Ивано-ФранковскаяІгор Овчар: «Цього сезону зіткнулись з багатьма проблемами»ВолынскаяВолинь. Анонс останнього футзального уік-енду рокуЭкстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 13ЛьвовскаяЛьвів. Круті і Смішні Моменти (Випуск 8)БеларусьИтоги первого круга чемпионата Беларуси-2017/18 от Pressball.byДмитрий Литвиненко и Александр Сорокин выиграли Кубок ЧехииЭкстра-лига«Цифры знают все»: 50 голов «Сокола»РовноРівне. 5 тур: без сюрпризівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13. Лучшие голы, комбинации и сейвыОдессаОдесса. Лига Содружества: и пошел брат на брата!Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 6 тур: «Ураган» виходить на перше місцеЭкстра-лигаСеньор высшей лиги в Херсоне: вехи тренерской карьеры Карлоса БарбозыВолынскаяВолинь. Огляд футзального тижняКубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Илья ЗаславскийЖитомирЖитомир. 8 тур. "ІнБев" знову втрачає очкиЗапорожскаяЗапорожье. Премьер-лига. 9 тур: "Колесо-Центр" продолжает побеждатьБеларусьБеларусь. 15-й тур: успехи воспитанника АРПИ и голевые передачи Дмитрия ШамлиОдессаОдесса. Премьер-лига. 8 тур. «Эпицентр К Таирова» бил так, что рвались сетки!ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураВторая лигаОсобенности национального футзала-2017/18: Вторая лига

Відбувся турнір з футзалу «Кубок Футбольно-спортивного клубу «МегаСпорт»

Громадська організація «Футбольно-спортивний клуб «МегаСпорт» з нагоди першої річниці з дня свого заснування організувала та провела дитячо-юнацький турнір з футзалу «Кубок Футбольно-спортивного клубу «МегаСпорт». 


 

Захід відбувся в неділю 30 жовтня 2016 року в селі Омельник Кременчуцького району на відкритому майданчику зі штучним газоном для занять футзалом оздоровчого комплексу «Нафтохімік» ПАТ «Укртатнафта».

Положенням про турнір передбачалась участь у ньому чотирьох команд юнаків 2003-2004 років  народження, а саме: команда «Дніпро» (с. Кам’яні Потоки), наставник Ян Білоус, команда «Че-ка» (с. Піщане), наставник Максим Постольник , команда Потоківської сільської ради Кременчуцького району, наставник Остапець Максим, та команда-господар – збірна Омельницької сільської об’єднаної територіальної громади на базі ФСК «МегаСпорт», наставник Зубов Олег. Команда Потоківської сільської ради Кременчуцького району з невідомих організатору причин не з’явилась для участі в заході, а тому замість неї участь в турнірі взяла команда «МегаСпорт-2» (юнаки 2005 року народження та менші).

Волею жеребу було визначено пари команд, які у двох попередніх матчах розіграли путівки до головної гри турніру. В матчі-відкритті юні спортсмени з «МегаСпорту-2» нічого не змогли протиставити більш дорослим юнакам із с. Піщаного. Гра закінчилась з рахунком 9:0 на користь команди «Че-ка». В іншому попередньому матчі «МегаСпорт» із рахунком 5:1 здолав «Дніпро», в складі якого було чимало вихованців 2005 та 2006 років народження.

Цікавим та напруженим видався матч за третє місце, в якому силами помірялись «МегаСпорт-2» та «Дніпро». В першому таймі красиву командну комбінацію «МегаСпорту-2» влучним ударом завершив юний Денис Стрілець, 2007 рік народження. В другому ж таймі, не дивлячись на солідну та красиву гру голкіпера «МегаСпорту-2» Влада Ясинського, «Дніпру» все ж вдалось тричі влучити у ціль. При цьому свої ворота голкіпер «Дніпра» Ілля Андрєєв вразити не дозволив, хоча в «МегаСпорту-2» були для цього нагоди.

До останнього тривала інтрига в фінальному матчі турніру між «МегаСпортом» та «Че-ка». Команді з с. Піщаного доволі швидко вдалось тричі пробити голкіпера «МегаСпорту». Однак, юні «спортсмени» здаватись не збирались, після пропущених м’ячів продемонстрували потужну комбінаційну гру та ще до перерви зуміли звести своє відставання до мінімуму. В другому таймі «МегаСпорт» створив чимало нагод для взяття воріт суперника, однак реалізувати їх не зміг. При цьому наприкінці тайму «спортсмени», захопившись атакою, пропустили результативну контратаку суперника. Фінальний свисток арбітра Валерія Капшука зафіксував рахунок 4:2 на користь команди «Че-ка», яка й здобула почесний трофей.

Одноголосним рішенням оргкомітету кращим воротарем турніру визнано Влада Ясинського (команда «МегаСпорт-2», учень Омельницького ліцею), званням кращого гравця турніру відзначено Андрєєва Іллю (команда «Дніпро», с. Кам’яні Потоки). Кращим бомбардиром турніру став гравець команди «Че-ка» с. Піщане Сергій Кацарський. Переможці у номінаціях отримали від оргкомітету почесні дипломи, статуетки, а також подарунки від компанії «Агрінол», яка підтримала проведення заходу.

Адміністрація ФСК «МегаСпорт», а також оргкомітет з проведення турніру висловлює вдячність
Кам’янопотоківському сільському голові Краченко Лідії Миколаївні та Піщанському сільському голові Красницькому Олександру Петровичу за участь команд «Дніпро» та «Че-ка» у турнірі, за сприяння розвитку сільському дитячо-юнацькому футболу, наставникам команд Олегу Зубову, Яну Білоусу та Максиму Постольнику бажає терпіння у нелегкій справі – вихованні підростаючого покоління, юним спортсменам – здоров’я, успіхів в навчанні та в спорті.

Окрема вдячність виконавчому комітету Омельницької сільської ради Кременчуцького району та особисто сільському голові Шереметьєвій Олександрі Іванівні, адміністрації ПАТ «Укртатнафта»  та оздоровчого комплексу «Нафтохімік», керівникам компанії «Агрінол», приватному підприємцю Заніздрі Сергію Сергійовичу та адвокату Білокінь Олегу Олександровичу за підтримку ініціатив клубу з розвитку сільського дитячо-юнацького футболу.
 


Джерело - http://krementv.com/
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.