
 
– «Енергія» заявила до основного складу двох юніорів – Ростислава Грицківа та Ярослава Кваснія. Що можеш побажати їм на правах досвідченого гравця?
– Перш за все – віри в себе. Це дуже талановиті хлопці, вони цього літа грали за юнацьку збірну на турнірі в Італії. У них є потенціал, і все наразі знаходиться в їх руках. Це – майбутнє «Енергії» та українського футзалу, тому хочеться, щоб вони згодом стали хорошими майстрами.


Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»
Фото: Андрій РОМАНОВСЬКИЙ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.