КазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Международный турнир в Гомеле. День 3. LIVE!ТурнирыКубок на призы Валерия Водяна. Финальные игры. LIVE!Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 2. LIVE!ТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезонуЭкстра-лигаЖеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги. LIVE!Экстра-лигаП'ять спарингів та НТЗ: «Ураган» взяв курс на Литву і Польщу

«Tesla» посіла четверте місце на Torneio Internacional Futsal Feminino

Харків’янки стали четвертими на міжнародному футзальному турнірі у португальському місті Віана-ду-Каштелу.


Окрім підопічних Василя Сухомлинова у турнірі взяли участь CFS «Majadahonda» (Іспанія), «Nieuw» Roden (Нідерланди) і «Santa Luzia» (Португалія).

У двох перших зустрічах представниці України поступилися представницям Іспанії та Нідерландів з ідентичним результатом – 0:3. Варто відзначити, що саме у поєдинку з «Nieuw» Roden слобожанки могли сподіватися на очки.

За рахунку 0:0 нашим співвітчизницям не вдалося реалізувати пенальті. Пропустивши один гол від суперниць «Tesla» спробувала відігратися, граючи у п’ять польових. Однак, нідерландки використали помилки харків’янок і ще двічі вразили ворота української команди.

Останній з матчів колектив Василя Сухомлинова провів з господарками турніру – командою «Santa Luzia». На жаль, третя зустріч також завершилася поразкою для представниць України – 2:6.

Тож, «Tesla» посіла четверте місце. Також за підсумками турніру харків’янки отримали відзнаку «фейр-плей» за своєчасне надання допомоги лікарем української команди гравцю «Nieuw» Roden .

Зрештою, саме нідерландки посіли третє місце, срібло дісталося португалкам, а переможницями стали гравці іспанської CFS «Majadahonda».

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.