ВетераныЛьвів: дві нічиї в центральних матчах чемпіонату "40 плюс"ВетераныЧемпіонат України з футзалу (40+). Інтерв`ю з учасниками (День 2)ХмельницкийПреміум-ліга: заключні ігри 1/4 фіналу плей-офф в дивізіоні 1 у режимі LIVE!!!ДнепрДнепр. Дивизион А. 16-й тур. Он-лайнКиевКиев. Высшая лига. 12-й тур. Он-лайнУкраинаВ Доме футбола обсуждали проблемы детско-юношеского и молодежного футзалуУкраинаВ битві лідерів сильнішими виявилися кияниДнепровскаяКомитет футзала Днепропетровской области. ВидеосюжетЗакарпатскаяУжгород: #ЧасФутзалу VI випускХмельницкаяПреміум-ліга: топ-12 кращих голів стартових матчів 1/4 фіналу плей-оффОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 16 тур. Превью к матчамВетераныЧемпіонат України з футзалу (40+). Коментарі учасників, перші емоції (День 1)ВетераныЧемпіонат України серед ветеранів (40+). 2-й етап. День 2-й. Он-лайнВетераныЧемпионат Украины среди ветеранов (40+). 2-й этап. 1-й деньХарьковскаяЛучшие голы 11-го тура 11-го Кубка Харькова и 6-го тура 31-го Кубка ФК УниверНиколаевскаяНиколаев: смена лидера в Пятой лиге. Обзор от Анастасии МехедовойЗакарпатскаяУжгород. Відбулися збори представників команд-учасників УФЛУкраинаЕпіцентр К3 (Київ) - Епіцентр К Авангард (Одеса). Анонс матчуИвано-ФранковскаяАМФІФО: “Віза - Вторма” робить дубльОдесскаяОдесса: неделя неожиданных разгромов

Ужгород. Відбулися збори представників команд-учасників УФЛ

У четвер, 23 лютого, у прес-центрі Зідо відбулось засідання учасників Ужгородської футзальної ліги, на яких вирішувались деякі організаційні питання. Основним з яких було – формат ігор у другій частині турніру. Після не тривалих дискусій було вирішено грати згідно регламенту - за олімпійською системою.
 
 
За підсумками першого кола команди будуть поділені на три групи – Суперліга, Вища ліга і Перша ліга. До кожної ліги увійдуть вісім учасників – це перші дві команди з кожної групи і дві кращі треті (за набраними очками). Далі згідно набраних балів буде складений рейтинг команд, які згодом будуть грати за сіткою 1-8, 4-5, 3-6, 2-7. Команди, які програють у чвертьфіналі не припиняють грати, а будуть боротися з іншими невдахами чвертьфіналів за підсумкові місця з 5 по 8 (так в кожній лізі). У Першій лізі було дозволено відкрити трансферне вікно до початку другого кола.
 
Організатор змагань Олександра Терембець повідомила, що призери кожної з ліг отримають оригінальні, виготовлені спеціально для цього турніру, кубки, грамоти, призи кращим гравцям.   
 
Після того, як стало відомо, що Ужгородська футзальна ліга отримала статус відбіркового етапу аматорської футзальної ліги України, три команди зможуть прийняти участь у всеукраїнському фіналі. Це будуть дві кращі команди з Суперліги та чемпіона Вищої ліги (звісно, якщо команди матимуть бажання і можливість поїхати на фінал). Переможець Суперліги поїде у Дніпро на Всеукраїнський фінал (24-26 березня), а срібний призер Суперліги і переможець Вищої ліги у Луцьк на Елітний фінал (кінець березня – початок квітня). 

Джерело - http://lobda.at.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.