Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев тур

Усі фаворити футзального кубку Рівного вийшли у чвертьфінал

Перший ігровий день Кубку міського голови Рівного з футзалу пройшов без сенсацій. Хоч деякі з чотирьох стартових матчів турніру тримали деякий час глядачів та команди у напрузі. Щоправда у всіх іграх в підсумку фаворит перемагав мінімум в три голи. Найбільшу перевагу над суперником здобув один з фаворитів розіграшу Кубку мера 2016 “Славія”. Її перевага над командою “РДГУ” сягнула п’яти м’ячів.

Після матчу футболісти зізналися, що дещо недооцінили молоду студентську команду – це вилилось у гол в ворота “Славії” вже на четвертій хвилині матчу. “Славія” володіла тотальною ігровою перевагою, але в деяких епізодах кіпер “РДГУ” діяв вище усіляких похвал.

І все ж, досвід взяв гору над бажанням та молодістю. Під кінець першого тайму граючий тренер Андрій Паршиков відновив рівновагу, а потім Сергій Тригубець забив другий гол, і на перерву “Славія” пішла вже ведучи в рахунку. В другому таймі все стало на свої місця, ще п’ять голів у ворота студентів – це мінімум реальзованих моментів, з тих, що були у “Славії”. Так у воротах “РДГУ” розписалися Сергій Тригубець та Андрій Паршиков, Михайло Трофімчук, Роман Волох та Олег Кучер. Вже перед фінальною сиреною, коли питання переможця в матчі було зняте студенти спромоглися засмутити Юрія Колодюка. Тож у підсумку 7:2, і “Славія” прогнозовано виходить до чвертьфіналу Кубку міського голови Рівного.

ВІДЕООГЛЯД:
 

До наступного етапу турніру також вийшли “Ребелс”, “Рівнегаз” та “Феміда”, які здолали своїх суперників з таким рахунком:

19:00 Ребелс – Горинь – 5:2
19:45 Славія – РДГУ – 7:2
20:30 Рівнегаз – Інваспорт – 6:3
21:15 Горизонт – Феміда – 0:4

Інші чотири учасники чвертьфінальної стадії турніру визначаться найближчої суботи, крім того, “Славія” матиме можливість повернути заслужене перше місце в турнірній таблиці першої ліги Чемпіонату Рівного з футзалу, адже о 20:00 зіграє перенесений матч першого туру з “Ребелсом”. Нагадаємо, що усі ігри відбуваються в спорткомплексі “ДЮСШ-4”.

10 грудня, субота, 1/8 фіналу
17:00 Граніт – Comeback
17:45 Хімік – Рівне-112
18:30 Північ-Центр – Рівнеобленерго
19:15 Квартал – Комфорт-Сервіс
20:00 Славія – Ребелс (перенесена гра 1 туру)

Джерело - ritm.tv

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.