Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 14-го тура: в центре внимания – Барбоза и Иваняк Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 14. LIVE!РовенскаяРівне. Усі голи 5 туру (ВІДЕО)Киев У Києві знову взялись за виховання молодих арбітрівОдессаОдесса. Премьер-лига. 8-й тур. «МКВ» - «Чёрное море» 3:2. Волевая победа чемпионовЭкстра-лигаМаксим Коптев. Интервью длиною в год. Часть 1. От «Универ-Локо» до Бергена Экстра-лигаЄвген Іваняк – гравець НФК «Ураган»БеларусьСергей Крыкун – лучший футзалист БеларусиВинницкаяФутбольний Тиждень 275 від 19.12.2017ИталияДюжина мячей в Суперкубке Италии: "Лупаренсе" в шестой раз берет трофей (+ видео)Первая лига Андрей Будин: «Мой девиз – всегда работать над собой!»Ивано-ФранковскаяІгор Овчар: «Цього сезону зіткнулись з багатьма проблемами»Экстра-лига«Екстра-футзал»: випуск № 13ВолынскаяВолинь. Анонс останнього футзального уік-енду рокуДмитрий Литвиненко и Александр Сорокин выиграли Кубок ЧехииЛьвовскаяЛьвів. Круті і Смішні Моменти (Випуск 8)БеларусьИтоги первого круга чемпионата Беларуси-2017/18 от Pressball.byЭкстра-лига«Цифры знают все»: 50 голов «Сокола»РовноРівне. 5 тур: без сюрпризівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13. Лучшие голы, комбинации и сейвы

Волинь. Анонс останнього футзального уік-енду року

Цікаві суперлігові та вищолігові протистояння, зустріч «старих знайомих» у інших дивізіонах, розпал змагань серед дітей та ветеранів – цими вихідними на «Арені-Спорт» буде по-справжньому гаряче.

 

 
Звичайно ж, кажучи про уік-енд, не забуваємо про суперматчі Кубка Волині, які відбудуться уже 21 грудня: як ми розповідали раніше, луцький «Бренд» будуть перевіряти на міцність чинні аматорські чемпіони України з «Надії», а переможця цієї пари уже у чвертьфіналі турніру чекатиме «Волиньагротех». Розмежовуватимуться ці поєдинки матчем луцького «Динамо» та МФК «Хорів».
 
Каламбур у заголовку зовсім не випадковий: подвійне протистояння команд із села Хорів та міста Луцька прикраситься донедавна по-справжньому класичним «батлом» «Надії» та «Волиньагротеха». У ті роки, коли підопічні Віктора Ревка зі своїм потужним та досвідченим десантом почали домінацію у волинській Суперлізі, саме їх звітні опоненти кидали їм виклик та відчайдушно змагалися як мінімум у очних зустрічах, не раз і не два за допомогою характеру розбиваючи безсумнівний клас колективу з Локачинського району. Матч попереднього сезону між цими командами завершився бойовими 2:2, а цьогорічний «Агротех» після ударного старту та подвійного успіху в протистоянні з колегами «Надії» з МФК «Хорів» дуже навіть може цієї суботи «згадати молодість» та продовжити переможну ходу у змаганнях під егідою АМФВ.
 
Інший луцько-хорівський матч – між «ЛСТМ» та однойменним клубом з Локачинського району – обіцяє бути не менш цікавим. Цікаво, що й цього разу маємо більш ніж видовищну передмову до гри, адже на старті попереднього сезону саме тоді ще «Надія-2» зробила фантастичний камбек проти «будівельників» у першому раунді Кубка Волині, відігравши три голи та піймавши удачу в післяматчевій лотереї. Які будуть аргументи у Тараса Кабанова та його футбольної компанії – побачимо уже цієї суботи.
 
Орієнтований виключно на футзал луцький «Бренд» ніяк не може потішити себе успіхом у по-справжньому великому матчі. І тепер після «ЛСТМ» на хлопців чекає ще одне серйозне випробування – не менш футбольний «Ковель-Волинь», який взимку хоч і не розбиває суперників, як у кваліфікації, але від цього шансів на успіх їм все одно не додається. Завершуватиме тур Суперліги протистояння між «Торпедо» та ще однією командою-новачком еліти волинського футзалу – «Камазом-Агро».
 
 
Горохівський «Агропродукт» відпочивав у першому турі чемпіонату Вищої ліги, однак цього тижня гравцям цієї команди доведеться добряче відіграватися за потужний удар по самолюбству під час кваліфікації. Своїм майбутнім суперникам з луцького «Мідаса» півфіналісти вищолігових змагань минулого місяця під час кваліфікації поступилися з рахунком 3:8. При цьому, представники обласного центру й не думають зупинятися та уже стали одним із півфіналістів Кубка Волині. А от інший горохівський колектив – «Кураж» - поразку у першому турі спробує виправити у поєдинку з добре знайомими протягом багатьох років опонентами з ківерцівського «Колоса» (які, у свою чергу, першість області розпочали з «вікторії»).
 
Родзинкою першого туру у «вишці» може стати протистояння млинівської «Вілії» та «Екоресурсів». У попередньому сезоні ці команди обмінялися взаємними «уколами»: команда з Колок виграла контратакувальне шоу під час регулярного чемпіонату, а Сергій Вишневський разом з командою як слід помстилися за таку образу в першому раунді плей-офф Вищої ліги. Тепер обидві команди в очному протистоянні намагатимуться здобути перші три очки цьогорічної першості.
 
Цікаві матчі відбудуться у змаганнях Першої ліги. Боратинська «Ласка» «відходитиме» від «мар’янівського шоку» матчем проти «Neris-Авангарду». Підопічним Олександра Антонюка доведеться забивати багато – новачки дивізіону вже зі старту сезону довели свою схильність до яскравих «камбеків». Одна із «жертв» такого відіграшу – луцька «Вікторія» - змагатиметься проти таких самих «братів по нещастю» з «Олики», які також програли матч першого туру, ведучи у рахунку 3:1 у другому таймі. «ТТІ Шахтар» гратиме проти «Юності», а луцький «Агромат» старатиметься розвинути успіх першого туру і разом з тим повторити свою перемогу над «Фіміамом» у кваліфікаційному етапі (4:2).
 
У Другій лізі цього туру гратимуть по-справжньому «дружні» команди: учасники усіх чотирьох пар уже «були на побаченні» цього сезону. «Топільно» уже рятувало нічию в матчі з «Мар’янівкою» (ще до того, як «шоу-тім» Сергія Магери став «мейнстрімом» нинішнього сезону), як і «Сахарадо» у матчі проти «Теремно Хліба». «Стелла» (також на відбірному етапі) у нелегкому протистоянні обігрувала «Олімп», ну а «Олімпія» спробує обіграти «Модерн-Експо» рівно за тиждень після того, як зробила це у чвертьфіналі Кубка АМФВ.
 
Відкриватиме футзальний уік-енд за традицією Третя ліга чемпіонату Волині. Двоє переможців першого туру гратимуть між собою – «Рятівник» та «Радивилівмолоко», а кожен з цих колективів не проти продовжити успішну ходу на початку сезону. У досвідчених футзалістів «Акценту» не вийшло продовжити перемагати у Кубку Прогресу, тож виправлятися доведеться у поєдинку проти «Joma-Луцьк». Герої першого туру з «Респекту» гратимуть з розлюченою після невдачі того ж ігрового дня «Бережанкою», а «Приват» зустрінеться з «KroshuStarsLutsk».
 
«Ласка-2» упевнено увійшла у сезон Четвертої ліги, однак суперники у боратинського «дубля» будуть не менш серйозні – «ПІК-БУД» два тижні тому також не залишив шансів суперникам по першому туру. «Волинь-АТО» намагатиметься знову перемогти – цього разу в матчі проти «Шігірюма», тоді як СК «Горохів-Юніор» спробує розвинути успіх першої гри проти «West Side». У четвертому поєдинку зустрінуться невдахи дебютного ігрового дня – цуманський «Атлетик» та «Луцьктепло».
 
 
Юнаки «Волині U-16» мають шанс реабілітуватися за невдалий старт у П’ятій лізі, хоча проти успішної команди з «Духче» шансів буде не так багато. «Tatrafan» після гольової перемоги у першому турі гратиме з «Острожцем», «Юність» (Переспа) – з «Торчином», а ще один «Горохів» (тільки тепер МФК) гратиме з ще однією ківерцівською командою – «Колосом-2».
 
У чемпіонаті Волині серед ветеранів нарешті зустрінуться між собою «Метеор» та «Комфорт-Сервіс» - напевне, найбільш видні команди з початку сезону. А поки вони «тягатимуться» між собою, у лідери тишком-нишком може вийти «КС-Ветеран», який у цьому ж турі гратиме проти «Ярду». Не залишає амбіцій щодо змагань серед тих, кому за 35, і «Володимирівка», а можлива перемога у неділю над «ДжеРостом» може суттєва покращити становище команди з Володимир-Волинського району.
 
Не обійдеться уік-енд якісного футзалу і без баталій наймолодших учасників. Так, у категорії до семи років вихідні повинні бути по-справжньому запальними: лідери з «Юніор-Мідаса» та «Олімпії» спочатку прикрасять закінчення тижня очним протистоянням, а згодом зіграють проти переслідувачів у таблиці. Серед 9-річних також відбувається суперництво цих двох колективів, і на тижні «Олімпія» завдяки одразу двом матчам протягом уік-енду може обігнати «Мідас-Юніор» та вилізти на вершину турнірної таблиці.
 
«Найповноводніша річка» системи волинського дитячого футзалу у віковій категорії до 11 років також не обійдеться без шаленої інтриги. Оскільки попередньо тур пропускатимуть діти з «Волині-08», їх лідерську позицію можуть посісти конкуренти з маневицької ДЮСШ та «Адреналіна-08». А серед найстарших дітей – до 13 років – лідери з ДЮСШ №2 (2005-го року народження) також відпочиватимуть. Утім, наздогнати їх за втраченими очками конкуренти зможуть не так швидко. Зате за набраними на даний час можуть «Вілія» та «Адреналін-05», які зійдуться між собою в очному поєдинку дещо згодом.
 
Ось таким наповненим анонсом ми підводимо до завершення 2017-й футзальний рік у змаганнях під егідою АМФВ. Можна не сумніватися – протягом четверга, суботи та неділі команди та їх футзалісти зроблять усе, аби фінальний огляд від автора цих рядків вийшов не менш наповненим та цікавим.
 
Дмитро КУЗНЕЦОВ, amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.