Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Відкритий Кубок Львівщини. «Кордон» - переможець групи В, «ЛЮ-Верест» закріпив лідерство

Матч між лідерами групи В повинен був дати відповідь на найголовніше запитання – хто з команд буде достойніший посісти перше місце у групі. «Кордон» у цьому матчі влаштовувала лише перемога, натомість для гостей з Дрогобича було достатньо зіграти внічию. З цим завданням команда Івана Ільчишина не впоралася. «Кордон» забив на гол більше, аніж суперник і посів перше місце у групі В.
 

Як і передбачалося ще до початку цього матчу, зустріч «Кордона» та «Медика» стане особливо цікавою. Все-таки обидві команди мають у своєму складі досвідчених виконавців і будь-що перш за все думають про атаки чужих воріт, аніж оборону власних. А така гра для вболівальника, погодьтеся, лише насолода. У цьому матчі вболівальники побачили багато відкритого футзалу, у якому була маса контратак та багато пресингу на чужій частині майданчика. На двох суперники спромоглися забити лише п’ять голів, однак могли забити і вдвічі і втричі більше. Найголовніше те, що обидві команди своєю грою демонстрували велике бажання посісти перше місце у групі і робили для цього усе можливе.

Перший тайм переможця не виявив (нічия 1:1), а у другій двадцятихвилинці «Кордон» завдав на один влучний удар більше. Гра з п’ятим польовим від «Медика» дивом не увінчалася успіхом. Гравці команди з Дрогобича в одному з моментів примудрилися не забити у порожні ворота з кількох метрів. А цей гол вивів би «Медик» не перше місце у групі. Мінімальна поразка команди Івана Ільчишина з рахунком 2:3 означає, що у чвертьфіналі команда з Дрогобича зіграє з переможцем група А «ЛЮ-Верест». Суперник «Кордона» у чвертьфіналу турніру визначиться у понеділок, 6 березня.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
Група В
«Кордон» - «Медичне училище «Медик» - 3:2 (1:1)
«Кордон»:
Гаврут, Богданов, Іванець, Пушкар, Матула, Лазар, Остапець
«Медик»: Хомин, Ніконець, Грицан, Рудавець, Ільчишин, Михайловський, Сурник, Собко
Голи: Богданов, 11, 31, Пушкар, 23 – Собко, 17, Сурник, 37
Арбітри: І. Якимишин, С. Пашковський (обидва Львів)
Спостерігач арбітражу: О. Верещинський (Львів)
 

 
«ЛЮ-Верест» закріпив лідерство у матчі останнього туру групового турніру. Команда Володимира Міщишина у цьому матчі наочно продемонструвала як вона може здобувати перемоги без воротаря. «Форсаж» хоч і дав достойний бій своєму супернику, однак в підсумку поступився з рахунком 3:5. Клас однієї команди виявився дещо вищим, аніж в іншої.
 

Звітний поєдинок мало що вирішував для обох команд. Перемога «ЛЮ-Верест» лише закріплювала перше місце в турнірній таблиці, натомість перемога для «Форсажа» лише теоретично могла підняти команду з третього місця в турнірній таблиці. Як не як, але значно важливішими для «Форсажу» були поєдинки з «Електроном» та «Меркурієм».

Гравці команди «ЛЮ-Верест» не мали права на помилку у цьому матчі. У день матчу свій 30-ий  День народження святкував один з лідерів команди Лямін Хіреш. Відтак, Лямін хоч і був відсутній на цьому поєдинку, однак очікував на гідний для себе подарунок. Здобувати його лідеру групи А довелося без воротаря. Через різні причини у ворота довелося стати Олегові Галамазі. В загальному з новим для себе амплуа Олег впорався, однак  не обходилося без епізодів, коли у рамці воріт він веселив глядача. Особливо при рахунку 4:2, коли ледь не закинув м’яч у власні ворота.

До цього гравці «ЛЮ-Верест» успішно атакували з п’ятим  польовим гравцем, чим часто створювали проблеми біля воріт суперника. У воротах Юрій Мостинець регулярно мав роботу. Втім, свої контратаки гравці «Форсажу» також організовували регулярно. Уже інше питання, що вони не завершувалися ударами по воротах. Натомість свої атаки, а здебільшого атаки з п’ятим польовим гравцем «ЛЮ-Верест» завершував успішно. До перерви у воротах «Форсажу» розписалися Іляш, Міщишин та двічі Турок.

Незважаючи на перевагу 4:0 після першого тайму, у другій половині гри усе змінилося. Ланько та Сосницький зробили рахунок 4:2, після чого «Форсаж» ледь не забив втретє. При такому результаті гравцям «ЛЮ-Верест» вистачило класу, що без нервів завершити поєдинок. Переломним у зустрічі став гол Турока на 31 хвилині матчу.

У підсумку 5:3 – закономірна перемога «ЛЮ-Верест», подарунок для Хіреша і друга поразка команди Ігоря Смірнова на груповому етапі. До слова, Ігор Смірнов у цьому матчі через травму пробував себе в ролі тренера. Як на перший  раз, то вийшло дуже і дуже непогано.

У чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини «ЛЮ-Верест» зіграє з дрогобицьким «Медиком», а «Форсаж» у чвертьфіналі «Кубку Надії» зіграє з «Галицькою Здобою-2».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
Група А
«ЛЮ-Верест» - «Форсаж» - 5:3 (4:0)
«ЛЮ-Верест»:
Галамага, Сергієнко, Майорчак, Турок, Кучір, Міщишин, Іляш
«Форсаж»»: Мостинець, Максимек, Сосницький, Ланько, Матляк, Шпира
Голи: Турок, 10, 18, 31, Іляш, 12, Міщишин, 14 – Ланько, 26, Сосницький, 28, Матляк, 32
Попередження: Галамага, 37 – Ланько, 31
Арбітри: І. Якимишин, С. Пашковський (обидва Львів)
Спостерігач арбітражу: О. Верещинський (Львів)
 


Джерело - http://galinfo.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.