Экстра-лига«Суперкубок України»: передматчеві прогнози експертівЖенский футзалЖіноча збірна України здолала ПольщуПервая лига Игорь Черненко: «Мы объединились для достижения самых высоких целей»Экстра-лигаВалерій Директоренко: «Вистрілити можуть усі, головне – не застрілитися!»ВетераныКубок Украины «40+». Система розыгрышаЭкстра-лигаДмитро Медвідь і ХІТ: пляжний футбол перемігФутзал в миреИз чемпионата Дании по футзалу – в футбольную сборнуюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Роман ЦаповВетераныЧемпионат Украины «50+». Система розыгрышаОдесса​Летнее первенство Лиги Содружества-2018: итогиГерманияЮрій Мельник: «У німецького футзалу дуже великі перспективи»ИспанияМарсел переходит в «Мовистар Интер», а Фолья может вернуться в ИталиюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Дмитрий МихайленкоЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»

«Віза-Вторма»: кадрові зміни у літнє міжсезоння

У вівторок, 4 вересня, івано-франківська "Віза-Вторма" розпочала підготовку до нового сезону 2018/19 років

Враховуючи той факт, що перед "мануфактурниками" у Першій лізі ставляться серйозні задачі, під час літнього міжсезоння у складі команди відбулися певні кадрові зміни.
 
Зокрема, бронзовий призер першості 2017/18 років попрощався з п'ятьма гравцями. Досвідчені Олег Веприк (02.04.1983), Віктор Данищук (12.08.1983) та Віктор Яневич (16.01.1985) зосередяться виключно на футболі, продовжуючи свої виступи за МФК "Прикарпаття", яке цьогоріч повернулося у Першу лігу ПФЛ. Завершилася співпраця також з двома городенківськими гравцями - голікпером Олегом Орищуком (31.12.1987) та універсалом Ігорем Біликом (08.10.1984).
 
Натомість склад "Візи-Вторми" поповнили одразу шість футзалістів. Першими новачками "мануфактурників" стали 31-річний голкіпер Михайло Макогон та 26-річний універсал Назарій Данів, які минулого сезону захищали кольори "Епіцентру К10".
 
Михайло Макогон кілька разів визнавався кращим футбольним голкіпером Івано-Франківщини, у 2016 році навіть грав у чемпіонаті України з пляжного футболу, а минулого сезону у футзалі не лише захищав ворота, а й доволі часто підключався до атак команди. Екс-капітан "Епіцентру К10" Назарій Данів вдало діє на позиції "стовпа", у сезоні 2016/17 став одним з кращих бомбардирів Першої ліги та Кубку України. 
 
Продовжать виступати в Івано-Франківську четверо екс-гравців "Урагану": досвідчені гвардійці і справжні легенди "драконів" - Роман Кіндратів (22.09.1978) та Андрій Сімка (24.11.1983), а також молоді 21-річні Назар Швед і Денис Зеленкевич, які вже мають досвід виступів в Екстра-лізі.
 
Андрій Сімка у минулому сезоні зіграв за "драконів" 20 матчів і забив в них 8 м’ячів і віддав 10 гольових передач, а у Романа Кіндратіва - 25 матчів з 2 забитими м’ячами та 3 гольові передачі. Обидва футзалісти є найкращими гвардійцями в історії "Урагану" - у Кіндратіва на рахунку 428 матчів (64 голи), а у Сімки в активі 366 матчів (161 гол - це другий показник). Головний тренер "Візи-Вторми" Іван Скіцко відмінно знає можливості цих гравців, адже не тільки тренував їх до цього в "Урагані", але й свого часу виходив разом з обома на паркет у червоно-білих кольорах.
 
Назар Швед і Денис Зеленкевич свого часу викликались у молодіжні збірні України U-19 та U-21. Минулого сезону в "ураганівських" кольорах грали в Екстра-лізі та Першій лізі. Зокрема, Назар Швед провів 15 матчів за основну команду (2 голи+2 передачі) і три матчі за "Ураган-2-КФВ" (2 голи). Денису Зеленкевичу в Екстра-лізі не вдалось відзначитись (7 матчів), а от у Першій лізі за дублерів він зіграв 10 матчів, забив 3 м'ячі і віддав 3 результативні передачі.
 
Іван СКІЦКО, головний тренер "Візи-Вторми":
- На даний момент можу сказати, що "Віза-Вторма" добре укомплектована. З кількома гравцями ми розпрощались, а на їхнє місце взяли одразу шістьох футзалістів. Тішить, що у міжсезоння нам вдалося домовитися про співпрацю з тими гравцями, яких хотіли у себе бачити. Усі новачків не треба зайвий раз представляти івано-франківським вболівальникам. Гадаю, вони суттєво підсилять нашу команду!
 
Також ми ведемо перемовини з потенційним третім інвестором. Плани у "Візи-Вторми" на сезон 2018/19 серйозні – ми плануємо виграти Першу лігу, тому зараз ми розраховуємо на таких гравців, які допомогли би нашій команді вирішити це завдання і вибороти путівку до Екстра-ліги за спортивним принципом.


За матеріалами прес-служби ФК «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.