Женский футзалЮлія Форсюк: «Ми повинні претендувати на потрапляння до фінальної стадії Євро-2019» Футзал в миреНовости от FutsalMania: Перич возвращается в Сербию, а Диого – в БельгиюЖитомирУ Житомирі відбувся другий турнір ліги дворових команд “Мрія”ИспанияГравець "Мовістар Інтер" Гадейя визнаний MVP сезону 2017/2018 у іспанській ПрімеріИспанияЛучшие голы «Хаэн Параисо Интериор» в сезоне-2017/18УкраинаАртем Терентьєв: “Є бажання створити гідний футзальний продукт”Экстра-лигаДмитрий Шувалов: «Мои тренерские принципы – самоотдача, выполнение установки на игру и вера в победу»Женский футзалОлег Шайтанов: «Часу на розкачку перед матчами з Італією не було»ПольшаДебютанты. Честолюбивый «Акана Оржель», или Операция ЭкстраклассаЮношеский футзалВолодимир Салій: «Для молодих гравців – це колосальний досвід»Экстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає підготовку до нового сезонуЮношеский футзалMontesilvano futsal cup: івано-франківці на турнірі в ІталіїФранцияПавел Таку: «Еду попробовать Париж на вкус»Экстра-лигаОфіційно: Владислав Моспан – новобранець «Урагану»ФранцияДебютанты. «АКСЕС Футзал» производит фурор в летнее межсезоньеФутзал в миреНовости от FutsalMania: Роша переходит в лиссабонский «Спортинг»Португалия«Спортинг» – чемпион Португалии!Экстра-лигаМихайло Зварич: «Стати гравцем «Продексіму» – крок вперед»Экстра-лигаСергій Піддубний залишив «Кардинал-Рівне»Юношеский футзал«Montesilvano Futsal Cup»: результати матчів п’ятого ігрового дня за участю українських команд

Визначилися переможці чемпіонату України серед дівочих команд 2005-2006 рр.н. у Вищій лізі

28-30 квітня в м. Гребінка завершилися змагання фінального етапу чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2005-2006 рр.н. (Вища ліга).
 

В фінальній частині було представлено 10 команд і кожна намагалася вибороти почесне звання чемпіона. Цікаво було спостерігати за командами з різних куточків України, які представляли різні школи підгодовки, різну манеру ведення гри, але всіх дівчаток об'єднувало бажання перемогти своїх суперниць за будь-яких обставин та на будь-якому з етапів. І тому кожна гра була цікавою та напруженою за яке б місце команда не боролася. І, все ж таки, перемогу святкувала команда Лідер з м. Кобеляки на другому місці команда WFC Kharkiv ДЮСШ-8 м. Харків, третє - Ладомир м. Володимир-Волинський.

Найкращими гравцями за номінаціями стали:

Найкращий бомбардир - Невер Мирослава (Ладомир)
Найкращий захисник - Федоренко Ангеліна (Лідер)
Найкращий воротар - Ліпатова Софія (WFC KharkivДЮСШ-8)
Найкращий нападник - Середа Анастасія (Лідер)

Паралельно в м.Черкаси проходив фінальний етап Чемпіонату України серед дівчат даної вікової категорії (Першої ліги) де призерами стали: Перше місце - ДЮСШ м.Ірпінь, друге - "Ніка" Матусівська ДЮСШ, третє - ДЮСШ Прилуцький р-н.

Цими іграми, завершилися офіційні змагання Чемпіонату України серед дівочих команд сезону 2017-2018 рр.

Джерело - Володимир Жила

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.