ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы ответных матчей 1/4 финала плей-оффЭкстра-лигаДмитро Камеко: «Часто звучали репліки "це ж, б…, тренер!!!", хоча помилявся Камеко-гравець.»ИспанияИспания. Примера. 1/4 финала. «Хаэн» вырывает победу на последних секундахФутзал в миреНовости от FutsalMania: перестройка в "Спортинге" и замена Рикардиньо?ОдессаОдесса. Лига Содружества. Лето-2018. 1 тур. Противостояние братьев-вратарей...РоссияАлександр Лукин: «Ловлю кайф от классного кадра»Испания22.00. Испания. 1/4 финала. LIVE!Беларусь18.30. Беларусь. Плей-офф. 1/2 финала. Второй матч. «Столица» (Минск) – «Лидсельмаш» (Лида). LIVE!Экстра-лига«Сокіл» в Угорщині: хороша гра і корисний досвід (+ відео)РоссияРоссия. Итоги 1/4 финала плей-офф от Евгения Кустова. Без интригиЭкстра-лигаАндрій Федюк: «У серії з «Продексімом» не вистачило Кузя»Экстра-лигаВалентин Вакула: «Хотілося б більше працювати разом з клубами та спільно розвивати футзал»ЛатвияВиталий Воскан: «Для нас постоянное лидерство «Никарса» – вызов»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков завітали до КраматорськаФутзал в миреКоманда НААУ перемогла на чемпіонаті світу Mundiavocat2018Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико та Андрій Новіков зустрілися з футзальною громадськістю Луганської областіЭкстра-лигаВелика турнірна таблиця чемпіонатів України (1993-2018)Футзал в мире«Київ-Академія» став переможцем чемпіонату світу серед державних структурЮношеский футзалЮнацька збірна України обіграла «Кобру»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 27

Велика турнірна таблиця чемпіонатів України (1993-2018)

"Енергія" виходить на перше місце, відчутний прогрес "ХІТа", "Титана" і "Продексіма"

 

По завершенні ювілейного, 25-го за ліком Чемпіонату України серед команд Екстра-ліги (раніше - Вищої ліги), були внесені відповідні зміни до зведеної турнірної таблиці. У верхній частині рейтингу відбулася одна, але досить суттєва зміна. Віце-чемпіон країни 2017/18 рр. і п'ятиразовий володар національного Кубка - львівська "Енергія" - нарешті опинилася на вершині! За два останні роки "зелено-білі" потіснили з другого місця столичний "Інтеркас", а за підсумками цього сезону обійшли і найтитулованіший український футзальний клуб - донецький "Шахтар".
 
У десятці кращих зведеного рейтингу більше змін не відбулося: івано-франківський "Ураган" (6) та об'єднана команда "ІнБев-НПУ" (10), залишились на "своїх" місцях. На три позиції піднявся "Кардинал-Рівне", який наразі посідає 15-у сходинку.  Також "плюс три" у порівнянні з минулим сезоном продемонстрував хмельницький "Сокіл" - 22-е місце великої турнірної таблиці.

Суттєвий прогрес в порівнянні з минулим сезоном показали призери Екстра-ліги 2017/18: дворазовий чемпіон України, херсонський "Продексім", всього за три роки в еліті зумів піднятися вже на 24-е місце (+8 позицій), а "Титан" з Покровського, завоювавши історичну "бронзу" чемпіонату, "стрибнув" догори одразу на 9 сходинок і зараз йде 28-им у зведеному рейтингу.
Переможець регулярного чемпіонату, київський "ХІТ", який вдруге поспіль залишився без медалей, за два сезони набрав 100 турнірних очок і піднявся на 34-е місце (+11 позицій), а дебютант цьогорічної Екстра-ліги - одеський "Епіцентр К Авангард" (59) - одразу ж випередив земляків з "Юні-Ламана", який перебуває на самому низу великої турнірної таблиці чемпіонатів України.

 

- очки, набрані командами, перераховані за новою системою - 3 бали за перемогу
Правонаступність
Надія-Запоріжкокс = Запоріжкокс
Случ = МФК Рівне
Універ-Харків = Універ-Локо = Універ-ЕХО = ФК Харків = ЕХО-Еталон = ЕХО
Колос = Сумигаз
Укрсплав = МФК Шахтар
Донбас = Донбас ЮМС = Янус-Донбас = Шахтар ВАВК  = Шахтар
Слід = Кий-Слід = Кий = Кий-Політехнік = Київ-Уніспорт
Корпія = Корпія-Політех
Універ-Автомар = СумДУ
Кардинал = Кардинал-Рівне
ЛТК = ЛТК-ІнБев-НПУ = ІнБев=НПУ
Спортлідер+ = Сокіл
Примітки:
- про правонаступництва інших команд інформація відсутня;
- виділено нині існуючі команди Екстра-ліги (Вищої ліги).
 
* - чемпіони України різних років і кількість титулів.
 
Підготував Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.