Италия"Аква&Сапоне" проиграл в Песаро, "Лупаренсе" тут же вышел в лидеры Серии АРоссияРоссия. Суперлига. 14-й тур. LIVE!ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 19-го тураИспанияДождь футзалу помеха: в Примере один матч играли два дня в двух городахПервая лига Первая лига. Группа «Восток». 6 тур: три передачи Алексея МоторногоКубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Матчи 13-14 января: «блицкриг» Мануйленко и сюрприз от «Viva Cup»Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. LIVE!Экстра-лигаАндрій Федюк: «На моїй кар’єрі багато хто ставив хрест»Экстра-лигаВалерій Легчанов: "Запрошую вболівальників на другий кубковий матч з «Соколом»"ЖитомирФК “Атлет-Житомир” громить “Медик” й повертає собі лідерство у вищій лізіМихайло Соколовський: "Все вирішить лише останній тур чемпіонату Житомира"Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Матчи 12 января: четвертая молодость Сергея ЧепорнюкаЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Свого часу міг очолити збірну Польщі»Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Анонс-3: будут ли сюрпризы там, где их не ждут?Сборная УкраиныГеннадий Лисенчук. Часть 2. «Могли участвовать и в олимпийских играх»РовноДенис Пашкевич: «На Рівненщині гостро стоїть проблема нестачі залів»ОдессаВиктор Дрозд: «Больше спорта – меньше политики!»Кубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Анонс-2: киевский экзамен Карлоса БарбозыКубок УкраиныКубок України. 1/8 фіналу. SKIDKA (Київ) – RED (Київ). АнонсСборная УкраиныГеннадий Лисенчук: «Этот старый автобус в итоге сделал нас счастливыми»

Валерій Легчанов: "Запрошую вболівальників на другий кубковий матч з «Соколом»"

Інтерв'ю з головним тренером львівської «Енергії» Валерієм Легчановим

Напередодні матчу-відповіді 1/8 Кубка України прес-служба львівської «Енергії» поспілкувалася з головним тренером нашої команди Валерієм Легчановим про останні успіхи в Екстра-лізі, підготовку до третього поспіль протистояння з хмельницьким «Соколом» і не тільки.
 
–  «Енергія» має триматчеву переможну серію в Екстра-лізі. До цих звитяг додався позитивний результат у першому матчі Кубка України. Команду можна лише привітати з такими результатами.
– Дякую. Насправді, у нас була важка осінь. Хлопці зробили потрібні висновки після тих невдалих матчів у першій половині сезону. Всі розуміли, що ми будуємо команду заново. Мене цікавило, що буде навесні. Хотілося якомога швидше досягти бажаного результату. Нині я задоволений цією серією та впевненістю, яка є у команди. Хлопці розуміють, що ми на правильному шляху. Прослідковуються позитивні тенденції. В Екстра-лізі поки що є пауза пов’язана з кубковими матчами та участю збірної України на Євро-2018. Зважаючи на ті результати, які ми демонструємо, можливо, для нас вона є зайвою.
 
– Вдруге протягом нетривалого часу команда проводила поєдинок з «Соколом». Чим запам’яталися протистояння з хмельничанами?
До «Сокола» ми готувалися окремо, оскільки ця команда має чітко виражений стиль гри та виконує всі вказівки свого тренера. Для нас був прикладом та певним уроком матч першого кола Екстра-ліги. Ми розбирали ті помилки за які нас покарав суперник. Ця поразка стала надзвичайно болючою, тож ми спробували нейтралізувати ті компоненти, в яких хмельничани мають перевагу. Окрім поразки мене цікавило як команда сприйматиме суперника у плані тактики. Ми поступилися супернику винятково у тактичному плані. Я не достукався до хлопців, а вони, можливо, переоцінили свої можливості. Також розбирали поєдинки «Сокола» в Екстра-лізі знову ж таки звертаючи уваги на тактичну побудову гри суперника.
Саме тому ми здобули три очки у матчі чемпіонату та перемогли у першому поєдинку Кубка України. Поки що у команди виходить не все про що ми домовляємося з гравцями, але розуміння і сприйняття суперника присутні. Початки протистоянь з «Соколом» нам не надто вдавалися, тож на львівський матч внесемо корективи.
 
– Після завершення кубкового матчу суперник не потиснув руки гравцям та тренерському штабу «Енергії». Можливо саме останні дві поразки у матчах з нашою командою «завели» суперника?
– Для мене взагалі це є незрозумілим. Протягом кар’єри гравця та тренера (15 років, які я віддав футзалу) це перший подібний випадок у нашому чемпіонаті. Після львівського матчу суперники не потиснули руки арбітрам. Натомість, у Хмельницькому ми стояли та чекали на суперника після завершення зустрічі. Так само як і арбітри. Що цим підкреслюють та чого прагнуть досягнути такими діями хмельничани мені невідомо. Наші клуби досить плідно співпрацюють: ми їздимо до них на літні турніри, а вони приїжджають до нас. Для таких випадків є відповідні органи ФФУ, які повинні дати оцінку цій ситуації.
 
– У першому матчі 1/8 Кубка України за «Енергію» дебютував Сергій Коваль. Як оціните гру новачка?
– Можу дати лише схвальний відгук про його дебют та організаторські здібності, а саме як він взаємодіяв з молоддю. Він перебуває у команді близько місяця. Зважаючи на те, що ми відпрацьовували на тренуваннях, можу сказати, що прогрес є. Його досвід додає впевненості як четвірці гравців з якими він перебуває на паркеті, так і всій команді.
 
– Який турнір для «Енергії» є пріоритетнішим: Кубок чи Екстра-ліга?
– На першому місці для нас знаходиться Екстра-ліга. Однак, Кубок України ніколи не завадить. Треба підтверджувати традиції клубу, який є неодноразовим володарем Кубка України. Будем рухатися поступово. Нині ми в 1/8 і нам треба подолати цю стадію. Якщо це вдасться зробити – ставитимемо таку саму мету на наступну стадію.
 
– 17 січня «Енергія» вдома проведе матч-відповідь 1/8 Кубка України проти «Сокола». Наскільки важливою у цьому протистоянні є підтримка львівських вболівальників?
– Ми трохи додали у своїй грі. Команда грає саме для вболівальників. На останньому домашньому матчі їхня кількість стала більшою. Тож, користуючись нагодою запрошую вболівальників на другий кубковий матч з «Соколом». Ще нічого не вирішено. Поєдинок буде непростим. Хотілося б, щоб зал був повним і за їхньої допомоги ми спробуємо перемогти суперника.
 
Джерело – energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.