Экстра-лигаВладимир Трибой: «С одесским «Локомотивом» двадцать лет назад выносили всех!»Экстра-лигаВалерій Легчанов: «Готуємось далі та очікуємо на наступного суперника»ОдессаОдесса. Премьер-лига. 11 тур. Осечка «МКВ»Юношеский футзалВолодимир Салій: "Хочемо довести, що невипадково є лідерами чемпіонату"Чемпионат ЕвропыЗбірна України з футзалу продовжує підготовку до Євро-2018 (відео)ЛьвовскаяГранд Ліга Львова: неймовірний камбек від «Фуджікури» (відео)РоссияАндреев и Пустота. Часть 1Первая лига Перша ліга. Група «Захід». 7 тур: лідери йдуть у відривЭкстра-лигаМФК «Продэксим» отправляется на сборы в ИспаниюОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 10 тура Премьер-лиги 2017-18Кубок УкраиныГол Максима Войтка в ворота «Viva Cup»ОдесскаяОдесса. Высшая лига. Гуляли так, что не смогли встать из-за праздничных столов?!ЖитомирскаяЖитомир. 12 тур: тур сенсацій і несподіванокЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Нині у заявці присутні ті гравці, на яких ми розраховуємо»Чемпионат ЕвропыАлексей Попов: «Кадры решают все»ТурнирыEpicentr Brovary Open Cup: «Епіцентра К3» рівніший за іншихКубок УкраиныКубок Украины-2017/18. 1/8 финала. Ответные матчи. 2:1 в пользу «зеленых»Экстра-лига«Сокіл»: до Польщі на матчі з «Пястом»ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Ответные матчи. LIVE!

Велика турнірна таблиця чемпіонатів України (1993-2017)

"Енергія" - вже друга, херсонський "Продексім" додав аж 15 позицій!
 
 

По завершенні 24-го за ліком Чемпіонату України серед команд Екстра-ліги (раніше - Вищої ліги) були внесені відповідні зміни до зведеної турнірної таблиці. У верхній частині рейтингу відбулися кільках змін. Віце-чемпіон країни 2016/17 рр. - львівська "Енергія" - нарешті потіснила з другої позиції столичний "Інтеркас", а вже наступного сезону "зелено-білі" цілком можуть обійти і найтитулованіший український футзалний клуб - донецький "Шахтар".

Бронзовий призер і володар національного Кубка - харківський "Локомотив" - у порівнянні з попереднім сезоном піднявся на одну сходинку (7), обійшовши запорізький "Запоріжкокс". У десятці кращих також перебувають івано-франківський "Ураган" (6) та об'єднана команда "ЛТК-ІнБев-НПУ" (10), які, щоправда, залишились на "своїх" місцях у зведеному рейтингу.

Одну позицію додав "Кардинал-Рівне", який піднявся на 18-е місце. "Плюс 6" у порівнянні з минулим сезоном показав хмельницький "Сокіл" - наразі цей клуб піднявся 25-у сходинку, а "Титан-Зоря" з Покровського "стрибнула" одразу на дев'ять позицій догори - 37-е місце великої турнірної таблиці.

А найбільшого прогресу не лише за минулий сезон, а й за останні 5 років продемонстрував новоспечений чемпіон України - херсонський "Продексім", який зумів додати у рейтингу рекордні 15 (!) позицій і всього за два сезони в еліті піднявся вже на 32-е місце!

Дебютанти Екстра-ліги - київський "ХІТ", який став переможцем регулярного чемпіонату, але в підсумку залишився без нагород, перебуває знаходиться на 45-й сходинці, а "Юні-Ламан" з Чорноморська перебуває на самому низу великої турнірної таблиці чемпіонатів України.

- очки, набрані командами, перераховані за новою системою - 3 бали за перемогу

Правонаступність
Надія-Запоріжкокс = Запоріжкокс
Случ = МФК Рівне
Універ-Харків = Універ-Локо = Універ-ЕХО = ФК Харків = ЕХО-Еталон = ЕХО
Колос = Сумигаз
Укрсплав = МФК Шахтар
Донбас = Донбас ЮМС = Янус-Донбас = Шахтар ВАВК  = Шахтар
Слід = Кий-Слід = Кий = Кий-Політехнік = Київ-Уніспорт
Корпія = Корпія-Політех
Універ-Автомар = СумДУ
Кардинал = Кардинал-Рівне
ЛТК = ЛТК-ІнБев-НПУ
Спортлідер+ = Сокіл

Примітки:
- про правонаступництва інших команд інформація відсутня;
- виділено нині існуючі команди Екстра-ліги (Вищої ліги).

* - чемпіони України різних років і кількість титулів.

Підготував Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Фото: Євген Кравс

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.