Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Відкритий Кубок Львівщини. «Медик» обіграв «Галицьку Здобу» - 2 і темна конячка «Альтернатива»

Матч між «Медичним училищем «Медик» з Дрогобича та «Галицькою Здобою-2» закривав програму першого туру групи В. Нагадаємо, в іншому матчі першого туру «Кордон» з рахунком 6:2 обіграв «Географ-ЛНУ».

У підсумку команді з Дрогобича вдалося святкувати перемогу у цьому матчі з рахунком 4:1, однак для цього номінальним господарям поєдинку довелося добряче попотіти. При певному збігу обставин «Галицька Здоба – 2» могла не тільки відігруватися у рахунку, а й виходити вперед. Хлопці Сергія Тригубця створили достатню кількість гольових моментів, однак на завершальній стадії атаки грали невдало. На це часто звертав уваги головний тренер «Галицької Здоби», однак дивідендів з цього було мало. Своєю грою в атаці гравці «Галицької Здоби-2» не лише подратували свого тренера, а й самотужки поховали будь-які надії на позитивний підсумковий результат.
 

Загалом, гравці «Галицької Здоби» - 2 непогано розпочали поєдинок, намагалися грати першим номером, однак досвідченіші гравці «Медика» не тільки шукали можливості для захисту власних воріт, а й знаходили їх для атаки чужих. На лавці запасних у «Медика» не було повноцінної другої ігрової четвірки, а відтак запропонувати супернику високий темп, ймовірно, було одним із завдань другої команди «Галицької Здоби». Без сумніву, цей поєдинок, як і увесь турнір загалом, для кожного гравця цієї команди шанс себе показати і постукати в двері першої команди.

У першому таймі обидві команди мали можливості для реалізації власних моментів, проте досвідченіші гравці з Дрогобича свої два моменти використати зуміли. Перший гол – індивідуальна майстерність Андрія Ніконця, а друге взяття воріт - награна комбінація зі штрафного удару. Гол на свій рахунок записав Володимир Сурник.

У другому таймі «Галицькій Здобі» врешті-решт вдалося пробити Павла Хомина та повернути у матч інтригу. З меж штрафного майданчика кіпера «Медика» розстріляв Андрій Яблонський.

Гравці команди номінальних гостей робили все можливе для того, щоб рахунок став 2:2, проте свої моменти реалізувати не зуміли. У багатьох моментах «Галицька Здоба» 2 грала не зовсім правильно позиційно, відповідно роботи у Сергія Тригубця було достатньо. Можна було не сумніватися у тому, що у нього було бажання вийти на футзальний майданчик.

Втома та мала лавка запасних у гравців з Дрогобича поступово давалася взнаки. «Медики» не боялися переходити на гру з п’ятим польовим гравцем. Така тактика хоч і була ризикованою, однак, як виявилася згодом, виправданою.

Команді з Дрогобича вдалося довести матч до перемоги, забивши у підсумку третій та четвертий гол. Останній гол у матчі Андрій Ніконець забив з дабл-пенальті. Шостий командний фол і червону картку за фол останньої надії заробив голкіпер «жовто-червоних» Олег Панчак.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
1 тур. Група B

«Медик» (Дрогобич) – «Галицька Здоба-2» - 4:1 (2:0)
«Медик»:
Хомин, Ільчишин, Михайловський, Ніконець, Грицан, Кравчук, Сурник
«Галицька Здоба-2»:  Панчак, Котович, Чекаленко, Фролов, Ременець, Лалак, Білоус, Дідик, Пелех, Яблонський
Голи: Ніконець, 11, 38 (дабл-пенальті), Сурник, 16,33
Попередження: Дідик, 6, Котович, 18
Вилучення: Панчак, 37 (фол останньої надії)
 

Матчем між командами «Нові Імена» та «Альтернатива» стартували поєдинки групового турніру Відкритого Кубка Львівщини у квартеті С. «Альтернатива», яку деякі фахівці уже встигли назвати темною конячкою турніру, вирвала перемогу у «Нових Імен». Команда Володимира Крупчука у доволі таки рівному поєдинку втратила нічию на останніх хвилинах зустрічі. Дуже цікавий і водночас рівний поєдинок завершився перемогою «Альтернативи» з рахунком 2:1.

«Нові Імена» та «Альтернатива» ще ніколи не зустрічалися у будь-яких футзальних турнірах, а відтак бодай якось передбачити хід поєдинку було справді складно. Кістяк «Альтернативи» складають гравці переважно з футболу, однак у футзалі їм також вдається багато. Для багатьох фахівців «Альтернатива» взагалі команда загадка, однак як показав матч з «Новими Іменами», ця команда могла б гідно прикрасити майбутній чемпіонат області саме з футзалу. Мабуть, таки важко буде спрогнозувати які завдання стоять перед командою на цей турнір, однак реальність того, що «Альтернатива» має усі шанси вийти з групи. Особливо після важкої перемоги над «Новими Іменами».

«Червоні» у цьому матчі також показали непоганий футзал, однак допущені помилки в обороні суперник зумів використати. Якщо відверто проаналізувати голи, то «Альтернатива» у цьому матчі забила двічі «на рівному» місці. Спершу відзначився Юрій Труш після того, як гравець «Нових Імен» загубив м’яч на власній половині, а другий гол наприкінці зустрічі – заслуга Юрія Музики та Тараса Абрамчука. Перший до останнього пішов в пресинг, відібрав м’яч і зряче прострілив на Абрамчука.

«Нові Імена» хоч і дещо довго прокидалися у цьому матчі, свій клас команда показала. «Червоні» мали не один момент для взяття воріт, чимало позиційно атакували, цікаво розігрували стандарти, однак пробити Назара Лазарського було дуже і дуже непросто. Цей голкіпер, як і зрештою голкіпер «Нових Імен» Ігор Воробій, заслужив на теплі слова за свою гру. Моментами у матчі воротарі й справді були кращими гравцями.

Загалом, матч дивився, команди не жаліли ні себе, ні суперника, були достойні одна одної. Така гра також була непростою й для арбітрів поєдинку, які у цьому матчі запалювали не тільки жовте, а й червоне світло. Вилучення отримав гравець «Нових Імен» Микита Гультяєв, який піддався на провокацію суперника. Як підсумок, для Віталія Патуляка перша жовта картка, а для Микити Гультяєва – друга.

До вилучення у матчі рахунок був уже 1:1. Про свій бомбардирський хист у складі «Нових Імен» знову нагадав Тарас Николишин. Гол «Нових Імен» аж ніяк не виглядав випадковим, на нього команда у матчі награла точно.

Неприємний момент у матчі «Нові Імена» пережили у чисельній меншості. Дві хвилини команда відбивалася, однак робила це доволі вправно. Неприємність у матчі для команди Володимира Крупчука прийшла тоді, коли команди грали у рівних складах.

Гол Тараса Абрамчука виявився переможним, хоча «Нові Імена» робили усе можливе з допомогою гри з п’ятим польовим гравцем. Цього разу вистояла уже «Альтернатива».

У підсумку, матч, який став окрасою третього ігрового дня на «Відкритому Кубку Львівщини», завершився перемогою «Альтернативи» з рахунком 2:1.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
1 тур. Група С
«Нові Імена» - «Альтернатива» - 1:2 (0:1)
«Нові Імена»:
Воробій, Нікітін, Ільків, Крупчук, Бутрин, О. Великий, А. Великий, В. Великий, Чабан, Николишин, Гультяєв
«Альтернатива»: Лазарський, Абрамчук, Шандра, Труш, Патуляк, Сидорук, Паранька, Музика, Галан, Бей
Голи: Николишин, 29 - Труш, 10, Абрамчук, 39
Попередження: Пагутяк, 35 - Нікітін, 4, Гультяєв, 6
Вилучення: Гульятєв, 35 (повторне попередження) 
Арбітри: Б. Кіндій (Розділ), С. Пашковський (Львів)
Спостерігач арбітражу: О.Верещинський (Львів)
 

Джерело - http://galinfo.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.