Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 3: добыть победу за 120 секундКазахстанКайрат Оразбеков: "Своей некомпетентностью судьи сыграли на руку «Интеру»"Экстра-лигаНомер 6 навечно закреплен в ФК «ХИТ» за Дмитрием Шуваловым!РоссияГлеб Разоренов: «Называть фаворита Финала четырех пока рано»Сборная УкраиныЗбірна Італії прибула до ХарковаКиевПрощальный матч Дмитрия Шувалова. ХИТ 2017 - Звезды ХИТ 2006-2017ХарьковскаяЛучшие голы 12-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ИспанияДрама в Хаэне: дубль Гадейи позволил "Мовистар Интеру" увезти три очкаИталияВосемь сборников Италии по разные стороны: "Аква&Сапоне" разбил "Пескару"Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16)-2017/18. 4 тур. LIVE!Первая лига 17.00. Первая лига-2017/18. Тур 3. LIVE! (+ обзоры матчей от 2.12.2017)ЛьвовАндрій Задорожний: "Гранд-ліга в цьому сезоні обіцяє бути дуже цікавою"Сборная УкраиныУкраина vs Италия: у каждого есть матчи, ставшие достоянием историиВолынскаяСтартував Чемпіонат Волині серед ветеранівВторая лигаСьогодні стартують змагання у Другій лізіХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги-2017/18. (4, 5 тур)Экстра-лигаСтепан Струк: Завжди мріяв грати за «Енергію»ОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 5 тура Премьер-лиги 2017-18ХмельницкийВіктор Вербовий: «Наше завдання на сезон – вихід у фінал плей-офф»ВинницкаяФутбольний Тиждень 272 від 29.11.2017

Тернопіль. Друга поспіль перемога ФК Тернопіль-Педуніверситет і переможний старт Ниви

З 25 по 27 листопада у Тернопільській футзальній лізі відбувся другий тур у Вищій, Першій, Другій та Третій лігах.

Розклад матчів:

П'ятниця, 25 листопада. ФОК. Третя футзальна ліга

Водоканал – ДЮСШ 3:4
Локомотив – Вікнарьов 0:5
Меліоратор – Фестиваль Файне Місто 5:2


Субота, 26 листопада. ФОК. Третя футзальна ліга

Карітас – Саюз 9:2
Тема-Опілля – Молокія 2:5
Кореспондент – Авакс Проф 3:4


Субота, 26 листопада. СК "Політехнік". Перша футзальна ліга (група Б)

Інваспорт – БФ Апостол 2:8
Вікторія В. Бірки – Сав-Сервіс 3:4
Збараж – Екмі-Колор 0:7
UB-Group– Скеля 13:2


Субота, 26 листопада. СК "Політехнік". Друга футзальна ліга

TernopilCity– Стегниківці 8:1
Добрий Самарянин – Легіон 2:4
Тернопільська міська рада – Вега 5:4
Заруддя – Інтеграл 2:3
Озерна – Захід Меблі 5:3
Чумацький Шлях – Сокіл Байківці 2:1


Неділя, 27 листопада. СК "Політехнік". Друга футзальна ліга

ТерноКар – Галичина 3:3

Неділя, 27 листопада. СК "Політехнік". Перша футзальна ліга (група А)

Арсенал – Вікторія 9:3
Арт-Рама – Укроп 2:3

 

Нива – Івачів 7:1
Голи: Бадло А. (21), Гричан (7, 31, 40), Гатала (17, 22) – Гоцко (1 авт.), Богдан (35)
"Нива": Механів, Бадло А., Бадло Вал., Гричан, Гатала, Пікуль, Понєдєльнік, Ільчишин, Сухецький
"Івачів": Гоцко, Лящук, Грегоращук А., Грегоращук І., Головацький, Крамар, Марков, Шарко, Кривий, Богдан, Москалик, Коніцький
Попередження: Грегоращук А., Лящук

За лічені секунди після стартового свистка "Нива" повела у рахунку. Андрій Бадло завдав удару з лівого краю і м'яч, зрикошетивши від гравця "Івачева" залетів у сітку воріт. Подвоїв перевагу нашої команди Юрій Гричан. Він теж пробив з ліва, але цього разу обійшлося без рикошету. За кілька хвилин м'яч після удару Пікуля влучив у стійку, а удар Гатали заблокували захисники. Щоправда, наприкінці першого тайму Ігор Гатала таки відзначився у воротах суперника. Перший удар гравця "Ниви" прийняла на себе поперечка, ала Ігор вдало зіграв на добиванні — 3:0 після першої половини зустрічі.
 

Майже відразу після початку другої частини матчу Андрій Бадло забив четвертий м'яч. Далі успіх "Ниви" закріпили Гатала та двічі Гричан. І лише одного разу футболісти "Ниви" дозволили супернику пробити власні ворота.

Підсумкові 7:1 — "Нива" впевнено стартує у футзальному сезоні.

ТерТехПанель – Скалат 6:3
 

Неділя, 27 листопада. СК "Політехнік". Вища футзальна ліга

Микулинці – Ерідон 7:4
Арс-Кераміка – Зборів 1:3

ФК Тернопіль-Педуніверситет – Рома 7:5


Другу поспіль перемогу на старті вищої футзальної ліги Тернопільщини здобув ФК Тернопіль-Педуніверситет.

Матч видався надзвичайно напруженим, і це не дивно, адже в складі Роми грає багато футболістів, які пройшли школи майстрівських команд на чолі відомимй форвардом тернопільської Ниви Олександром Ждахою. Натоміть молоді підопічні тандему тренерів Василя Івегеша та Анатолія Назаренка намагалися продемонструвати, що вони теж варті поваги. Як підсумок, у першому таймі було зафіксовано рахунок 3:2, а фінальний свисток арбітра зафіксував результат 7:5 на користь муніципалів. У їх складі голами відзначилися: Юрій Заставецький-5, Іван та Микола Когути.  

Після двох стартових турів у ФК Тернопіль-Педуніверситет шість набраних очок і команда перебуває в лідируючій групі. У наступному третьому турі, ФК Тернопіль-Педуніверситет мірятиметься силами з командою Віго.
 
Агрон ОТГ – Майбутнє Сиріт 3:4
Віго – Allure 6:4
Агропродсервіс – ДСО-Тернопільський район 3:3

 

За матеріалами fcnyva.com, sports.te.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.