Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» сыграет на турнире в РумынииИспанияРафа Лопес: «В этом сезоне мы хотим выйти на ведущие роли»Экстра-лигаМатч за Суперкубок України відбудеться у ЧеркасахКазахстанАФК «Кайрат». Непререкаемое доминированиеИспанияКлуби ЛНФС згенерували прибуток у понад 145 мільйонів євроЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард» дважды сыграл с «Продэксимом»Экстра-лигаЗа "Кубок Львівщини"-2019 боротимуться шість командФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: визначилися чвертьфіналістиЧехияВиктор Тарчило: «Уровень чешской лиги очень высок»ЭстонияАндрій Чуднов і Олексій Фетько стали гравцями «СМСрахи»Португалия«Брага» готовится к сезонуБразилияТрагедия в Бразилии – убит игрок «Коринтианса» Дуглас НунесФутзал в миреЛучшие футзальные голы и финты от QueuvisomКазахстанБывший футболист "Кайрата" перешел в футзальный клубФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів п’ятого ігрового дняИспанияКіке обрали найкращим захисником за всю історію ЛНФСИталияДебора Ванін — володарка Золотої бутсиФутзал в миреПредставляємо учасників Міжконтинентального кубкаФутзал в миреКлубний чемпіонат Азії: результати матчів четвертого ігрового дняКазахстанКапитан «Кайрата» Динмухамбет Сулейменов переходит в «Жетысу»

Ужгород. Відбулися півфінали Вищої та Першої ліги УФЛ

У суботу, 11 березня, відбулись ще чотири півфінальні поєдинки в рамках УФЛ.
 

Розпочали другий ігровий день півфінальними іграми в Першій лізі. Тімвір та КІТ вже на старті зустрічі порадували глядачів голами. Першими забили КІТ зусиллями Лучина, та до закінчення першої десятихвилинки Іван Шкірта відзначився дублем. На 12-й хвилині Шпонтак зрівнює рахунок 2:2.
 
Впродовж подальшої гри КІТ мав декілька хороших можливостей, щоб забити ще один гол та Марко діяв надійно. У Тімвіра не клеїлась гра в нападі і лише за 20 секунд до фінального свистка Олександр Гряділь (до речі журналіст Лобди) з доволі гострого кута пробиває потужно під перекладину і приносить своїй команді перемогу.
 
Teamwear – КІТ 3:2
Голи:
Шкірта, 5, 9, Гряділь, 40 – Лучин, 3, Шпонтак, 12.
Teamwear: Костянтин Марко, Руслан Вайда, Едвін Мармор, Данило Зубанич, Михайло Янцо, Олександр Гряділь, Іван Шкірта, Йосип Пайдич.
КІТ: Сергій Роман, Віталій Лучин, Андрій Соханич, Максим Мошак, Олександр Максимович, Юрій Хила, Михайло Вакерич, Юрій Гойс, Микола Шпонтак.
 
В наступному поєдинку зійшлися КС Ужгород та Тиса. Тут сталася справжня перестрілка. Де то одна команда виходила вперед, то інша. Вже на першій хвилині забиває Роман Чорний за КС Ужгород. Телевізійники за п’ять хвилин забивають три голи та суперник відповів двома і зрівняв рахунок. Лише за хвилину до завершення першого тайму Старух знову виводить свою команду вперед.
 
У другій двадцятихвилинці ударний дует Чорний-Матолчі знову наздоганяють у рахунку, а на 38-й хвилині Богдан Будз встановлює остаточний нічийний рахунок. В серії післяматчевих пенальті КС Ужгород не змогли пробити Гречку, тоді як тисівці свої удари реалізували.
 
КС Ужгород – Тиса 6:6 (по пен. 0:2)
Голи:
Чорний, 1, 15, 35, Матолчі, 18, 28, 29 – Старух, 6 ,11 ,19 ,32, Рогач, 7, Б. Будз, 38.
КС Ужгород: Микола Костьовят, Йосип Матолчі, Роман Чорний, Андрій Самсонов, Назарій Ткачук, Михайло Серюга, Володимир Тар, Віктор Каганець.
Тиса: Ерік Гречка, Вадим Сурмай, Леонід Николишин, Іван Шимко, Василь Старух, Ян Рогач, Назар Будз, Богдан Будз, Роман Бучок, Максим Мощак, Роман Сенишин.
  
У Вищій лізі першими вийшли на поле Верест та Коритняни. Ця гра виявилась не надто видовищною, обидві команди грали обережно. В середині тайму вони обмінялись голами, а на 18-й хвилині коритнянці взагалі вийшли вперед. Верест ніяк не міг пробити оборону суперника, а от Коритняни час від часу змушували воротаря Мацунича демонструвати свої вміння. Лише в останню хвилину гри Коритняни зняли питання про переможця, забивши третій гол.
 
Верест – Коритняни 1:3
Голи:
Ільків, 12 – Ільницький, 13, Савчин, 18, Мицак, 40.
Верест: Михайло Мацунич, Віталій Подлевський, Калинич, Кременчуг, Юрій Чобаль, Черепко, Гатяш, Василь Пригара, Руслан Ільків, Віктор Пушак.
Коритняни: Володимир Тренич, Михайло Ільницький, Іван Корпош, Олександр Маковецький, Ігор Мицак, Веніамін Савчин, Марк Савчин.
 
Головним поєдинком дня була зустріч Спортіки та УжНЕТа. Зі старту студенти виглядали більш впевненіше і вже на 5-й хвилині повели в матчі, забив Крістіан Сегедій. Знаходячись під опікою Жентички Кополовець мав не багато моментів та на 13-й реалізував один з них – 1:1. По перерві гравець Поляни Іван Русин знову виводить Спортіку вперед та ужнетівці відповіли ударом Гончарова і воротар відбиває собі у ворота.
 
Гравці Спортіки обстрілювали ворота Ваша з дальньої дистанції, але все марно. Натомість Кополовець не реалізував декілька виходів на ворота. Коли здавалось, що футзалістів очікує серія пенальті УжНЕТ провів швидкі два голи: спочатку Бицюк головою, а згодом Гончаров провели переможні голи.

Sportika – УжНЕТ 2:4
Голи:
Сегедій, 5. Русин, 22 – Кополовець, 13, Гончаров, 25, 36, Бицюк, 36.
Спортіка: Станіслав Веретенніков, Крістіан Сегедій, Іван Жентичко, Іван Русин, Назарій Слободян, Денис Чегіль, Сухаїб Абу-захра.
УжНЕТ: Андрій Ваш, Дмитро Молодцов, Андрій Гончаров, Олексій Скрипніков, Олександр Гулаков, Станіслав Балуєв, Артем Бицюк, Михайло Кополовець, Ігор Дзюбенко, Вадим Симчера, Василь Олаг.


Джерело - Тарас Галушка, http://lobda.at.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.