Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Відкритий Кубок Львівщини. Підсумки групового етапу

Завершився груповий етап «Відкритого Кубка Львівщини» з футзалу. Визначилися команди, які продовжують змагання за головний трофей турніру, а також ті, що будуть боротися за «Кубок Надії».
 

За підсумками одноколового турніру в групі «А» усе відбулося доволі прогнозовано. Як і передбачалося, в наступний раунд змагань пробилися «ЛЮ-Верест» та «Меркурій», які особливого супротиву від своїх суперників не отримали. Винятком хіба стане матч «Форсажу» з «Меркурієм», у якому команді Ігоря Смірнова забракло зовсім трішки. «Форсаж» та «Електрон» зіграють у «Кубку Надії».

В групі «В» боротьба за вихід з групи розгорілась не на жарт. До останього туру три команди зберігали шанси на вихід з групи, а лідером була команда з Дрогобича «Медичне училище «Медик». Втім, поразка «медиків» в останнього турі від «Кордону» змістила команду з Дрогобича на друге місце, а «прикордонники» перемогли у своїй групі. Таким чином, ці команди крокують далі, а «Галицька Здоба-2» та «Географ-ЛНУ» позмагаються за «Кубок Надії».

У так званій «групі смерті» (С) пройти в наступний раунд «Відкритого Кубка Львівщини» змогли «Статус» та «Фуджікура». До останнього боролася «Альтернатива», але пройти далі так і не зуміла й на пару з «Новими Іменами» відправляється у «Кубок Надії», де саме ці команди будуть головними фаворитами втішного турніру.

У групі «D» жодного супротиву від своїх суперників не відчув «Княжий Ринок», який зайняв перше місце. «Здвиг» також позмагається за головний кубок, а от «Гранд-Галичина» та «GTL» будуть грати у втішному турнірі.

«Відкритий Кубок Львівщини». Плей-офф
Матч № 25 А1 – B2 ЛЮ-Верест – «Медик» (Дрогобич)
Матч № 26 А2 - B1 Меркурій - Кордон
Матч № 27 С1 - D2 Фуджікура - Здвиг
Матч № 28 С2 - D1 Статус – Княжий Ринок

«Кубок Надії». Плей-офф
Матч № 29 А3 – B4 Форсаж – Галицька Здоба - 2
Матч № 30 А4 – В3 Електрон – Географ-ЛНУ
Матч № 31 С3 - D4 Альтернатива - GTL
Матч № 32 C4 – D3 Нові Імена – Гранд-Галичина

«Відкритий Кубок Львівщини»
Матч № 33 Переможець матчу 25 – Переможець матчу 27 (півфінал)
Матч № 34 Переможець матчу 26 – Переможець матчу 28 (півфінал)

«Кубок Надії»
Матч № 35 Переможець матчу 29 – Переможець матчу 31 (півфінал)
Матч № 36 Переможець матчу 30 – Переможець матчу 32 (півфінал)
Матч № 37 Переможець матчу 35 – Переможець матчу 36 (Фінал)

«Відкритий Кубок Львівщини»
Матч № 38 Переможець матчу 33 – Переможець матчу 34 (Фінал)

Уже сьогодні, 8 березня розпочнуться матчі на виліт й, зокрема, у першому матчі «Кубка Надії» «Нові Імена» зіграють з «Гранд-Галичиною» з Великого Дорошева. Права на помилку уже немає ніхто. 

Джерело - http://galinfo.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.