БеларусьПоддубный и Кручок забивают за «Гранит», Михайленко адаптируется в «УВД-Динамо»БеларусьКовельчанин Бобилєв змінив команду у БілорусіИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Элисандро и ХуанпиБеларусьАлександр Даниленко возглавит «Форте»Экстра-лига«Эпицентр К Авангард» начнет с «Галац Юнайтед», «Сокил» – с самарским «Динамо» ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Дани Монтес и Хуанхо КателаФутзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: в финале сыграют чемпионы Ирана и ВьетнамаЖенский футзалЖіноча студентська збірна України розпочала підготовку до чемпіонату світуЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 15 серпня відбудеться жеребкування календаряЛига чемпионов УЕФАКирилл Красий: «Кишиневскому «Динамо» будет тяжело в матчах Лиги чемпионов»Футзал в миреЧетверо енергетиків викликали у збірну України на чемпіонат світу серед студентівКазахстанДжон Леннон: «Я силовой игрок»ПольшаОлександр Бондар: «У «Таймі» склад був такий, що у дванадцятку важко було потрапити»БразилияЛучшие голы 14-го тура чемпионата Бразилии-2018Россия«…МФК «Газпром-Югра», образно говоря, – «Феррари»: очень мощная машина...» БеларусьАндрей Толмач: «К парням нет претензий»Экстра-лигаЕдуард Босенко: «Готуємося у посиленному режимі»Женский футзалЖіноча збірна Португалії починає підготовку до Основного раунду Євро-2019БеларусьБеларусь: в чемпионате сыграет 16 команд, Раговик уже в «Столице»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: «Блювэйв Чонбурри» слагает чемпионские полномочия

«Віза-Вторма» втретє поспіль виграє фінал і назавжди залишає у себе Кубок АМФІФО!

У фінальному матчі 11-го розіграшу Кубка АМФІФО “Віза-Вторма” з мінімальним рахунком 1:0 обіграла СК “Городенка” і третій рік поспіль стала володарем почесного трофею обласного футзалу.

Фаворитом фінального  матчу закономірно вважалася “Віза-Вторма”. Команда укомплектована досвідченими виконавцями, які вже кілька сезонів виступають разом, представляють наш край на всеукраїнській арені у першій лізі, де зараз змагаються за нагороди. А ще “Віза” вже двічі поспіль володіє почесним трофеєм обласного фут залу і, якщо втретє виграє фінал, то Кубок назавжди залишиться у клубі. Це неабияк мотивувало “мануфактурників” у цьогорічному фіналі. Суперник  СК “Городенка” – це молода амбітна команда, яка у нинішньому сезоні зупинилася за крок від п’єдисталу чемпіонату області. Має велику армію прихильників, які шалено і несамовито підтримують своїх улюбленців на домашній арені і часто навідуються до Івано-Франківська, щоб на виїзді по вболівати за своїх. Сьогодні аж три автобуси прибуло до обласного центру із вболівальниками Городенки.

Матч розпочався атаками “мануфактурників”, які прагнуло забити швидкий гол, щоб надалі вести свою гру. Але городенківці витримали стартовий натиск і вже самі гостро контратакували. У першому таймі тактика міцного захисту перемогла масовану атаку. То ж на перерву команди пішли без голів. 

У другій половині матчу картина не змінилася - “Віза-Вторма” великими силами атакувала, а СК “Городенка” дисципліновано захищалася і при можливості гостро контратакувала. Напруга у матчі  досягала апогею, гравці мужньо виконували кожен свої завдання, але м’яч вперто оминав ворота. І, коли пішла остання хвилина матчу і до футзальної лотереї залишалися лічені секунди, своє “слово” сказав досвід “Візи”. За 11 секунд до фінальної сирени Роман Москалик все таки знайшов щілину у захисті городенківців і забив переможний гол. “Мануфактурники” несамовито раділи, а на суперників важко було дивитися. Така фатальна розв’язка бойового фінального Кубкового поєдинку. Численні вболівальники тепло вітали переможців і переможених.  

Роман Москалик – автор переможного голу у фінальному матчі

“Віза-Вторма” втретє поспіль виграє фінал і назавжди залишає у себе цей почесний трофей обласного футзалу.


СК “ГОРОДЕНКА” (Городенка) -  “ВІЗА ВТОРМА” (Івано-Франківськ) -  0:1 (0:0).
Понеділок 2 квітня 2018 р. 19.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 350 глядачів.
Гол: Р. Москалик 29.

СК “Городенка”: І. Григорів, М. Ковцун, В. Валовський, В. Шевчук, В. Гультай, Т. Петришин, Р. Харук, М. Липчук. Тренер – Ю. Гавриш.
“Віза Вторма”: Є. Борсук, Д. Щипчик, І. Подолюк, С. Паньків, І. Кушецький, О. Веприк, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Білик, В. Данищук, В. Баланик, Я. Семянчук, Р. Горбатий, О. Орищук. Тренер – І. Скіцко.

Попередження: Р. Москалик (7), С. Паньків (20).
Арбітри: Т. Семанюк, М. Гудима, М. Липко, П. Липецький.
Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.

Джерело –
amfifo.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.