Экстра-лигаПереходим на «ты». Евгений Смоловик: "Подходит к нам незнакомый дядька и предлагает заниматься футболом. Когда мы согласились, он повел нас…в лес"Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: Задача МФК «Продэксим» – выйти в «финал четырех» Кубка УЕФАКубок УкраиныКубок Украины. Предварительный раунд. Manzana-2 - Днепр (Черкассы). LIVE!Экстра-лигаВУФК благодарит Президента МФК «Продэксим» Игоря Колыхаева за поддержку будущих чемпионов«СумДУ» – «Катеринославхліб» 2:5. Післямова + ВІДЕОЗапорожскаяЗапорожье, 2-й тур. Разгромы в Премьер-лиге... (+ видео)Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7: зрелищно и результативноКубок УкраиныКубок Украины. АРПИ Запорожье - Nik&Ars.; ПослесловиеЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 27-28 жовтня Футзал в мире Битва лидеров Серии А в одну калитку: Лупаренсе разгромил Аква&СапонеИспанияНаваррское дерби как украшение Примеры: когда места не имеют значенияКубок УкраиныКубок Украины. Первый предварительный этап. LIVE!Экстра-лигаМаксим Коптєв: «Гра в Житомирі буде навіть не за шість очок, а за місце в плей-офф»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7. LIVE!ХмельницкийЗа крок до камбеку: «Динамо-ГУНП» мінімально перемагає «Кардіфф-Прикордонник» в матчі за СуперкубокЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 7: хет-трик Хамдамова, перестрелка в Покровском, ничья чемпиона и выездная победа «Кардинала-Ривне»Кубок Украины"Сумыхимпром-СДПУ" вылетает из Кубка Украины. Владимир Гладов: "Этот матч очень полезен для нашей молодой команды"Кубок Украины"СумДУ" - "Екатеринославхлеб". АнонсКиевКиев. Высшая лига. 2-й тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 7-го тура: когда каждый матч – центральный

У Новодністровську відбулись змагання з футзалу "КУБОК МЕРА" у рамках "Днів Словаччини у Новодністровську"

У неділю 22 жовтня у приміщенні Спортивного комплексу ОКЗ «ДЮСШ у місті Новодністровськ» відбувся турнір з футзалу «Кубок мера», приурочений «Дням Словаччини у Новодністровьску».
 

Головним ініціатором заходу став міський голова Анатолій Болдашев, організаторами - Олександр Богачук, Відділ молоді та спорту Новодністровської міської ради, МЦ ФЗН «Спорт для всіх» та Новодністровська міська федерація футболу. Ведучою відкриття стала начальник відділу молоді та спорту - Тетяна Зубець.

Взяти участь у змаганнях зголосилося 5 команд: ФСК «Новодністровськ», «СОЮЗ» м.Сокиряни, ФК «Ожеве», МК «РЕМ» Муровані Курилівці та Вашківецька ОТГ.

Взагалі, у задумах організаторів зробити турнір міжнародним, тож у наступному році взяти участь планують команди зі Словаччини та Польщі. Саме про це розповідав на відкритті змагань мер Анатолій Болдашев. Також він поінформував про плани та конкретні дії у напрямку розвитку футбольного руху у Новодністровську. Приємною місією стало вручення новодністровським футболістам комплекту якісних м’ячів фірми “SELECT” які було закуплено за кошти новодністровської міської ради, підтримуючи таким чином розвиток міської футбольної команди. Ще один м'яч був подарований відділенню футболу новодністровської ДЮСШ, який отримав тренер закладу Василь Шевчук.

Також на відкритті виступив голова Федерації футболу міста Новодністровськ Роман Шундрій, який у свою чергу зазначив про позитивні зрушення та успіхи новодністровських футболістів. Так вперше за багато років наші школярі взяли участь у дитячій футбольній лізі, а доросла команда заявилася на участь у другій лізі.

Турнір розпочався першою грою новодністровців проти футболістів Ожевого, у якій вони переможно зіграли з рахунком 3:0. Далі було дві поразки, і вже у останньому матчі проти команди Вашківецької ОТГ наші футболісти зуміли зібратися, та вибороти перемогу з рахунком 3:1. За результатом усіх ігор перше місце посіла команда міста Сокиряни (9 очок), на другому та третьому місцях з однаковою сумою у 6 очок опинились команди Новодністровська та Мурованих Курилівців, і вже за результатом особистої зустрічі наша команда поступилась мурованокурилівчанам, посівши почесне третє призове місце.

На церемонію нагородження Анатолій Болдашев запросив футбольного  тренера, який протягом довгих років виховував численні покоління новодністровських футболістів - Володимира Мигаленюка. На жаль, через важку хворобу, останнім часом йому довелось відійти від тренувань, проте він і надалі продовжує вболівати усією душею за новодністровський футбол. Усі призери отримали кубки, медалі та грамоти, а головний переможець ще й грошову винагороду.

У номінації кращий гравець перемогу отримав сокирянець – Максим Коломієць, кращим воротарем став Олександр Швець з команди Ожевого.

На завершення Анатолій Іванович запросив усі команди на змагання «Кубок Енергетика», які традиційно мають відбутися у грудні цього року з нагоди професійного свята усіх енергетиків країни.

Вітаємо команди з перемогою та бажаємо професійного розвитку!

Також організатори висловлюють подяку спонсору змагань - Денису Маслюку та компанії “Віза центр” за надану матеріальну допомогу для організації турніру. Окрема вдячність ОКЗ «ДЮСШ у місті Новодністровськ» та директору Віталію Маркітану за гостинність та надане приміщення.

Джерело - Ірина Шундрій, novod.info 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.