Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Ужгород, 5-й тур: коли результативність зашкалює

У неділю, 12 лютого, в спорткомплексі "Зінедін" відбувся 5-ий тур Ужгородської футзальної ліги.
 

У першому матчі групи А Верест розгромив КС Ужгород і продовжує йти на третій позиції. За Верест Чобаль забив шість голів, по хет-рику у Черевка та Ільківа, дубль у Подлевського. За КС Ужгород двічі забив Самсонов.
 
Рівним виявився поєдинок між АТО та УжНетом. Команди забили по одному голу в кожному з таймів. За АТО відзначились Шелепець та Смірнов, за УжНет – дубль в Оніщука.
 
Цікавим вийшов поєдинок між Проспектом та Ultimate. Проспектівці мали багато нагод для голу, але забити не вдавалось, поки за діло не взявся Юрій Шукаль, який ще в першому таймі оформив хет-рик. Та в другому таймі африканці відіграли два голи (один з пенальті) завдяки Ммакама Кінгслі. Та Проспект зумів здобути три пункти, під кінець гри Шукаль асистував Товтину, який встанови кінцевий рахунок.
 
Teamwear вдало розпочав гру з Минаєм, забивши на першій хвилині з вільного удару. Та розвинути свій успіх вони не змогли, Минай захопив ініціативу на полі і забивав на любий смак. У підсумку відзначились всі крім Бабенка, по чотири голи у Пиняшка та Гібалюка, хет-рик у Якушева, дубль у Допілки, по одному забили Лобода, Пилип, Микуляк та автогол Єршова. За Teamwear: Пайдич, Вайда та Зубанич.
 
Група А
 
«КС Ужгород» - «Верест» 2:14
«АТО» - «УжНет» 2:2
«Ultimate» - «Проспект» 2:4
«Минай-1» - «Teamwear» 17:3

 
У битві головних конкурентів за друге місце Медея зуміла перемогти Спортіку. Підопічні Івана Ковача будують свою гру через свого головного бомбардира Анатолія Нурієва, який і в цьому матчі доклав максимум зусиль для підсумкової перемоги. Команди швидко обмінялись голами на старті поєдинку та перший тайм завершився на користь Медеї 4:2. На початку другого тайму Спортіка скоротила розрив у рахунку, але на більше вони не спромоглися. Загалом Нурієв забив п’ять голів і віддав одну гольову на Куцина, ще по одному на рахунку Мотильчака та Сергія Назаренка. У Спортіки хет-рик у Сегедія та один гол у Чегіля.
 
Епіцентр завдяки перемозі над Будівельником трохи піднявся у турнірній таблиці. Будівельники хоча й забили першими на 14-й хвилині, до перерви дістали три голи. У другій половині гри Епіцентр лише зміцнив свою перевагу. Епіцентр: Шегда та Турега по три голи, Дюгованець – два голи. Будівельник: Селменський забив два голи і один Коштура.
 
Лівійці зуміли здобути свою дебютну перемогу на турнірі і тим самим відірватися від останнього місця. У першому таймі вони забили лиш один гол, а в другому ще п’ять. ЮСБ відповіло голом престижу від Тиберія Шукаля. За львів забивали Абдул, Абувбакер, двічі Ахмед та Фараг.
 
Одним з найцікавіших у турі стало протистояння Минай-2 та Зінедін. У минайців місце у воротах зайняв польовий гравець Віктор Чумак, а на лаві запасних був лише один гравець (до того ж, за годину до матчу Минай відіграв гру Зимової першості). Вагін швидко вивів вперед Минай, але Зінедін не полишав надій відігратись. Під кінець першого тайму, через перебір фолів минайцями, господарі пробивали десятиметровий удар і Мадяр зрівнює рахунок. На першій хвилині другого тайму Лукіяник забиває другий гол Зінедіну. Нергеш забив у відповідь на 26-й хвилині, та за дві хвилини Лукіяник знову пробив Чумака. Михайло Дудаш за шість хвилини до завершення поєдинку зумів вирівняти становище на табло. В останні миті матчу Минай зосередився на захисті і втримав нічийний рахунок.
 
Група В
 
«Будівельник» - «Епіцентр» 3:8
«Libyan Lions» - «USB» 6:1
«Sportika» - «Медея» 4:8
«Минай-2» - «Zinedine» 3:3

 
У битві аутсайдерів КІТ зумів перервати свою серію невдач. Три голи влетіло у ворота Тиси-1 ще у першому таймі, ще дев’ять у другому. За КІТ забивали Моніч чотири голи, у Соханича та Максимовича по дублю, по одному Шпонтак, Лучин, Ромош та Гойс.
 
У поєдинку Вікінга та Вопака глядачі побачили два різні тайми у виконанні команд. У першому Вікінг встановив суттєву різницю у рахунку, забивши чотири м’ячі. Та Вопак у другій половині гри забив сім голів і тим самим вирішив долю матчу на свою користь. За Вікінг забивали двічі Горняк, по одному Пребуш, Русин. За Вопак: хет-рик Чульби, по одному Райніш, Ходаковський, Фенцик та Федьо.
 
Худльово у другому матчі поспіль втрачає очки, на цей раз поступившись Коритнянам. Обидві команди створили багато моментів та реалізувати краще вдавалось коритнянцям, у яких забивали Ільницький, Батка та двічі Мицак. У Худльова відзначився Стерчо.
 
Завершав ігровий день зустріч УжНУ та Радванки. Останні підсилились Дроздом та Арделяном (які останнім часом виступали за Середнє та Минай відповідно). Саме Арделян і відкрив рахунок у матчі, хоча у суперника в цей час лежав гравець. Гра носила нервовий характер, у одному з епізодів Товт вдарив Федака після обопільної боротьби за м’яч, після не тривалого вияснення стосунків гра продовжилась. При рахунку 1:1 на 18-й хвилині радванський гравець сфолив (вшосте) поблизу своєї штрафної і викликало суперечки місце пробиття стандарту. Все ж таки було вирішено бити з десяти метрів і Лебідь пробив точно під стійку оформивши дубль у цьому матчі. Та за мить Товт зрівняв рахунок. На початку другого тайму Яхімець виводить Радванку вперед та дубль Машталіра і УжНУ знову виграє. В останні хвилини матчу підопічні Бучка провели три голи (Яхімець, Арделян та Грицкевич) і святкували перемогу.
 
Група С
 
«Вопак» - «Вікінг» 7:5
«Тиса-1» - «КІТ» 0:12
«Коритняни» - «Худльово» 4:1
«УжНУ» - «Радванка» 4:6


Джерело - 
lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.