Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінали. LIVE!Первая лига Об'єднана команда «Кардинал Рівнестандарт» зіграє у чемпіонаті Першої лігиБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Первая лига «Ураган-2-КФВ» зіграє два товариські матчі з учасником першої лігиПервая лига Перша ліга 2020/21. Календар групи СПервая лига Євген Заїченко: «Я підійшов до Фіналу восьми другої ліги в не найкращій формі, але Андрій Чуднов ментально мене налаштував»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». АнонсИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЧемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022

Волинь. Перший кваліфікаційний – згадуємо футзал

У будь якої реформи є багато прихильників та чимало противників. Так само минулого сезону після впровадження Кваліфікаційного раунду задля більш справедливого (з огляду на спортивний принцип) розподілу на ліги Чемпіонату Волині, у нововведення з’явилося чимало противників, котрим більш подобаються класичні турніри в одне-два кола. Проте, як показує життя, футболістам все одно потребується час для адаптації при переході зі смарагдових полів (хоча не так все й зелено у листопаді) під дах спорткомплексів. Ось тут на допомогу майстрам роботи із м’ячем №5 і приходить «кваліфікайн».
 

Результати 1-го туру Кваліфікаційного раунду стали яскравим свідченням постулату про те, що футзал та футбол різні види спорту. Специфікація однозначно дає перевагу тим, хто культивує лише один із видів. Яким мав би бути рахунок протистояння МФК «Бренд» - ФК «Колос» Ківерці, якби суперники грали на великій поляні, сказати важко. Але однозначно нема дива, що учасник Елітного фіналу АФЛУ та всіх без виключення футзальних перегонів області та міста луцький «Бренд» впевнено переміг, тільки но гравших у футбольному чемпіонаті ківерчан 9:0. Повторюється картина минулого сезону, коли підопічні Юрія Ващука довго згадували нюанси гри у залі і під кінець сезону розігналися до звання Абсолютного чемпіону Волині у Другій лізі. Сподіваємся, що стартова поразка у першому матчі сезону дозволить «Колосу» згадати свої чемпіонські навички.

Так само ніхто не бере під сумнів фах та майстерність представників футбольного бомонду, які минулої суботи почали працювати із Seleсt №4 у складах клубів «Вотранс», «Ковель-Волинь», «ЛСТМ», «Торпедо», «Вілія» та інших, але в очі кидається поки що «сирий» футзал. Об’єктивно виконавці згадують всі секрети та дрібниці ефективної гри у форматі 5х5. Є надія, що за кваліфікаційний тиждень відбудеться повна адаптація гравців до сучасних вимог молодшого брата футболу і вболівальники почнуть насолоджуватися футзальним дійством у виконанні команд-учасниць.

У Регулярному чемпіонаті команди зможуть вийти у робочий режим та розробити власну стратегію до стадії плей-офф, при цьому поборовшись за нагороди «регулярки». Кожна зустріч на футзальному майданчику стає важливим кроком у побудові власної гри кожного клубу та має давати поштовх для загального прогресу виду спорту в нашій області. Рівень волинського футзалу зростає, про що свідчать в першу чергу наші колеги із сусідніх регіонів. Головне не зупинятися та йти вперед.

Цікавими очікуються протистояння другого туру Кваліфікаційного раунду, в якому вже у більшості випадків почнуть визначатися учасники ліг 10-го ювілейного чемпіонату Волині. Особливий інтерес викликає протистояння хорівської «Надії» та ФЦ «Ковель-Волинь», котрі у стартових турах здобули перемоги та зробили крок до Суперліги. Центральний матч 2-го туру розпочнеться в середу о 20.00.

А загалом, якщо проаналізувати календар буденних матчів, то пильне око зможе знайти чимало цікавих двобоїв, що варто відвідати у якості вболівальника та шанувальника футзалу.

А всім без виключення учасникам Чемпіонату комітет з проведення змагань АМФВ нагадує, що гравці без захисних щитків до матчів допускатися не будуть, а порушники Правил гри під час матчів будуть попереджуватися арбітрами за допомогою жовтих карток. Гарної гри та змістовних поєдинків!
 

20 листопада (понеділок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

ІIІ BOX

18.00           ФК Рятівник – Joma-Луцьк

19.00           Шігірюм – МФК Горохів

20.00          Атлетік Цумань – Ласка-2

21.00          ЮністьПереспа - KroshuStarsLutsk

 

21 листопада (вівторок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

 BOX

18.00         Стелла – ХФК Фіміам

19.00         ФК Топільно – ФК Мар’янівка 

20.00         ТеремноХліб - Сахарадо

21.00        Агромат - Олімп

 

МАЙДАНЧИК №1

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

ІIІ BOX

18.00           WestSide - Радивилівмолоко

19.00           Приват – ФК Острожець

20.00           Колос-2 - FC Respect

21.00           Луцьктепло – Волинь-АТО

 

22 листопада (середа)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

І BOX

18.00          Волиньагротех - Мідас

19.00          МФК Хорів - Агропродукт

20.00          Надія – ФЦ Ковель-Волинь

21.00          Вотранс – Екоресурси Колки

 

МАЙДАНЧИК №1

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

ІIІ BOX

18.00           ФК Волинь U-16 - Акцент

19.00           Торчин – СК Горохів-Юніор

20.00           Бережанка – ФК Духче

21.00           ПІК-БУД Лучеськ - TatrafanFilm

 

23 листопада (четвер)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

І BOX

18.00          МФК Бренд – ВіліяМлинів

19.00          Камаз-Агро - Торпедо

20.00          Динамо - Кураж

21.00         ЛСТМ – Колос

 

24 листопада (п’ятниця)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2-й тур Кваліфікаційного  чемпіонатуВолині

 BOX

18.00        ВікторіяЛуцьк – Neris-Авангард

19.00       Ласка ДжеРост – Модерн-Експо

20.00        Олімпія – ЮністьДорогостаї

21.00        ФК Олика – ТТІ Шахтар

Детальні статистичні дані, огляди кожного із матчів, фото та відеогляди будуть опубліковані протягом тижня на нашій сторінці - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

Джерело - http://www.amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.