Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Відкритий Кубок Львівщини. «Медик» - за крок до плей-оф, бойова нічия «Фуджікури» та «Альтернативи»

Дрогобицький «Медик» зробив великий крок до виходу у чвертьфінал Відкритого Кубка Львівщини, обігравши «Географ-ЛНУ» у другому матчі групового турніру. Перемога команді з Дрогобича далася дуже і дуже непросто. Більше того, її «медики» вибороли лише завдяки грі з п’ятим польовим гравцем на останніх секундах зустрічі – 3:2.
 

Забігаючи наперед, варто зазначити, що «Медик» у цьому матчі робив усе можливе для того, щоб здобути перемогу «малою кров’ю». Наразі команда з Дрогобича не до кінця показує свій основний склад, а відтак «Медик» на Відкритому Кубку Львівщини наразі можна назвати «темною конячкою». Для двох перемог у груповому раунді, які дають великий відсоток на те, що команда гратиме у плей-офф, «Медик» доклав рівно стільки сил, скільки і для цього було потрібно. Втім, друга перемога на турнірі для вболівальників з Дрогобича виявилася валідольною. Переможний гол у матчі Тарас Грицак забив майже з фінальною сиреною. До цього у матчі рахунок був 2:2. Виривати перемогу в команди «Географ-ЛНУ» «медики» пішли з п’ятим польовим гравцем, і не прогадали.

Така тактика в якісь мірі була прогнозованою, оскільки у цьому матчі географи лише у п’ять чоловік. Жодної заміни у «синіх» через різні причини так і не знайшлося. Незважаючи на поразку, цей матч «Географ-ЛНУ» може занести собі до активу. Хлопці старалися, були близькими до позитивного результату, однак не дотерпіли. Досвідченіші гравці «Медика» скористалися втомою суперника і у цьому матчі таки зуміли витиснути максимум. Велика ймовірноість того, що ця перемога дозволить команді з Дрогобича вийти до чвертьфіналу плей-офф, натомість «Георгаф-ЛНУ» після двох поразок поспіль, швидше за все, зіграє у «Кубку Надії».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
Група В
«Медичне училище «Медик» - «Географ-ЛНУ» - 3:2 (1:1)
«Медик»:
Хомин, Ільчишин, Ніконець, Михайловський, Грицак, Сурник, Кравчук, Штибель
«Географ-ЛНУ»: Михалець, Нідзельський, Столярчук, Свист, Бахарєв
Голи: Ніконець, 11, Михайловський, 27, Грицак, 40 – Бахарєв, 18,34
Судді: І. Вишиваний, І. Якимишин (обидва Львів)
Спостерігач арбітражу: С. Семак (Львів)
 

Матчем між «Фуджікурою» та «Альтернативою» брав старт другий тур групового турніру квартету С. Обидві команди до цього поєдинку підійшли у хорошому настрої, оскільки змогли перемогти своїх суперників у попередніх матчах. Особливо це стосується «Фуджікури», оскільки ця команда для когось сенсаційно, а для когось і ні, з рахунком 6:2 перемогла фаворита групи С «Статус».
 

Дебют «Альтернативи» на Відкритому Кубку Львівщини також запам’ятався з позитивом. «Полосаті» на останніх хвилинах матчу з рахунком 2:1 зуміли обіграти «Нові Імена». Відтак, зважаючи на результати цих команд у матчах першого туру турніру, цей поєдинок очікувався з певним нетерпінням.

Забігаючи наперед, варто відзначити, що обидві команди зуміли виправдати свій статус. Обидві команди побоювалися одна одну і кожен з гравців розумів ціну кожної помилки у матчі. Перемога для кожної з команд у цьому поєдинку дозволяла не тільки очолити групу С після двох турів, а ще й зробити великий крок до виходу з групи.

Якщо відверто, то на бойову нічию у цьому матчі команди і награли. Моментами краще у матчі виглядала «Фуджікура», моментами – «Альтернатива». Непогано свою роботу у рамці воріт виконували воротарі – Роман Гондецький та Назар Лазарський.

Приємно те, що команди намагалися грати у відкритий футзал, хоч і ризикувати у позиційній атаці не хотів ніхто. Не минулося у матчі без великої кількості боротьби та максимальної самовіддачі, при чому як і збоку одних, так і збоку інших. Безгольовий перший тайм команди повністю компенсували у другій двадцятихвилинці.

Неозброєним оком було помітно, що гравцям «Фуджікури» через малу кількість замін з кожною хвилиною ставало грати все важче і важче. Цим і намагалися скористатися гравці «Альтернативи», однак навіть у такій грі втримати власні ворота на замку справа була не з простих. Протягом матчу «Фуджікура» двічі вела у рахунку, однак стільки ж разів не могла втримати свою перевагу. На голи від Романа Саприки почергово відповідали Олег Шандра та Юрій Музика.

Нічия 2:2 – більш, ніж справедливий підсумок матчу. Цей результат, ймовірно таки, більше задовольнив «Фуджікуру», однак аж ніяк не розчарував «Альтернативу». Обидві команди, набравши по 4 очки після двох турів, є лідерами групи С. Втім, цей квартет на «Відкритому Кубку Львівщини» є одним з найрівніших, а відтак спрогнозувати майбутній поворот подій у цій групі завдання не з простих.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
Група С
Фуджікура» - «Альтернатива» 2:2 (0:0)
«Фуджікура»:
Гондецький, Задорожний, Когут, Танечник, Саприка, Вербний, Васенюк
«Альтернатива»: Лазарський, Шандра, Труш, Бордун, Білий, Паранька, Гаван, Абрамчук, Сидорук, Бей, Музика
Голи: Саприка, 25, 31 – Шандра, 29, Музика, 32
Попередження: Білий, 6
Судді: І. Вишиваний, І. Якимишин (обидва Львів)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
 

 
Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.